Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

MT Televizyon makinesinde tüm resimler

Motovento
    REKLAM ALANI
    bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    yaaa video istiyorumm bundan başka
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    şarkımı soran arkadaşlara teşekkür ederim !kısmet değilmiş motosikletci şarkımızı söylemek başka bahara kaldı !nasıl olsa bi bebeğimiz var büyüsün bakalım şarkımız elbet bi gün farkediliriz hem trafikte hem gönüllerde canlar sağolsun savaş abiye mete_han a emeği geçen arkadaşlara bir kere daha teşekkür ederim .
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    yeni tshirtler baya güzelmiş erhan abi bir tane istiyorum
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

Bandit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    atlar,motosikletler,oyuncaklar

bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir

chopper250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 100 cc ve mondial mct 250
    Alıntı BIYIKLI adlı üyeden alıntı
    chopper250 gözün aydın, yenge iyileşmiş üstüne poz veriyor. Geçmiş olsun.
    Bıyıklı kardeş,resimde gördüğün eşim değil bu siteye üye olan bir kardeşimiz
    motoru olmadığı için artçım olarak geldi..eşimde zaten iyileşiyor sizden aldığı moralle. ben programa gelmiyordum ama eşim zorla gönderdi bizi.Yakın ilgine ve geçmiş olsun dileğine çok teşekkür ederiz..görüşmek ümidiyle
    Aliona& Reha

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ooo pardon o zaman acil şifalar.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

sametcakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125 var ama ehliyet yok
    herkeze selam....

bacaklarım kıçımdan yeni çıktı daha (okan'ın deyimiyle)..

ya ne geceydi ama ewet hepimiz biraz mımızlandık, her tarafımız ağrıdı felan ama amacımıza ulaştık gibi.. eminim birçok insan bizi gerek tv makinesinde gerekse ana haber bültenlerinde izlemiştir.. birçok insan biz hak verirken, bir çok insanda alehimize konuşmuştur...
    ama ne olursa olsun biz kendiminizi tanıttık, bizde varız dedik..
    şimdi iş bize düşüyor. trafiktekendimizi en iyi şekilde tanıtmalıyızkı yaptığımız emekler boşa gitmesin...

ve şunuda unutmayın lütfen, daha yolun çok başındayız ve beraber çok şeyler başaracağız...

hepinizi seviyorum

heveslee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    öncelikle tebrik ediyorum.böyle bir oraganizasyon tertiplendiği için.katılamadım.üzüldüm tabi.yer ters.motor yok.ne bileyim artık başka sefere diyorum.artı mete-han forum başındaki yazın ve yorumun güzeldi.
    HIZLI YAŞA YAVAŞ ÖL !

chopper250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 100 cc ve mondial mct 250
    Alıntı BIYIKLI adlı üyeden alıntı
    Ooo pardon o zaman acil şifalar.
    eve geldiğimde saat 06.20 ydi .sizler evde seyrettiniz bizleri .kalbimiz birdi her zaman olduğu gibi .şükür sesimizi duyurduk.Ayrıca İstanbul a gelirsen seninle tanışmak isterim dostum...İYİ geceler diliyoruz

Bandit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    atlar,motosikletler,oyuncaklar

programdan ciktiktan sonra corbaci onunde

hadi biz deliyizde bu adamlar bu saate nasil calisiyorlar.

bandit kazanda

bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    ooo samet kardeşim yeni kısrak pek de yakışmış ama adamı yaya bıraktım bea dün akşam dolmabahçede artçı olacağı birini arıyordu garibim

Alıntı heveslee adlı üyeden alıntı
    öncelikle tebrik ediyorum.böyle bir oraganizasyon tertiplendiği için.katılamadım.üzüldüm tabi.yer ters.motor yok.ne bileyim artık başka sefere diyorum.artı mete-han forum başındaki yazın ve yorumun güzeldi.
    abi gelseydin ya birine yapışır artçı olurdun nolacak. he bu arada mete-han gerçekten kendisinden beklemediğimiz bir performans sergilemiş yazıyı ben de beğenerek okudum (oh be rahatladım)

tikky_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    chooper 150
    elınt kardeşim savaş abi bir kaç sayfa öncebi link atmış oradan ulaşabilirsin görüntü o kadar net değil ama bi bak

