Fethiye-Antalya yolculuğu..
Reklamlar
-
04 Ağustos 2006, 17:42
Reklamlar
-
04 Ağustos 2006, 18:17
Hocam enduro olsunda vibrasyona biz razıyız.fotoğraflarınızın devamını dilerim.daha yeni geldim bende sizin oralardaydım.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
05 Ağustos 2006, 03:20
Bizim buralardan kastın fethiye ise görüşelim hocam
w . w. w. g e o c i t i e s . c o m / freemusicians
-
06 Ağustos 2006, 08:24
90 km üstüne vibrasyon manyağı oluyorsan o motorda problem var demektir teknik bilgiler bölümüne bir bak
-
06 Ağustos 2006, 10:05
Forumdan Uzaklaştırıldı
bencede 90 da vıbrasayon fazla olmaz
-
06 Ağustos 2006, 12:15
paylaşımın için teşekkür ederim eline sağlık
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
-
06 Ağustos 2006, 12:39
Hocam motosikleti ilk aldığındada çok güzel bir dosya hazırlamıştın paylaşım için yine teşekkürler
-
06 Ağustos 2006, 12:48
güzel bir gezi fotoğraflar herşeyi anlatmaya yetiyor. her Çin'li kötüdür diye olaya bakanlara belki bir fikir verir.
-
06 Ağustos 2006, 13:33
birincisi gercekten cok başarılı olmuş eline sağlık.ikincisi ise gorunce cok şaşırdım çünki bende fethiyede oturuyorum.ama seninle hiç karşılaşmamışız,tabi resimdekinin sen olduğunu var sayıyorum.ben sık sık ramadanın oralarda takılıyorum.belki karşılaşırız.ehliyet gelince benimde ilk hedefim gocek antalya bodrum gibi yerlere seyehat etmek.umarım yapabilirim.kal sağlıcakla..
Körler ülkesinde tek gözlü adam kraldır.
-
06 Ağustos 2006, 14:39
Yucelozer arkadaşım bir dahaki sefer sahilden seyahat etmeni öneririm.Yol 100km den fazla uzuyor ama fazlası ile bu zahmete değiyor.Hele kaputaş plajından yüzmeden geçmek olmaz.
-
06 Ağustos 2006, 15:39
orveg adlı üyeden alıntı
90 km üstüne vibrasyon manyağı oluyorsan o motorda problem var demektir teknik bilgiler bölümüne bir bak
Uzun süre 90km üstünde giderseniz rahatsız edici oluyor demek istedim yapabildiği hız zaten 110km 90'ın üstü zorlamaya başlıyor demektir(Red line) tek silindirli bir moto olduğunu düşünürsek normal bir durum diye düşünüyorum.
nikneym adlı üyeden alıntı
birincisi gercekten cok başarılı olmuş eline sağlık.ikincisi ise gorunce cok şaşırdım çünki bende fethiyede oturuyorum.ama seninle hiç karşılaşmamışız,tabi resimdekinin sen olduğunu var sayıyorum.ben sık sık ramadanın oralarda takılıyorum.belki karşılaşırız.ehliyet gelince benimde ilk hedefim gocek antalya bodrum gibi yerlere seyehat etmek.umarım yapabilirim.kal sağlıcakla..
Teşekkürler...Birgün karşılaşırız umarım..
w . w. w. g e o c i t i e s . c o m / freemusicians
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler