Kemal her zamanki gibi fevkaladenin de fevkinde. Çok, çok, teşekkürler . Hepimize büyük bir göz ziyafeti oldu.
Helalin var hocam, nice gezileri olsun.
Kemal tekerin her daim düz bassın kardeşim.
Sen bu gidişle Türkiye'de gezilmedik il bırakmayacaksın.
Helal sana tebrik ederim.
harika bir gezi ve paylaşım.Bende 1 hafta on gün Gitmediğim Yerlere gitmek istiyorum.Kafa rahat bütün sıkıntı dertlerden uzak.iç çeke çeke baktım resimlere.tekeriniz düz bassın selamlar.
Merhaba kdiner kardeş bu yolculuğun sırasında tuz gölünde karşılaşmıştık. Bende cbf 150 vardı, ben Nevşehir'e gitmiştim hatırlayabildin mi? Fotoğraf makinam bozulmuştu. Mükemmel bir seyahat olmuş tebrik ederim. Umarım yeni seyahatlerde tekrar karşılaşırız.
Muhteşem bir gezi olmuş. Yolların ferahlığını, oksijenin bolluğunu fotoğraflara bakarken bile hissettim. Bize de nasip olsun diyelim.
Çok teşekkürler paylaşım için, nice gezilerin olsun
Benlik bir durum olmadı, motordan yana da bir sıkıntım da olmadı, rahat rahat gidip geldim, kazasız belasız turu tamamladım tabi o antikanın geri gelirken motoru düşürmesi ve bir defa da benim düşürmem hariç hiçbir sıkıntı olmadı turu bitirdim. Bazı kullanıcılar sele ağrı yapıyor diyor ama nedense ben bunu yaşamadım belki hafif olduğum için olabilir. Şu an 24150km de garantiden parça falan değişmedim, 5000km de bir bakım yapıp yola devam ediyorum. Test etme şansınız varsa bir deneyin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)