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı
    demek o kahraman sendin...misyonunu tamamladın...yeni bir görev seni bekliyor...

park yerine çıkarken rampada kalan motorun sahibi ben değildim...olcan 138 di o...ben sadece artçıydım...beni Kanal D ye bıraktı ve o da misyonunu tamamladı...

dur bi...tişörtlerin olduğu arabamı...ben araç sahibine sordum ne tarafa diye...Beylikdüzü dendi...sanamı sordum acaba...
    Evet evet o bendim bana sordun sen

Sana o kadar yakındım demek ki inanamıyorum

dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    arkadaşlar bu gün yarım saat maslakta bekledim ve arkadaşlarla ne motorlar seyrettik
    kask ve korumasız 3 kişi binenmi dersin
    600f e kasksız binenmi
    bence yaptığımız birçok çey boş oluyor
    neyi nasıl düzelticeğiz bilmiyorum
    ama şu bir gerçek trafikteki motorcuların çoğu bir felaket
    Allah bize yardımcı olsun
    KAMP ADAMLARI

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı tikky_ adlı üyeden alıntı
    elınt kardeşim savaş abi bir kaç sayfa öncebi link atmış oradan ulaşabilirsin görüntü o kadar net değil ama bi bak

aaa evet onu izledim bende başka biryerden buldun sandım

tikky_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    chooper 150
    samet güzel yazmışsın kardeşim
    inş. sesimiz yeterince duyulmuştur.Bu arada hangi kanalda haberlere çıkmışız??

Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı
    aaa evet onu izledim bende başka biryerden buldun sandım
    yok abi ben başkayerden buldumda aynı görüntüler.
    +
    bide resimler falan var

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    Arkadaşalr bu programın full kasetini bulma şansımız olucakmı ??

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı chopper250 adlı üyeden alıntı
    eve geldiğimde saat 06.20 ydi .sizler evde seyrettiniz bizleri .kalbimiz birdi her zaman olduğu gibi .şükür sesimizi duyurduk.Ayrıca İstanbul a gelirsen seninle tanışmak isterim dostum...İYİ geceler diliyoruz
    Vallahi elimden geldiğince gelmemeye çalışıyorum. Dünya tatlısı yeğenim olmasa hiç gelmem ama elimiz mahkum belki yaz sonu gelirim. Görüşmek üzere.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

erkan1979 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150
    ya çok güzel bir geceydi ama o geceden sonra ancak bu gece 24.00 da kendime geldim valla sütüdyodan 5.30 çıktığımda ayaklarım yere zor basıyordu,bizi aslında son ana bırakması biraz moralimi bozdu çünkü ilk başlarda olsaydık 2-3 dk bize ayırsaydı okan bayülgen seyircinin en çok izlediği saatlerde daha çok kitleye sesimiz ulaşırdı,sen tut artık herkesin açlıktan midesi kabarmış,çoğunun ayakta durmaya hali kalmamış,sesi çıkmaz hale geldiği anda daha ne konuşulduğunu bile anlayacak kadar gözlerimiz açık değilken söz ver kim sabah 5 te izler programı tabiki gece çalışanlar ve çok az bir kitle ama yinede amaçlarımızdan biri olan bizi farkedin,trafikte bizde varız,en pahalı benzin bizde sloganlarımızı 1000-2000 vs kişiyede duyurabildiysek ne mutlu bize böyle aktivitelerle daha çok kitlelere ulaşmak dileğiyle emeği geçen herkese teşekkürler. bu arada tişörtlerimiz çok güzel savaş abi ellerine ,kollarına sağlık sana ayrıca teşekkürü borç biliriz.

Hayalperest1975 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Programı bitirene kadar izledim. Emeği geçen herkese tebrikler ve teşekkürler. Bence Savaş bey mesajları gayet doğru ve anlaşılır bir biçimde verdi. MT nin tanıtımıda gayet güzel yapıldı. Okan'ında dediği gibi, gerçektende programda bugüne kadar verilen en uzun sosyal mesaj oldu. Arzu edilen amaca ulaşıldı gibi geliyor bana; tekrar tebrikler.
    Hayal ettiğin kadarsın.

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler