Rusya sınır kapısına geliyorum,migrasyon kartını doldururken,diğer evrakları nasıl dolduracağım şüpheli,Dima isminde bir polisin yardımıyla bu derdide atlatıyorum,pasaportda vurulan mühür biraz silik,bir sıkıntı olmazsın?Migrasyon kartını kaybetmeyin yeterki,bir problem olmaz,Ukraynda silik basılan mühür,tedirgin etmişti,sınır kapısını çıkınca,en yakın levhanın fotoğrafını çektim
Berbat bozuk yollardan sonra,yardım sever insanlar karşılaşmak,tüm yorgunluğu alıyor
Gündoğumu Sokhranovka,havalar artık serinleme başlamış,sabah sıcak,akşam soğuk
Kaçak yolcuya hayır
Байк Отель
Bike Hotel, Ulitsa Geroyev Pionerov, 91, Kamensk-Shakhtinsky, Rostovskaya oblast', Rusya, 347800
Sahibinden temiz,garaj motosikledi,gün yüzü görmemiş
Ful orjinal,muayyer,8 silindir,kmde 10 kuruş yakıyor
Trafikte eğlenceli olurdu
Yoldaşla ikimiz, yanında kedi gibi kaldık
Motosikletçilerin oteli olunca,bol bol maketler var,otelde boş yer olsa konaklayacaktım,sadece fotoğraf çekmek için
İstikbal göklerdedir
Askerde,istikamet yukarı dediklerini gösteren bir fotoğraf,şimdi askerliğide çocuk oyuncağına çevirdiler,bas parayı,incitme bankayı
Ya patriot
Çiçek gibi tertemiz araba
Teknik servis,üst kat kafe olarak kullanıyorlar,bir motosikletçinin uğrayacağı yerler
Tank gibi mübarek
Rostov şehirine yoldaşla gidiyoruz
сальск район
Romanovka
Yaşasın Yamaha kardeşliği Aleksey
Ul'yanovskoye, Kalmukya Ahıska Türklerinin köyü
Depoyu dolduralım,adaşın telefonundan
Ahıska Türklerin Düğünü (TOY),gelini almaya,damadın babası geliyor
Dualar okundu
Damat ve sadıç çatıda,buranında rüzgarı hiç eksik olmuyor,6 ay sağdan 6 ay soldan esiyormuş
Çiftimize ömür boyu mutluluklar dilerim
Soldaki adaş köyün en delisi,2013 Yıllında Sochi'de çalışırken tanışmıştık
Atımı getirin,geriye kalan yolu,atla devam edeceğim
Ata bağırıyorum,deeeeeeeeeeeehhh,yanlnız kovboy,bu gazla amerikayı kuşatır gelirim
İbraaaam yavaaaaaaş
Tapınağı çekerken,eğri bir kare yakalamışım,kapalı ,nereye gitsek kapalı
Aydın'dan böyle bir fotoğraf istiyorum
Çıkan sonuç,mikemmelll