Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

MT Televizyon makinesinde tüm resimler

Motovento
    REKLAM ALANI
    fragrance_chaplin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PEMBİŞ'im SATILDI!/Regal Raptor250-Dragstar650
    [COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fevkalbesher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor DADYW 250E-9
    Canlar tam 20 saat uyudum anca kendime geldim... evvelsi gece de uykusuzdum, ama MT'ye feda olsun...

harika bir gece oldu, birkaç foto da ben çekmiştim kortej sürüşünde ve girişte. becerebilirsem ekleyeceğim bir ara...

Savaş Aabimiz'e çok teşekkürler böyle bir birliktelik yaşattığı için, Okan B'ye ise bizi o kadar beklettiği için kızgınım, çevresindeki yapımcı yardımcısı embesillere daha fazla kızgınım. yine de sahnede mükemmel ve performansını giderek mükemmelleştiriyor. değerbilir ve kadirşinas biri, gösteri dünyasında adam gibi adam olan birkaç kişiden biri. yine de bacaklarımız popomuza kaçtı kardeşim!!!

sevgiler,
    AA.
    34 GS xxxx, may the force be with you...
    MoER, MoMMO

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı donniedarko adlı üyeden alıntı

he bu arada mete-han gerçekten kendisinden beklemediğimiz bir performans sergilemiş yazıyı ben de beğenerek okudum (oh be rahatladım)

heheheh...sende bana kitledin ödeştik...Berabere oldu...

bir sigara içeriz artık karşılıklı...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    Günaydın herkeze

Ben dün gece de sormuştum ama arqaya kaynadı galiba bir daha sormak istiyorum başta Savaş abi ye ; programın full videosunu alma şansımız olucakmı ?? Kanal d den istesek verirlermi yada??

Motosikleti
    Alıntı FutureShock adlı üyeden alıntı
    Evet evet o bendim bana sordun sen

Sana o kadar yakındım demek ki inanamıyorum

bende inanamıyorum...bu koca dünyada seninle Kanal D de karşılaşmakta büyük tesadüf dimi...Allahım sen nelere kadirsin...

dün gece birileri star tv ana haberi çekme şansı bulabildimi acaba...kendisi ünlü oldu da...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

kingofrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı
    bende inanamıyorum...bu koca dünyada seninle Kanal D de karşılaşmakta büyük tesadüf dimi...Allahım sen nelere kadirsin...

dün gece birileri star tv ana haberi çekme şansı bulabildimi acaba...kendisi ünlü oldu da...
    metehan cım naber assanım bi ara yine çadırda dedikodu yapalım

Shamyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800S
    Kingo, seninle metehan'ı aynı anda alabilen bir çadır var mı?

Savaş abi kusura bakma, c.tesi günü işim çok geç bitti, o yüzden gelemedim, ama yapılan yorumları okuduktan sonra gelemediğime çok da üzülmedim, çok uzun süre aynı pozisyonda oturamayan bir şahsiyetim, hatta dizlerimi kırarak hiç...
    BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)

Motosikleti
    Alıntı kingofrider adlı üyeden alıntı
    metehan cım naber assanım bi ara yine çadırda dedikodu yapalım

valla şamilcim Biz Taraklıda federal kıngo ile birlikte 3 kişi çadırda bir süre takılmıştık...garı gibim dedikodu yapmıştık...bidaha yüzünü görmek nasip olmadı...ne iş yaptığı bilinmiyor...Yeraltında yetişen bir mikroorganizmadır kendisi...

kıngo ben çıkıyom hacı...seni gördük daha iyi olduk...

ulan topiği karıştırdım ben la...

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Yayında ve yapımda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz.
    Savaş abinin de dediği gibi bu organizasyonu da alnımızın akıyla tamamladık.
    Herşey için çok teşekkürler Savaş abi çok uğraştın çok çalıştın ama hepsini deydi. Eline sağlık. Ayrıca programa katılan tüm motosiklet dostlarınada teşekkürler site yönetimi olarak tedavi masraflarını karşılayacağız
    Bir kişiye bile mesajımızı verebildiysek ne mutlu bize. Yaptığımız şeyler boşa gitmeyecektir kimse merak etmesin. motosiklet.net i takip etmeye devam edin.

