hayat sürünce güzel :) tek başıma 9 gün 4.350 km'lik güney doğu turum
Reklamlar
-
28 Haziran 2018, 11:58
Reklamlar
-
28 Haziran 2018, 13:03
Bingöl-Elaziğ-Tercan-Diyarbakır... Tabelalarını görünce duygulandım. Zira 4 yılın Diyarbakır ve Bingöl'de geçti. Yollarını,Soguk havasını, Kışın karlı,baharda yeşile bürünen dağlarını özlemişim. Tebrik ederim çok iyi gezi olmuş.http://www.motosiklet.net/forum/etki...si-1100km.html
http://www.motosiklet.net/forum/etki...zi-887-km.html
-
28 Haziran 2018, 14:19
-
28 Haziran 2018, 14:54
çok güzel bir gezi olmuş.d 915 detaylı raporunuzu da sabırla bekliyorum.
-
28 Haziran 2018, 14:56
Harbiden çok özendim adınada sevindim güzel yolculuk bol resim hayatın tadını cıkartıyorsun vitesli motora geçtigimde tek olmamak şartıyla bende böyle bir yolculuk yapmayı düşünüyorum
-
28 Haziran 2018, 18:17
Bu Güneydoğu turu değil komple Anadolu turu olmuş çok da güzel olmuş :D
-
28 Haziran 2018, 18:25
Bu sineklerin çaresi yokmudur duyun sesimi lütfen, İstanbul- Gürcistan yapacam gelecek ay ama şu sineklerden nefret ediyorum. Kaska bir çarpıyor boku çıkıyo, kan oluyor cam. Gecemi sinek olmuyor gündüzmü?
-
28 Haziran 2018, 18:42
Maaşallah, hocam alakasız ama boy kaç acaba?
Vstrom cuk oturmuş, bindiği her motosiklet ufak gelen biri olarak dikkatimi çekti 😃
-
28 Haziran 2018, 22:07
Valla dostum bende geziyorum ama sen bir başka geziyorsun MAŞALLAH 😀,sen sürünce güzel diyorsun ,ben gezince güzel diyorum, Eskişehir den selamlar 😉
-
29 Haziran 2018, 11:55
avarekasnak adlı üyeden alıntı
çok güzel bir gezi olmuş.d 915 detaylı raporunuzu da sabırla bekliyorum.
videolaro editledikten sonra paylaşacağım inşallah çok beğeneceksiniz eminim
TheOzy adlı üyeden alıntı
Harbiden çok özendim adınada sevindim güzel yolculuk bol resim hayatın tadını cıkartıyorsun vitesli motora geçtigimde tek olmamak şartıyla bende böyle bir yolculuk yapmayı düşünüyorum
tek gezmeninde güzel yanları çok. yabana atlamayalım. ama tabi başlarda bir arkadaşla yola çıkmak daha avantajlıdır zannımca.
buteo adlı üyeden alıntı
Bu Güneydoğu turu değil komple Anadolu turu olmuş çok da güzel olmuş :D
teşekkür ederim.
Tvs01 adlı üyeden alıntı
Bu sineklerin çaresi yokmudur duyun sesimi lütfen, İstanbul- Gürcistan yapacam gelecek ay ama şu sineklerden nefret ediyorum. Kaska bir çarpıyor boku çıkıyo, kan oluyor cam. Gecemi sinek olmuyor gündüzmü?
sinekler kaskıma gelmiyordu benim. ön cam uzun oldugu için. ama ön camıma gercekten görüşü engelleyecek kadar sinek yapışıyordu zaman zaman. genelde gece süürüşünde ormanlık alanda çok sinek olur.
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Maaşallah, hocam alakasız ama boy kaç acaba?
