Kuzu Yayla'na Doğru Aksiyonlu Bir Kamp Yolculuğu.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
kamp olayını hiç yapmadım hayatımda, çok özeniyorum ve bu yıl başlamayı düşünüyorum ama kalacağım yerde güvenlik konusunda tedirginim, ya biri motoru çalarsa , ya çadıra birileri musallat olursa vs vs...
-
BigLion adlı üyeden alıntı
kamp olayını hiç yapmadım hayatımda, çok özeniyorum ve bu yıl başlamayı düşünüyorum ama kalacağım yerde güvenlik konusunda tedirginim, ya biri motoru çalarsa , ya çadıra birileri musallat olursa vs vs...
Ben 1 kez girdim o olaya ama bana göre değil çadır işi, misafir evlerinde vs konaklayıp gezmek daha cazip geliyor. 1 kez denemenizde fayda var tabi ☺️
-
benim uzun yoldaki en büyük endişem motorun nereye koyacağım, otellerin çoğunun güvenli park yeri yok. o yüzden tanıdık, site falan yoksa günü birlik gidip geliyorum, rahat edemem gibi geliyor, belki çadır o yüzden avantajlı olabilir, motoru çadırın hemen yanına park etmek, bilemedim, yaşamadan bilinmez her halde.
-
Artık şu PET şişede su ısıtmayı yapmayın.
Güneşte bekleyen PET'lerdeki kimyasalların suya geçtiği ile ilgili bir sürü haber yapıldı.
http://www.habervitrini.com/saglik/d...etmeyin-463193
-
emremm adlı üyeden alıntı
Artık şu PET şişede su ısıtmayı yapmayın.
Güneşte bekleyen PET'lerdeki kimyasalların suya geçtiği ile ilgili bir sürü haber yapıldı.
Dikkate alacağım, teşekkürler.
BigLion adlı üyeden alıntı
Merhaba bu tarz çekinceleriniz var ise işletme olan kamp yerlerinde kamp yapabilirsiniz, motorunuz çadırın yanında olacağı için sorun olmaz. Benim gittiğim yerlerde genellikle başka kampçılarda oluyor, gün içerisinde çadırımı eşyalarımı bırakıp rahat rahat gezebiliyorum bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler