7 EKİM süleymaniye sabah namazı ve sonrası
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ahmet abi eline,emeğine sağlık paylaşımın için.Çok güzel geçti gerçekten.Sizleri tanıdığım için çok mutlu oldum.Nice buluşmalara diyelim
-
maşallah fetih ordusu gibisiniz yahu!
-
Tebrikler, herkeste aynı yelek mi var, bana mı öyle geldi?
-
Elinize emeğinize sağlık. İmreniyorum vallahi.Ankarada da böyle güzel etkinlikler yapmak gerekiyor.
-
Ahmet Rabb'im taatinizi kabul ve makbul eylesin . Mevla nasip ederse 10 gün sonra İst' dayım . 3. sabah namazı etkinliğimizde birlikte olmak dileğiyle.
Hürmetler, selamlar ve sevgilerle.
-
Güzel oldu. Allah razı olsun. 67 motor saydım. Bu kadar kalabalık olacağını tahmin etmiyordum. Helal olsun.
-
Bir daha ki etkinlik Aziz hudai camiinde olacak ama bu sefer az sayıda sadece motosiklet netten gelenlerle yapalım...
Çorba ikramı vardır ve bağımlılık yapar
-
Hiç bu kadar çok fosforlu malzemeyi bir arada görmemiştim
-
-
-
hokahey adlı üyeden alıntı
maşallah fetih ordusu gibisiniz yahu!
Özel hassasiyetleri olan,ortak noktası da motorsiklet olan arkadaşlar topluluğu. Gerisi teferruat
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
süper olmuş mübarek.
Eyvallah Fatih görüşemedik bir türlü. Tenere alsak görüşürüz belki 😂😂
-
MotoRsiklet? Ahmet Bey, hiç yakışmadı size.
-
maşaallahınız var. allah kabul etsin
-
Güzel gezi olmuş. Tebrikler
-
İstanbul'da yaşamayı asla düşünmem ama şu kareleri gördükten sonra niye orada değilim diyorum. Allah kabul etsin. Kardeşliğiniz daim olsun.
-
Sevgili suluboyalı kardeşim siz güzelim alfabemizin 21. harfi sehven yazılmıştır diye kabul edin . Saygılarımızla efendim.
-
watercolours adlı üyeden alıntı
MotoRsiklet? Ahmet Bey, hiç yakışmadı size.
WateRRRRcolors nikini yabancı isim seçen biri için hassasiyeti iz bütün takdirleri hakediyor. Benim motoRRRRRsikletim var sizin ki neyse bilemem
-
Katılım çok olmuş valla helal olsun
-
Ahmet abi motoRRRR yazmışsın ya..
Artık namaz etkinliği açma hakkında kalmadı.
Artık kimse ciddiye almaz konuyu..
Napcaz şimdi?
Garip milletiz vesselam. İnşallah hudai yolunda görüşürüz.
Pazar olursa mikemmel olur. Bak ü yerine i yazdım. Almayın aranıza isterseniz?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)