Okan a hediye ettiğimiz tshirtu tasarlayan Erhan(bandit) e de teşekkürler.

tu sais où sont cachés
    les sources des rochers
    tu sais où sont tapis
    les daims, les biches yakari

Motosikleti
    ya bi fotom yok...Allahdan korkun biraz ya...ayıptır yazıktır günahtır bana...

hem o arkada kendi kamerasıyla çekim yapan arkadaş kimdi...hiç videodan bahsetmiyor...eee adam haklı...kim uğraşcak şimdi dimi yayınlamayla...

o yapım yardımcı utanmaz herif arkadaki pankarta saldırdı bir an...indirin diye çekip çekiştirdi valla...hatta bir ara pankartı aldı kendisi katladı ve bir cihazın altına attı...bizde böyle baktık bön bön...

100 Oktan Moderatör (Komtan) Gürkan Anbarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    ya bi fotom yok...Allahdan korkun biraz ya...ayıptır yazıktır günahtır bana...
    Şu masumiyete bakar mısınız

balzeytin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motosikleti şimdilik yok..
    yorumumuz boşa gitmesin

oh be 07.00 itibariyle nihayet evime geldim...

evimi...ayakta durmayı...yürümeyi...havayı...gün ışığını hiç bu kadar sevdiğimi hatırlamam...kimse zorla tutmadı bizi ama siteyi temsilen gittiğimizden ne taşkınlık yapabildim ne fırlamalık...normal şartlarda ben egzantirik bişeyler yapıp dikkat çekmeyi başarırdım...

kuzu gibi oturduk...böyle trene bakar gibi izledik...evdede aynı şeyi yapıyorduk...ama Okanın ve misafirlerinin bize bir metre yakın olması hoş bir duygu...ben arka taraflarda olduğumdan bazen sohbete konsantre olamadım...

programı ve beni Konu Dışında takip edenler varsa bu 80 ler kuşağını çoğu topikte işlemiştim...

ama konuklar vasat ötesiydi...şimdi size sorarım Yeşim Salkım kimdir müzikteki jeopolitik yeri önemi nedir TV Makinesi gibi rakipsiz bir programın finaline katkısı ne olabilir...yuh olsun diyorum arkadaşlar...

gelelim Ege beyefendiye...bu şahıs kimdir...sesine çalışmalarına lafım yok...ama neden o...Neden Ege...haspamlar kaset çıkarmış onları tanıttı sadece dönen dolap buydu...hatta kasetler Doğan Musıc Companyden çıkmış olacak ki hep tanıtım olayı vardı...ahanda Ankaralı Keko yeni kasetini çıkarmış hemende dinleyek...ama Ege nin ruh ve derinliklerimizdeki yeri sempatisi ne ola ki a dostlar...biri Delice Bir Sevda der...biri de Deli Maviyi söyler...

tek gerzeklik tabiki bu değildi...Selçuk Ural kimdir...oğlu ve kendisinin pompacı yakışıklı ailemizin playboyu formatından başka bir hareketi nüansı olmayan bu zatlar neden son konuk olarak seçilmiştir...Selçuk Ural kaset çıkarsa benim tanıtım komplo teorim tamam olucaktı ama tezim çürüdü...

Millete psikoljik baskı yapıyorlar...tanıyonuzmu...tanımıyoz abicim...tanımak istemiyoz...ne iş yapar neyle geçinir bilmiyoruz bilmekde istemiyoruz...eski eşlerinden aldıkları nafakalarla geçindiğini biliyoruz sadece bu SANATÇI diye çağrılan şahısların...

hele ki Zeynep Mansur...kızcağızın narin poposu e minicik bar taburesine nasılda sığdı 7 saat...güzelliği için katlanabildim kendisine...hem akıllı hem güzel kadın formatına uygun tek isim...Şarkıcı tayfasından...stüdyo efektleri kullanılarak ses deformasyonu yapılarak bi kaç parça yapmış...Kölemiyim sana...Sen nasıl istersen...diye gaydırı gubbak şeyler söyleyen fiziği olmasa hayatı boyunca dikkat çekemeyecek kadın...ona da katlandım...

Erol Günaydınıda 7 saat esir etmenin anlamı yoktu...ona kalana kadar tiyatro ve sinemaya onun kadar emek vermiş binlerce insan var...önemli olan bu insanları ölmeden konuk etmek...

Nedret Güvenci tanımamış olmaması veya şüpheyle yaklaşması sen Nederetmisin diye sorgulamasıda tiyatroculara verdiği değerin parçası olsa gerek...be şaban reji bağlamışsa odur...reji veya yönetmen senden fırça yemeyi kovulmayı göze alıp Nedret Güvenç olup olmadığını anlamadan sana yayına bağlayabilirmi...

Neşe Erberkin ne işi vardı...kendi okulunu tanıttıktan sonra tüydü...iki kelimede etmedi...yani nedir ne değildir...ne alaka...

bu arada ben Işık kurumlarında çalışmış biri olarak demek istiyorum ki...gelen misafirlerin bir kısmı Sabetay tayfasındaydı...sabetay gizli musevi demek arkadaşlar...kimliklerini dinlerini saklayan musevi grubuna sabetay denir...sevgili Okanda Işık Üniversitesine sık sık gider gelirdi...bende 3 yıl 120 yıllık adını Atatürkün IŞIK olarak değiştirdiği Selanik kökenlilerin olduğu bu camiada çalıştım...Okan bizim abonemizdir...Işık camiasını hiç yalnız bırakmaz nedense...bilmediğniz çok gerçekler var dostlar...

bizim desparadonun şu güzel bestesini yorumlayamamsı beni ayrıca üzdü...bu zart zurt elemanların içinde yeşeren bir filizdi despo kardeşim...kişilik olarak müzik tınısı olarak bu zatlara biz sanatçımıyız yahu dedirtirdi...

Yeşim Salkım çıkıyor diyorki kaset gelirimi cart curt sokak çocuklarına bağışlıyorum...vs...sahte ya...masal...senin kasetini kim alcak...sanat tarihindeki yerin nedir...Cem Uzandan aldığın alın terinle sana helal olan nafakanın yemeye fırsat bulamadığın (daha doğrusu Allah yedirmiyor) çaldırdığın paracıklarını bağışla...veya bağışladın bizim haberimiz yok desek...aama bağışlamış olsan biz bilirdik mutlaka...bağış yardım yalan...önemli olan medyanın bizim duymamız...

daha ne diyeyim...koyunlar gibi stüdyo girişi beklememizimi...meeee dememe az kalmıştı...

ya da yapımcı yardımcısı sıfatı taşıyan konuşmayı bile beceremeyen geleni geçeni aklınca fırçalayan sevgisilisyle 7 saat oynaşan acayip kılıklı elemandanmı bahsedeyim...tamam program kurallarını çiğnenmemesine özen göstermeli görev gereği...ama çocuk gibi azarlamakda neyin nesi artiz insan...yaptığıda önündeki 10 tane butona basıp sahne arkasındaki ışıkları yönlendirmek...işi yapan reji...bunlar ne oldum delisi...traş yani...

program öncesi Okanla konuşuyorum Abi bestemiz falan var...Okanda sağolsun ilgileniyor programın başında...bizi tatlı tatlı okşuyor...biliyor ki programın akışını değiştirebilecek programı kendi adına zevkli yapabilecek seyircideki heyecan.....ama yapım yardımcısı olacak mavi giymiş tuhaf tip gelmiş Okanla konuştuğum içim "napıyosun sen bidaha olmasın"...diyebiliyor..sen kimsin sanal adam...

neyse ben arka platoda bayağı gezindim...Zerrin Özerin canlı yayına getirdiği krokanlı pastaları bir köşede buldum ve yedim...hatta eşe dosta gördüğüme pasta yiyin diye yönlendirdim...millet aç susuz kalmış...sahne arkası ayrı bir rezillik...Yeşime anons yapılıyor...Yeşim arkada sigara içiyor...reklama girer girmez millet deliler gibi sigaraya sarılıyor...nikotin bağımlısı herkes...zaafiyet tabiki ne diyelim...

böyle aptal bir geceden sonra dışarı çıktığımda gün ağardığını görünce şaşırdım...acayip bir durumdu kendi adıma...rüyada gibiydim...program akışı güzeldi ama evde izleseydim daha zevk alacaktım kesinlikle...Okan gerçek bir şovmen ve diyalog adamı...ağzına sağlık diyeyim...sahte biri değil...kesinlikle dili kalbine yakın...

tekrar söyleyeyim bizim site ziyaretimiz son program formatına uymadı...yanlış zamanlama diyelim...Sabaha karşı Savaş abinin konuşma fırsatı bulması ve Okanla gayet samimi diyaloglara girmesi site adına değilde şahsım adına Savaş Abiyi iyi yakınen tanıdığımdan beni hayli mutlu etti...

fakat geleceğiz deyip gel(e)meyen dostlar çok bişey kaçırmadı merak etmeyin...valla biraz daha dursaydum hem beden hem ruh sağlığımı kaybedebilirdim...iyi durduk ya...kafadan 7 ssat içeride olmakla birlikte...Dolmabahçeye 6 da geldim...sabah 6 da evime gelebildim...

yarı uyku sersemi kendimi zar zor toparladım...

AArabasını kullanmama izin veren arabasını emrimize sunan VIN VIN bacıma...kendisi ayrıca BİNBOĞANIN BACI sıdır... dönüş yolunu sağsalim dönmemizi sağlayan Fıat Palıo marka arabaya...KIRMIZI ya...hayatında ilk defa bir Cumartesi akşamı içmeyen ama doğal yollardan programdaki yorgunlukla başı dönen ASHES kardeşime...teşekkür ederim...

KILIÇBALIĞI abi bende misafirdi gece...daha doğrusu sabah 7 de vurduk kafayı 12 de uyandık...kendisini biraz önce uğurladık Ortaköye arkadaşlarıyla gezmeye gitti...

neyse Savaş Abiye teşekkür ederim organizasyon için...tişört dağıtan arkadaşlarımız ve EYONG da sağolsun...

Okan bile sizle çekildi...maksat muhabbetdi...anıydı hatıraydı...gerisi yalandı...yaşandı bitti saygısızca bel ve boyun ağrılarıyla...

ayrıca beni Kanal D ye kadar götüren lojistik destek sorumlum sevgili mod olcan138 e teşekkürler..

bu arada EGEKNN ın hurda makinası Vatan Caddesinde...su kaynattı...karizma gitti doğal olarak...
    Size katılıyorum proğram çok kötüydü... Çok sevinmiştim sizlerin orda olmasına ve sizleri görme adına.Ama hayal kırıklığına uğradım..Ekran başında da hiç güzel değildi proğram. Beklediğim gibi geçmedi.... Sevgili jaanem kılıçbalığı ordaydı adanayı temsilen onu görünce sevindim.Kılıçbalığını da evinizde ağırlamışsınız teşekkürler....

Motosikleti
    gomtan abi sağol be abi ama bu ne baba...valla süt dökmüş kedi gibiymişim o ne ya öyle...ulan siz modlar beni hiç sevmezsiniz ama bensizde yapamazsınız..

balzeytin estağfurullah...vazifemiz...kendisi sağsalim vardımı adanaya acaba bi arayım keratayı...

