zat150 ile yağmurda durusu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
walla süper.. arada bir bööle delilik yapıp yağmurda eğlenmek gerekiyo.. hangi şehirdendin hoja sen?_
-
-
01 Ağustos 2006, 11:00
nevZAT150, sizin gezilerin yanında bakkaldan ekmek almaya gitmek gibi birşey kalır bizimki...
bir iki yol notu:
-motorun üzerindeki standart duro lastikler gayet düzgün, yağmurda, çamurda, toprak yolda hiç üzmedi.
- motorun tasarımı yağmur-çamur gibi dış hava koşullarına karşı iyi bir koruma sağlıyor,
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
-
02 Ağustos 2006, 03:39
Forumdan Uzaklaştırıldı
BOO_74 adlı üyeden alıntı
nevZAT150, sizin gezilerin yanında bakkaldan ekmek almaya gitmek gibi birşey kalır bizimki...
bir iki yol notu:
-motorun üzerindeki standart duro lastikler gayet düzgün, yağmurda, çamurda, toprak yolda hiç üzmedi.
- motorun tasarımı yağmur-çamur gibi dış hava koşullarına karşı iyi bir koruma sağlıyor,
yok abi nie öyle söylüyon, gezi gezidir.. amaç yol yapıp içindeki heyecanı dışa vurarak yol yapabiliyorsan nemutlu sana ve ne mutlu bizee dimi
ben duro lastikleri kötüleyenleri anlayamıyorum, valla bende koca kış yağmurda dahi motor kullandım.. her halde pek limitleri zorlamadan kullandım..
kışın 5 defa bilemedin 7 defa, 4 tekerli araç kullanmak durumunda kaldım.
yağmurlu günde çoraplarım ıslanmadan yolculuk yaptığımı söyleyebilirim... yani hiç ayaklarım üşümüyordu kışın motor kullanırken.. çünkü ayağımı yere koymadıığım sürece kuru çorplarla gidiceğim yere gidiordum..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler