http://sozluk.sourtimes.org/show.asp...ri+fark+edelim
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp...leri+fark+edin
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp...benim+aracimda
buyrun ekşi sözlükteki yorumları okuyun...
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp...ri+fark+edelim
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp...leri+fark+edin
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp...benim+aracimda
buyrun ekşi sözlükteki yorumları okuyun...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Canlar tam 20 saat uyudum anca kendime geldim... evvelsi gece de uykusuzdum, ama MT'ye feda olsun...
harika bir gece oldu, birkaç foto da ben çekmiştim kortej sürüşünde ve girişte. becerebilirsem ekleyeceğim bir ara...
Savaş Aabimiz'e çok teşekkürler böyle bir birliktelik yaşattığı için, Okan B'ye ise bizi o kadar beklettiği için kızgınım, çevresindeki yapımcı yardımcısı embesillere daha fazla kızgınım. yine de sahnede mükemmel ve performansını giderek mükemmelleştiriyor. değerbilir ve kadirşinas biri, gösteri dünyasında adam gibi adam olan birkaç kişiden biri. yine de bacaklarımız popomuza kaçtı kardeşim!!!
sevgiler,
AA.
34 GS xxxx, may the force be with you...
MoER, MoMMO
donniedarko adlı üyeden alıntı
heheheh...sende bana kitledin ödeştik...Berabere oldu...
bir sigara içeriz artık karşılıklı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Günaydın herkeze
Ben dün gece de sormuştum ama arqaya kaynadı galiba bir daha sormak istiyorum başta Savaş abi ye ; programın full videosunu alma şansımız olucakmı ?? Kanal d den istesek verirlermi yada??
FutureShock adlı üyeden alıntı
bende inanamıyorum...bu koca dünyada seninle Kanal D de karşılaşmakta büyük tesadüf dimi...Allahım sen nelere kadirsin...
dün gece birileri star tv ana haberi çekme şansı bulabildimi acaba...kendisi ünlü oldu da...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
metehan cım naber assanım bi ara yine çadırda dedikodu yapalımmete_han adlı üyeden alıntı
Kingo, seninle metehan'ı aynı anda alabilen bir çadır var mı?
Savaş abi kusura bakma, c.tesi günü işim çok geç bitti, o yüzden gelemedim, ama yapılan yorumları okuduktan sonra gelemediğime çok da üzülmedim, çok uzun süre aynı pozisyonda oturamayan bir şahsiyetim, hatta dizlerimi kırarak hiç...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
kingofrider adlı üyeden alıntı
valla şamilcim Biz Taraklıda federal kıngo ile birlikte 3 kişi çadırda bir süre takılmıştık...garı gibim dedikodu yapmıştık...bidaha yüzünü görmek nasip olmadı...ne iş yaptığı bilinmiyor...Yeraltında yetişen bir mikroorganizmadır kendisi...
kıngo ben çıkıyom hacı...seni gördük daha iyi olduk...
ulan topiği karıştırdım ben la...
Yayında ve yapımda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz.
Savaş abinin de dediği gibi bu organizasyonu da alnımızın akıyla tamamladık.
Herşey için çok teşekkürler Savaş abi çok uğraştın çok çalıştın ama hepsini deydi. Eline sağlık. Ayrıca programa katılan tüm motosiklet dostlarınada teşekkürler site yönetimi olarak tedavi masraflarını karşılayacağız
Bir kişiye bile mesajımızı verebildiysek ne mutlu bize. Yaptığımız şeyler boşa gitmeyecektir kimse merak etmesin. motosiklet.net i takip etmeye devam edin.
Okan a hediye ettiğimiz tshirtu tasarlayan Erhan(bandit) e de teşekkürler.
tu sais où sont cachés
les sources des rochers
tu sais où sont tapis
les daims, les biches yakari
ya bi fotom yok...Allahdan korkun biraz ya...ayıptır yazıktır günahtır bana...
hem o arkada kendi kamerasıyla çekim yapan arkadaş kimdi...hiç videodan bahsetmiyor...eee adam haklı...kim uğraşcak şimdi dimi yayınlamayla...
o yapım yardımcı utanmaz herif arkadaki pankarta saldırdı bir an...indirin diye çekip çekiştirdi valla...hatta bir ara pankartı aldı kendisi katladı ve bir cihazın altına attı...bizde böyle baktık bön bön...