Vstrom cuk oturmuş, bindiği her motosiklet ufak gelen biri olarak dikkatimi çekti 😃
çok uzun değilim aslında boy 1.78 vstrom güzel motor temizini bulup yıllarca binebileceğiniz evladiyelik bir model
mesut hoca adlı üyeden alıntı
Valla dostum bende geziyorum ama sen bir başka geziyorsun MAŞALLAH 😀,sen sürünce güzel diyorsun ,ben gezince güzel diyorum, Eskişehir den selamlar 😉
çok teşekkür ederim hayat hem gezince hem sürünce güzel diyelim sizin raporlarınızı da takip ediyorum. sizde güzel geziyorsunuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:43 ----------
adm12 adlı üyeden alıntı
bende diyarbakırda askerlik yapmıştım şansıma çok sıcak değildi diyarbakır. teşekkür ederim
-
29 Haziran 2018, 17:07
Engin abi sanki daha önce Fazer ile Karadeniz yapmıştın bir daha gelirsen misafirim ol Bafra'da Tracer ile çıkmama nedenin nedir?
-
29 Haziran 2018, 19:03
tokhanoğlu adlı üyeden alıntı
Engin abi sanki daha önce Fazer ile Karadeniz yapmıştın bir daha gelirsen misafirim ol Bafra'da Tracer ile çıkmama nedenin nedir?
doğru hatırlıyorsun. fazer ile hem buna benzer bir tur yapmıştım. hemde karedeniz Gürcistan vs. bu arada tracer arazide vstrom kadar rahat hissettirmeyeceği için tercih etmedim. onun dışında çok güzel motor tracer.
-
29 Haziran 2018, 19:39
Gezi ve harcanan emek için diyecek bişey yok. Herşey çok güzel.
D-915 ufak teker scooter geçer mi?
Gerçi Gökhan abi(Gökhan Eren) geçti. Sıkıntı olmaz istedikten sonra bi şekilde geçersin dedi ama bi de sizin tecrübelerinizi almak isterim.
-
29 Haziran 2018, 22:21
Güzel bir gezi olmuş devamını bekliyorum 😊
-
30 Haziran 2018, 00:23
engin_deniz adlı üyeden alıntı
doğru hatırlıyorsun. fazer ile hem buna benzer bir tur yapmıştım. hemde karedeniz Gürcistan vs.
bu arada tracer arazide vstrom kadar rahat hissettirmeyeceği için tercih etmedim. onun dışında çok güzel motor tracer.
Teşekkür ederim abi.
-
30 Haziran 2018, 00:49
Tebrikler çok güzel bir gezi ve paylaşım.
-
30 Haziran 2018, 00:53
tek başına yola çıkma cesaretiniz için tebrik ederim. o bayburt'taki D-915 yoluna tek girmek her babayiğidin harcı değil. bir keresinde 2.200 metrelik bir dağa tek başıma tırmandım da herkes bana deli gözüyle bakmıştı.
tebrik ederim.
-
02 Temmuz 2018, 08:42
Blackhoney adlı üyeden alıntı
Gezi ve harcanan emek için diyecek bişey yok. Herşey çok güzel.
D-915 ufak teker scooter geçer mi?
http://i.hizliresim.com/0zmvGB.jpg
Gerçi Gökhan abi(Gökhan Eren) geçti. Sıkıntı olmaz istedikten sonra bi şekilde geçersin dedi ama bi de sizin tecrübelerinizi almak isterim.
Scooter ile çok daha yavaş ve zor ilerlersiniz. bazı yerlerde zirveden eriyen kar suyu dere yatağı gibi şeyler oluşturmuş. oralardan geçerken zorlayabilir. birde çoğu yerde zemin büyük büyük taşlardan oluşuyor. bana kalırsa scooter ile girmeyin. sizede motorada eziyet olur kanısındayım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:39 ----------
Albertorun adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş devamını bekliyorum
devamı gelecek sanıırım 1 ay kadar sonra
Memcoş48 adlı üyeden alıntı
Tebrikler çok güzel bir gezi ve paylaşım.
teşekkürler
hokahey adlı üyeden alıntı
tek başına yola çıkma cesaretiniz için tebrik ederim. o bayburt'taki D-915 yoluna tek girmek her babayiğidin harcı değil. bir keresinde 2.200 metrelik bir dağa tek başıma tırmandım da herkes bana deli gözüyle bakmıştı.
tebrik ederim.
teşekkürler benide arkadaşlarım istanbul girişinde karşılayıp deli engin hoşgeldin dediler sorun değil desinler..
-
02 Temmuz 2018, 09:06
-
02 Temmuz 2018, 09:32
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Çok güzel gezi olmuş.
teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)