Ortalama suratiniz kacti? Titresim sorunu yasadiniz mi? Konaklamayi nerede ve nasil gerceklestirdiniz?
Kisa ama keyifli bir rota olmus
bu sene olmazsa seneye kesin yapacağım gezi takip +
güzel olmuş bende yapmak isterim bigün ama bu gezide sizi neler zorladı merak ediyorum sınırı geçtikten sonra başınızı ağrıtan bişey oldumu
Üstat güzel rota olmuş da hakikaten sürmekten fotoğraf çekememişsin
Bi Selanik’e falanda gideydin.
-ortalama hızım 100 km/h dı.
-105 km/h a kadar titreşim yok denecek kadar az ortalam 100-200 km arası sürüşten sonra kısa molalar vererek dinlendim.Bu seyahatte titreşim sorun olmadı diyebilirim.
-booking.com dan Kremasti rooms diye biryerde kaldım thasos,kavala ve iskeçenin tam ortasında kalıyordu her gün gezeceğim yerleri tamamlayıp kremasti ye geri dönüş yaptım
daha detaylı bilgileri yakında bloğumda paylaşacağım
https://utkuozanocak.com/
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------
Baş ağrıtan şey sadece maddiyat. Malum EURO
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
Çok istedim dostum ama @ozan1991 arkadaşa da dediğim gibi euro sıkıntı
büyük büyük dedelerimin memleketi dramaya bile gidemedim
Aslında bu tarz geziler gidilmeden önce paylaşılsa da ikili üçlü artçılı yani çoklu gezilse çok daha iyi olur bence.
Cok guzel gezi olmus insallah bizimde imkanizimiz olur
Güzel gezi tebrikler.
Benzin kaç yuro orada.
Utku , Uma'ya bir sorsaydın , (( bana bi omuz atabilir misiniz ?)) diye. Ha Onlar ; ben görmedim ben duymadım ben bilmiyom derse Sen de burada
bizlerle durumu paylaşırdın. Hem rx3i evo ile yurt dışı gezisi yapacaksın , hem de Uğur Mondial pamuk elini cebine atmayacak. En bedava reklam.
Tamam Türk atasözü - kurda sormuşlar ensen niye kalın ? Cevap vermiş kendi işimi kendim görürüm de ondan.- Burnunu kesip yiyeceksin , kasaba
mihnet etmeyeceksin. Utku , eline koluna, evona , deklanşörüne , yüreğine sağlık .
Selam Ali Abi,
Teşekkür ederim düşüncelerin için.
bi görüneyim öyle sorayım dedim. yazdım instagram dm den. az önce webistesi talep bölümünden yazdım ama tık yok
ya da senin bildiğin bi muhattap mail adresi vs. varsa özelden atabilir misin bana.
Yarın öğlene kadar cevap vermezlerse çağrı merkezini ağrıcam aslında
olumsuz da olsa bir cevap bekliyorum onlardan bakalım kısmet
Utku bende yaş 63. M.T. nin mesajlar sisteminde çok zorlanıyorum . Profilimde telim var . Watsapp dan daha kolay ulaşabilirim. Sevgilerle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:12 ----------
Günün 24 saati arayabilirsin de , yada kendi telini ve hangi saatlerde aranmak istediğini yaz . Söyleyeceğin saatlerde ben seni arayayım.
merhaba utku kardeşim
güzel gezi olmuş bizde eşimle evo ile ilave olarak +selanik ve bulgaristan yaptık hiç bir sorun yaşamadık motosikletle ilgili bu motosikletle Gürsel Çoşkun ilave olarak yunanistan italya yaptı eşi ile 90-110 bandında bu motosikletle her yere gidersin ben 2015 model kulanıyorum 22 binde
selamlar
Herkese Merhaba,
Yapmış olduğum kısa Yunanistan turu ile ilgili
https://utkuozanocak.com/2018/06/18/yunanistan/
blogumda daha detaylı bilgiler paylaştım
merak edip gitmek isteyen arkadaşlar varsa bakabilirler ve istedikleri kadar soru sorabilirler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)