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    Ben de en karizma seçilen kılıçbalığı abimizle dolmabahçe de Cami nin wc sinde tanıştım

Mete han abi işin yoksa atla gel hadi tophaneye oturuyom ben ofiste gel hade makara yaparız

Program genel olarak kötü geçti.>Final programı olmasına rağmen çok eğlenceli değildi.Yani evde t.v. başında olsam izlemezdim belki de.Ama olsun böyle bir org. sizlerle beraber katılamak beni yeteri mutlu ettik.Savaş abi ye verdiği emekler için tekrar teşekkürler

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    program gerçekten çok uzun sürdü aslında ben okan bayülgeni hiçç sevmem ama sırf daha evel tanışma fırsatım olmayan bir çok arkadaşla bir arada olucam ve daha evel tanıştıklarımı yeniden görme fırsatım olucak diye geldim istanbula ve tam 8 saat oturduk harbiden ayaklarım bitarafıma kaçtı

söylemezsem içimde kalıcak...!!!

onca yolu tepip gelen bir kılıçbalığı ( adana )
    ve yine uzun yoldan gelmiş ben ve TenTen ( izmir )
    buluşma yeri olan dolmabahçede çafede otururken sadece merhaba diyerek yanımızdan gelip geçen ve başka masaya oturan bir grup arkadaş isimleri önemli değil hepsini tanıyorum sıcak kanlılıkları için teşekkür ederiz geldiler tanıştılar hal hatır sordular sağolsunlar dedimya okan bayülgen zerre kadar umurumuzda değildi maksat bir arada olmaktı ama bunu algılayamayanlar vardı malesef... Kimse kusura bakmasın biraz zorumuza gitti açıkçası

bunun haricinde ve yorgunluk dışında sevdiğim insanlarla bir arada olmak daha evel göremediklerimle görüşmek inanılmaz keyifliydi hepinizi çok seviyorum selamlar izmirden...

yaa hhelal olsunnn bizlerii ii temsil etttiz hepize teşekkür ederm bu arada yusuf abi her yerde karizmasın :D yine

Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Alıntı EgeKnn adlı üyeden alıntı
    program gerçekten çok uzun sürdü aslında ben okan bayülgeni hiçç sevmem ama sırf daha evel tanışma fırsatım olmayan bir çok arkadaşla bir arada olucam ve daha evel tanıştıklarımı yeniden görme fırsatım olucak diye geldim istanbula ve tam 8 saat oturduk harbiden ayaklarım bitarafıma kaçtı

söylemezsem içimde kalıcak...!!!

onca yolu tepip gelen bir kılıçbalığı ( adana )
    ve yine uzun yoldan gelmiş ben ve TenTen ( izmir )
    buluşma yeri olan dolmabahçede çafede otururken sadece merhaba diyerek yanımızdan gelip geçen ve başka masaya oturan bir grup arkadaş isimleri önemli değil hepsini tanıyorum sıcak kanlılıkları için teşekkür ederiz geldiler tanıştılar hal hatır sordular sağolsunlar dedimya okan bayülgen zerre kadar umurumuzda değildi maksat bir arada olmaktı ama bunu algılayamayanlar vardı malesef... Kimse kusura bakmasın biraz zorumuza gitti açıkçası

bunun haricinde ve yorgunluk dışında sevdiğim insanlarla bir arada olmak daha evel göremediklerimle görüşmek inanılmaz keyifliydi hepinizi çok seviyorum selamlar izmirden...

Kenan çay kaynadııı mı?

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    kaynadı da sen yoktun o sıra sana da bir bardak koyacaktım baya adını andım senin nedense kayıptın ortalıkta

Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Alıntı cardoso adlı üyeden alıntı
    yeni tshirtler baya güzelmiş erhan abi bir tane istiyorum
    FutureShock da 3-5 tane kaldı ondan alabilirsin

TOSE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ASYA 150 TI
    ARKADAŞLAR HERŞEY GÜZELDİ İÇERİ GİRENE KADAR SAKA BİRYANA PROGRAMIN EZİYETLERİNE RAĞMEN ÜYE ARKADAŞLARIMIZLA BİRŞEYLER PAYLAŞMAK GÜZELDİ AMA ŞU RESİM OLAYINA SAVAŞ ABİ Bİ EL ATSAN DİYORUM FARKLI BÖLÜMLERDEKİLERİ BİRARAYA TOPLASAK GÜZEL OLUR BACAKLARIMIZIN KIÇIMIZA KAÇTIĞINA DEYDİĞİNİ GÖRELİM BARİ
    34 COR 05-GHOST RIDER

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler