Allah'ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun
Geçtiğimiz hafta sonu yaptığımız kamplı gezimizin başlığını açmak bu güne kısmetmiş.
6 kişi 1 hafta öncesinden sözleştik bu sene yaptığım kaza ve gurup arkadaşlarımızdan bi kaç kişininde ufak kazalar atlatması + ailevi meseleleri derken ağız tadıyla gezemedik. Kendimize şöyle bir rota çizip kamplı yolculuğumuza çıktık...
Gidiş dönüş 400km tutuyor yol. Gittiğimiz yoldan dönmek hiç adetimiz değildir başka bi istikameti deneriz 😊
Çantalar hazırlandı , herşeyi tastamam yapıp yola çıkmak gibisi yok..
Çadır hariç ihtiyacım olan herşeyi aldım yanıma 😃 Çadırına yancı olabileceğim bir sürü arkadaş var nasılsa 😁
Gidiş yolunda da dönüş yolunda da 50-60km hariç yollar çok güzel. Çok keyif aldım şahsen.
Giderken Tabduk Emre Türbesini, dönüşte Sakarya Şehitliğini ziyaret ettik. Maalesef şehitlikte kimse foto almamış 😔
Burada muhabbet ettiğimiz köylüler gideceğimiz yerde bakkal olmadığını söyledi gurup farklı istikamete bakkala doğru gitti, ben virajların tadını tek başıma çıkarmak isteyip Gürleyik'e doğru yola çıktım. Burada da bakkal varmış 😊
Yine herkesden önce mekana gelip, yerimizi ayarladım. Şelale alanında 2 şer metre arayla çadırlar vardı ama Şelalenin dibinde özel mülkü olan değirmenci dayımla muhabbeti koyulaştırıp özel mülkündeki alana çadır kurmaya ikna ettim 😁
Tayfada geldi bu arada..
Burada ateş yakmak yasak olduğu için küçük tüpümüzü , tavamızı vs getirdik. Gidecek olanlara ön bilgi olsun..
Aç olsakta suyu görünce açlığı unuttuk 😃
Su tertemiz ve balıklarla beraber yüzüyorsunuz. Mikemmel..
Gurubumuzda çeşitli hayat, siyasi görüşü olan insanlar var. Önemli olan insan olup iyi anlaşmamız.
4 kişi alkol aldı, 2 kişi namazlarını kaçırmadı kimse kimseye neden içiyorsun yada neden ibadet ediyosun demedi demezde 😊
Her gezide olduğu gibi ara ara gazlamalı, mt09-07-xj6 tokatlamalı yakıt tüketimi 😃
Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.