Şu masumiyete bakar mısınızmete_han adlı üyeden alıntı
Size katılıyorum proğram çok kötüydü... Çok sevinmiştim sizlerin orda olmasına ve sizleri görme adına.Ama hayal kırıklığına uğradım..Ekran başında da hiç güzel değildi proğram. Beklediğim gibi geçmedi.... Sevgili jaanem kılıçbalığı ordaydı adanayı temsilen onu görünce sevindim.Kılıçbalığını da evinizde ağırlamışsınız teşekkürler....mete_han adlı üyeden alıntı
gomtan abi sağol be abi ama bu ne baba...valla süt dökmüş kedi gibiymişim o ne ya öyle...ulan siz modlar beni hiç sevmezsiniz ama bensizde yapamazsınız..
balzeytin estağfurullah...vazifemiz...kendisi sağsalim vardımı adanaya acaba bi arayım keratayı...
Ben de en karizma seçilen kılıçbalığı abimizle dolmabahçe de Cami nin wc sinde tanıştım
Mete han abi işin yoksa atla gel hadi tophaneye oturuyom ben ofiste gel hade makara yaparız
Program genel olarak kötü geçti.>Final programı olmasına rağmen çok eğlenceli değildi.Yani evde t.v. başında olsam izlemezdim belki de.Ama olsun böyle bir org. sizlerle beraber katılamak beni yeteri mutlu ettik.Savaş abi ye verdiği emekler için tekrar teşekkürler
program gerçekten çok uzun sürdü aslında ben okan bayülgeni hiçç sevmem ama sırf daha evel tanışma fırsatım olmayan bir çok arkadaşla bir arada olucam ve daha evel tanıştıklarımı yeniden görme fırsatım olucak diye geldim istanbula ve tam 8 saat oturduk harbiden ayaklarım bitarafıma kaçtı
söylemezsem içimde kalıcak...!!!
onca yolu tepip gelen bir kılıçbalığı ( adana )
ve yine uzun yoldan gelmiş ben ve TenTen ( izmir )
buluşma yeri olan dolmabahçede çafede otururken sadece merhaba diyerek yanımızdan gelip geçen ve başka masaya oturan bir grup arkadaş isimleri önemli değil hepsini tanıyorum sıcak kanlılıkları için teşekkür ederiz geldiler tanıştılar hal hatır sordular sağolsunlar dedimya okan bayülgen zerre kadar umurumuzda değildi maksat bir arada olmaktı ama bunu algılayamayanlar vardı malesef... Kimse kusura bakmasın biraz zorumuza gitti açıkçası
bunun haricinde ve yorgunluk dışında sevdiğim insanlarla bir arada olmak daha evel göremediklerimle görüşmek inanılmaz keyifliydi hepinizi çok seviyorum selamlar izmirden...
yaa hhelal olsunnn bizlerii ii temsil etttiz hepize teşekkür ederm bu arada yusuf abi her yerde karizmasın :D yine
EgeKnn adlı üyeden alıntı
Kenan çay kaynadııı mı?
kaynadı da sen yoktun o sıra sana da bir bardak koyacaktım baya adını andım senin nedense kayıptın ortalıkta
FutureShock da 3-5 tane kaldı ondan alabilirsincardoso adlı üyeden alıntı
ARKADAŞLAR HERŞEY GÜZELDİ İÇERİ GİRENE KADAR SAKA BİRYANA PROGRAMIN EZİYETLERİNE RAĞMEN ÜYE ARKADAŞLARIMIZLA BİRŞEYLER PAYLAŞMAK GÜZELDİ AMA ŞU RESİM OLAYINA SAVAŞ ABİ Bİ EL ATSAN DİYORUM FARKLI BÖLÜMLERDEKİLERİ BİRARAYA TOPLASAK GÜZEL OLUR BACAKLARIMIZIN KIÇIMIZA KAÇTIĞINA DEYDİĞİNİ GÖRELİM BARİ
34 COR 05-GHOST RIDER
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)