Dünyanın En Tehlikeli D-915 Bayburt Of Yolunda Biri Var
Reklamlar
-
24 Ağustos 2018, 19:20
Öncelikle hepinizin Bayramını kutlarım Birçok yerli yabancı sitede gezi paylaşan biri olarak ADV Rider da Rus bir arkadaşın tavsiyesi üzerine yola çıktım
Yola geçen hafta almış olduğum TransAlp xl 650 ile değilde CBF 150 ile çıktım 2.5 günde yaklaşık 3.000 km yol yaptım
Dönüşüm 19 saat 1070 km kadar sürdü CBF 150 ile gitmemdeki sebep alçak ve hafif olmasıydı
Aşağıdaki resimde görebilirsiniz TransAlp ile neden gitmediğimi
Reklamlar
-
24 Ağustos 2018, 19:24
Esas oraların tadı da ta ile çıkar gerçi bende boy fukarasıyım ya olsun 😊
-
24 Ağustos 2018, 19:43
-
24 Ağustos 2018, 21:49
Bi kaç gün içinde bende geçmeyi düşünüyorum. Siz yukarı çıktınız galiba. Ben aşağı inmeyi düşünüyorum. Yani Bayburt'tan gireceğim. Ufak teker scooter ile nasıl olur? Güncel yol durumu nedir? Güzergahta köpek var mı?
-
24 Ağustos 2018, 21:55
Hey maşallah. CBF'in sağlamlığıda kanıtlanıyor halen Boşver markacıları usta. Bende onların başına iş geldiğinde yanlarından geçip gidiyorum. Gitsinler çekici çağırsınlar.
Motorun zinciri koptuğunda sürü ile geçip, kardeş hayırdır die bir el işareti bile yapmazlar. Ha kaza yaptıklarında ambulans çağırıp, ilk yardım uyguluyorum. O kadar da insanlıktan kopmadık
-
24 Ağustos 2018, 22:03
Blackhoney adlı üyeden alıntı
Bi kaç gün içinde bende geçmeyi düşünüyorum. Siz yukarı çıktınız galiba. Ben aşağı inmeyi düşünüyorum. Yani Bayburt'tan gireceğim. Ufak teker scooter ile nasıl olur? Güncel yol durumu nedir? Güzergahta köpek var mı?
Güzergahta köpek yok Not olarak yazdım
1 Sabah saatleri ve akşam saatlerine dikkat edin 11-15 arası gitmeye çalışın ben 16 dan sonraya kaldım yoğun sisle karşı karşıya şükür tamamladım Bu yüzden o meşhur zikzaklı virajlar fotoğraflarda gözükmüyor
2 Lastik tamir kiti alın yanınıza lastik patlama ihtimali yüksek kayalar çok sert sivri
3 Virajların uçuruma yakın kısmından uzak durun yol esnasında aniden fırtına çıkabiliyor özellikle tepelerde dikkatli olun
Bu notlar kimseyi korkutmasın Oraya gidecekleri olumsuz koşullara karşı uyarmaya çalışıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
Angrypower adlı üyeden alıntı
Hey maşallah. CBF'in sağlamlığıda kanıtlanıyor halen
Boşver markacıları usta. Bende onların başına iş geldiğinde yanlarından geçip gidiyorum. Gitsinler çekici çağırsınlar.
Motorun zinciri koptuğunda sürü ile geçip, kardeş hayırdır die bir el işareti bile yapmazlar. Ha kaza yaptıklarında ambulans çağırıp, ilk yardım uyguluyorum. O kadar da insanlıktan kopmadık
MARKACILAR hakkında kötü bir söz dahi söylemeye gelmez kötünün de kötü bir karakteri vardır kötü bir şeyler söylersin ama bunları kötü karakterli insanlarla dahi bir araya koymam
Kullandığım cbf 150 100.000 km üstünde yaklaşık 35,40 bin km bende CBF altındır altın ne alırsan 10 tl parçası buji 10 hava filtresi 10 balata 10 TransAlpi uzun yol ve eşimle gezmek için kullanıyorum CBF Her eve lazım
-
24 Ağustos 2018, 22:10
markacılar hakkında yazdıklarınız cuk oturmuş. adamlar insana değil, motora bakıyor. genel bir yurdum insanı profili.
ülkenin aydını da karanlık.
-
25 Ağustos 2018, 11:43
Güzel konumuz güzel manzaralarımız MARKACI lar yüzünden kirlenmesin lütfen Oraya gideceklere umarım faydalı olur yazı Hepinize bol maceralı gezi ve kamplar
https://yoldabirivar.wordpress.com/
-
25 Ağustos 2018, 14:20
Tekerine sağlık, Sisdağı yaylası bizim devamlı gidip 3 ay konakladığımız yayladır her zaman sis olur dikkatli olmakta fayda var, şuan Gaziantep istikametine doğru gidiyorum burdan halfeti Balıklıgöl Munzur vadisi Tortum şelalesi ve İspir dağı üzerinden d915 yoluna inip Trabzon'a geçeceğim bakalım beni ne bekliyor.
-
25 Ağustos 2018, 17:40
kdiner adlı üyeden alıntı
Tekerine sağlık, Sisdağı yaylası bizim devamlı gidip 3 ay konakladığımız yayladır her zaman sis olur dikkatli olmakta fayda var, şuan Gaziantep istikametine doğru gidiyorum burdan halfeti Balıklıgöl Munzur vadisi Tortum şelalesi ve İspir dağı üzerinden d915 yoluna inip Trabzon'a geçeceğim bakalım beni ne bekliyor.
