hayat sürünce güzel :) tek başıma 9 gün 4.350 km'lik güney doğu turum
Reklamlar
-
02 Temmuz 2018, 10:05
Teşekkürler videoyu ne zaman paylaşacaksınız? Belki daha iyi fikir oluşur. Ama ben yine de geçmeyi düşünüyorum. Yeri gelir elimle de götürürüm. Sıkıntı değil. Fotoğraflarda gözüken yerlerde zemin fena değil gibi gözüküyor. Ama tabi yer yer değiştiğini söylüyorsunuz.
Peki Bayburt'tan Of'a mı? Of'tan Bayburt'a mı? daha mantıklı. Farkeden bişey var mı?
Reklamlar
-
02 Temmuz 2018, 10:10
video için biraz daha bekleyeceğiz bu arada mantıklı olanı elbette of üzerinden çaykara istikametinden bayburt yapmak. bu şekilde yaparsanız aşağıdan başlayıp zirveye çıkıyorsunuz. ama bayburttan gelirseniz yukarıdan yaylalardan gelip ineceksiniz. ki bu bence çok keyifli olmayacaktır. bu arada zemin yukarıya yaklaştıkça çamur oluyor. çamurda lastikleriniz kaplanırsa ilerlemez. daha önce scooter ile başıma geldi çünki. dikkatli olun gittiğinizde münkünse 2 kişi gidin en az.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:08 ----------
Blackhoney adlı üyeden alıntı
Teşekkürler videoyu ne zaman paylaşacaksınız? Belki daha iyi fikir oluşur. Ama ben yine de geçmeyi düşünüyorum. Yeri gelir elimle de götürürüm. Sıkıntı değil. Fotoğraflarda gözüken yerlerde zemin fena değil gibi gözüküyor. Ama tabi yer yer değiştiğini söylüyorsunuz.
Peki Bayburt'tan Of'a mı? Of'tan Bayburt'a mı? daha mantıklı. Farkeden bişey var mı?
video için biraz daha bekleyeceğiz bu arada mantıklı olanı elbette of üzerinden çaykara istikametinden bayburt yapmak. bu şekilde yaparsanız aşağıdan başlayıp zirveye çıkıyorsunuz. ama bayburttan gelirseniz yukarıdan yaylalardan gelip ineceksiniz. ki bu bence çok keyifli olmayacaktır. bu arada zemin yukarıya yaklaştıkça çamur oluyor. çamurda lastikleriniz kaplanırsa ilerlemez. daha önce scooter ile başıma geldi çünki. dikkatli olun gittiğinizde münkünse 2 kişi gidin en az.
-
02 Temmuz 2018, 10:13
Teşekkürler. Yukarı çıkarken scooter daha fazla zorlanır diye düşündüm. Aşağı inmek daha mantıklı geldi. Ama bakacağız artık.
-
02 Temmuz 2018, 10:29
Teşekkürler. Yukarı çıkarken scooter daha fazla zorlanır diye düşündüm. Aşağı inmek daha mantıklı geldi. Ama bakacağız artık.
rica ederim. rakım yüksek hava yukarıda çok soguk. ona göre temkinli giyinin.
-
02 Temmuz 2018, 16:57
Maşallahın var Allah daha güzellerini de nasip etsin. Soğanlı geçidini bende bu sene geçeceğim nasip olursa. Bayburt tarafından girmek istiyorum.Yukarı çıktıktan sonra yol nasıl uzungölemi çıkıyor başka yere mi. kemaliyeye uğrasaydın keşke ama seneye kaldı herhalde )
-
02 Temmuz 2018, 17:13
Ahmet Turan Peker adlı üyeden alıntı
Maşallahın var Allah daha güzellerini de nasip etsin. Soğanlı geçidini bende bu sene geçeceğim nasip olursa. Bayburt tarafından girmek istiyorum.Yukarı çıktıktan sonra yol nasıl uzungölemi çıkıyor başka yere mi. kemaliyeye uğrasaydın keşke ama seneye kaldı herhalde )
Ahmet abi sağol. ben of tan çaykara istikametinden ilerledim. bu şekilde hep yukarıya tırmanmış oldum. sonrasında soğanlı yaylası inişe geçip Bayburt köylerinin içinden Bayburt merkeze indim. kemaliyeye gidecektim lakin o gün çok sağanak vardı. deneyimli birkaç arkadaşım oranın çok çamur olacağını söylediler. ve karanlığa kalmamak için Erzincan merkeze geçip konakladım. seneye artık kemaliyeyi geçeceğim. bu arada bayburttan yani yukarıdan aşağıya inersen uzungöle gidebilirsin 2 farklı yol alternatifi var. biri yeni yapılmış asfalt yol. diğeri ise benim tercih ettiğim toprak yol köylerin içinden mükemmel manzaralar eşliğinde çaykaraya varıp ordan uzungöle gidebilirsin.
-
03 Ağustos 2018, 21:49
-
06 Ağustos 2018, 21:50
Harika bir macera ve gezi olmuş,rüyamızda göremeyeceğimiz türden hem de..Konu da Siirt, Şırnak isimlerini görünce ilgim daha da
arttı..Zira askerliğimi Siirt te yapmıştım.Çok özlememe ve gitmek istememe rağmen görmek nasip olmayacak gibi..Şırnak da ha keza öyle
Tebrik ederim,hem gezi hem cesaretiniz için.Nice hayırlık yolculuklar ve gezmeler dilerim.
-
07 Ağustos 2018, 09:37
arokh adlı üyeden alıntı
Harika bir macera ve gezi olmuş,rüyamızda göremeyeceğimiz türden hem de..Konu da Siirt, Şırnak isimlerini görünce ilgim daha da
arttı..Zira askerliğimi Siirt te yapmıştım.Çok özlememe ve gitmek istememe rağmen görmek nasip olmayacak gibi..Şırnak da ha keza öyle
Tebrik ederim,hem gezi hem cesaretiniz için.Nice hayırlık yolculuklar ve gezmeler dilerim.
siirt memleketimdir. şirnak çok sıcaktı. kasrık boğazında serinleyebilmiştim sadece umarım birgün yine o toplara gidebilirsiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:35 ----------
Engin bey video ne oldu?
merhaba. maalesef henüz vakit ayıramadım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)