Bol maceralı geziler İspir Dağ yolu fotoğrafları paylaşırsanız sevinirim
-
25 Ağustos 2018, 20:58
bravo kardeş tebrik ederim soğanlıyı geçmek büyük cesaret ister ...
-
25 Ağustos 2018, 22:13
çok güzel gezi olmuş tekerin düz bassın transalp ile gitsen yakıtta 5.5-6 nın altına düşmezdin .. cbf ile yaksan yaksan en fazla 3-3.5 yakmışsındır.. nerden baksan yakıta vericeğin paranın yarısı cebine kar kalmış oda bir artı.. öyle yakıt cimrisi pinti para hesabı yapan bir adam değilim ama yakıtın litresi nerdeyse 7 tl oldumu yakıt tüketimi eskisinden bin misli daha değerli hale geliyor.
-
25 Ağustos 2018, 23:04
F54 adlı üyeden alıntı
bravo kardeş tebrik ederim soğanlıyı geçmek büyük cesaret ister ...
Ben yazımda da belirttim orayı bitirmek çok zor değil sayfama bakarsanız belki görürsünüz daha topraklı taşlı çamurlu nerelere girip çıktım TransAlp ile Buradaki zorluk ATMOSFER - VİRAJLARIN UÇURUMDA OLMASI (Virajlar uçuruma uzak kısımdan alınır sorun kalmaz)
logaritma adlı üyeden alıntı
çok güzel gezi olmuş tekerin düz bassın transalp ile gitsen yakıtta 5.5-6 nın altına düşmezdin .. cbf ile yaksan yaksan en fazla 3-3.5 yakmışsındır.. nerden baksan yakıta vericeğin paranın yarısı cebine kar kalmış oda bir artı.. öyle yakıt cimrisi pinti para hesabı yapan bir adam değilim ama yakıtın litresi nerdeyse 7 tl oldumu yakıt tüketimi eskisinden bin misli daha değerli hale geliyor.
Ben 3.5 Yıl TransAlp kullandım 130 km hızın üzerinde 6.5,7 Litre yakıyor Ki iki hafta öncesinde yine bir TransAlp aldım 100.000 km üzerinde yaklaşık 5 yıldır da CBF kullanıyorum CBF 150 her eve lazım olan motordur Ulaşım için cbf 150 gezi için TransAlp
Bu rota bir gezi rotası değildi daha önce de iki defa gittim geldim maksat sadece D-915 idi alçak hafif bir motor lazımdı
-
25 Ağustos 2018, 23:38
Temmuz ayında 8 motor içinde D-915 te olan bi gezi yaptık. 4 günde 2300 km oldu toplam. Yakın zaman da gezi fotoğraflarını yükleyeceğim. Ben virago 535 le gittim. Grupta dominant, mt 07,honda cbr 650F, fazer 1000, ktm 1190, bmw gs vardı. Anlayacağınız neredeyse her tarz motor vardı. Siz yeter ki gazlamak isteyin, tekeriniz düz bassın.
-
25 Ağustos 2018, 23:53
Virago 535 ilk motorum Japonların Cruiser sınıfına bende vardım dediğim temellerini attığı motordur yüksektik selesi rahattır
Deyim yerindeyse şöyle söyleyeyim Motor var motor hazır Sen hazır mısın???Sen gidebilir misin??? MT-09 la Rizenin sisli ve karlı dağlarına giden çok kişi var ADV Rider da SS ile bataklığa girip kazma kürek ile motoru çıkartıp yola devam eden çok kişi var
-
26 Ağustos 2018, 00:07
Aynen katılıyorum hocam söylediklerine, tabiki diğer motorlar kadar rahat değil taşlı bozuk yollarda ama yine de çok keyifliydi.
-
26 Ağustos 2018, 20:08
RecepAlışkan adlı üyeden alıntı
Bol maceralı geziler İspir Dağ yolu fotoğrafları paylaşırsanız sevinirim
Burdan mobil üzerinden resim atamıyorum ama bu sayfadan paylaşım yapacağım, kazasız belasız yolu bitirip İstanbul'a dönünce hepsini açıklamalı paylaşacağım, dediğim gibi benim yol Adıyaman dan yeni başlayacak bakalım Tunceli kamplı turu tamamlayınca gerisi biraz daha rahat olacak bakalım hayırlısı neyse o olsun, inşallah kazasız belasız bitiririz.
-
27 Ağustos 2018, 10:01
-
27 Ağustos 2018, 21:59
srknsnyz adlı üyeden alıntı
Geziniz cok guzel olmus imrendim sahsen
kocaeli pürenli yaylasini tavsiye ederim eger gitmediyseniz,
Ben de 100 cc cup motorla 4 gun gezdim, 1100 km yaptim ve selamsizlarla karsilastim ayni sekilde, selam verende var tabi.. halbuki altlarindaki motoru alacak gucteyim maddi olarak ama cub motoru seviyorum
altindaki motora bakip selam vermeyenler ayni sekilde selami da almiyorlar
dit yapip geciyorum..
''Yolda biri var''sayfamdan da görebilirsiniz Kocaeli,İzmir,Bolu,Düzce bölgelerinde yayımlanmış yayımlanmamış sürüsüne gezi kamplarım var
Sevdiğini ne ise ona binin bende sizle aynı kafadayım Aşağıdaki resim de Pürenliden
-
27 Ağustos 2018, 23:00
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)