yaaa video istiyorumm bundan başka
yaaa video istiyorumm bundan başka
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
şarkımı soran arkadaşlara teşekkür ederim !kısmet değilmiş motosikletci şarkımızı söylemek başka bahara kaldı !nasıl olsa bi bebeğimiz var büyüsün bakalım şarkımız elbet bi gün farkediliriz hem trafikte hem gönüllerde canlar sağolsun savaş abiye mete_han a emeği geçen arkadaşlara bir kere daha teşekkür ederim .
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
yeni tshirtler baya güzelmiş erhan abi bir tane istiyorum
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Bıyıklı kardeş,resimde gördüğün eşim değil bu siteye üye olan bir kardeşimizBIYIKLI adlı üyeden alıntı
motoru olmadığı için artçım olarak geldi..eşimde zaten iyileşiyor sizden aldığı moralle. ben programa gelmiyordum ama eşim zorla gönderdi bizi.Yakın ilgine ve geçmiş olsun dileğine çok teşekkür ederiz..görüşmek ümidiyle
Aliona& Reha
Ooo pardon o zaman acil şifalar.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
herkeze selam....
bacaklarım kıçımdan yeni çıktı daha (okan'ın deyimiyle)..
ya ne geceydi ama ewet hepimiz biraz mımızlandık, her tarafımız ağrıdı felan ama amacımıza ulaştık gibi.. eminim birçok insan bizi gerek tv makinesinde gerekse ana haber bültenlerinde izlemiştir.. birçok insan biz hak verirken, bir çok insanda alehimize konuşmuştur...
ama ne olursa olsun biz kendiminizi tanıttık, bizde varız dedik..
şimdi iş bize düşüyor. trafiktekendimizi en iyi şekilde tanıtmalıyızkı yaptığımız emekler boşa gitmesin...
ve şunuda unutmayın lütfen, daha yolun çok başındayız ve beraber çok şeyler başaracağız...
hepinizi seviyorum
öncelikle tebrik ediyorum.böyle bir oraganizasyon tertiplendiği için.katılamadım.üzüldüm tabi.yer ters.motor yok.ne bileyim artık başka sefere diyorum.artı mete-han forum başındaki yazın ve yorumun güzeldi.
HIZLI YAŞA YAVAŞ ÖL !
eve geldiğimde saat 06.20 ydi .sizler evde seyrettiniz bizleri .kalbimiz birdi her zaman olduğu gibi .şükür sesimizi duyurduk.Ayrıca İstanbul a gelirsen seninle tanışmak isterim dostum...İYİ geceler diliyoruzBIYIKLI adlı üyeden alıntı
ooo samet kardeşim yeni kısrak pek de yakışmış ama adamı yaya bıraktım bea dün akşam dolmabahçede artçı olacağı birini arıyordu garibim
abi gelseydin ya birine yapışır artçı olurdun nolacak. he bu arada mete-han gerçekten kendisinden beklemediğimiz bir performans sergilemiş yazıyı ben de beğenerek okudum (oh be rahatladım)heveslee adlı üyeden alıntı
elınt kardeşim savaş abi bir kaç sayfa öncebi link atmış oradan ulaşabilirsin görüntü o kadar net değil ama bi bak
Evet evet o bendim bana sordun senmete_han adlı üyeden alıntı
Sana o kadar yakındım demek ki inanamıyorum
arkadaşlar bu gün yarım saat maslakta bekledim ve arkadaşlarla ne motorlar seyrettik
kask ve korumasız 3 kişi binenmi dersin
600f e kasksız binenmi
bence yaptığımız birçok çey boş oluyor
neyi nasıl düzelticeğiz bilmiyorum
ama şu bir gerçek trafikteki motorcuların çoğu bir felaket
Allah bize yardımcı olsun
KAMP ADAMLARI
tikky_ adlı üyeden alıntı
aaa evet onu izledim bende başka biryerden buldun sandım
samet güzel yazmışsın kardeşim
inş. sesimiz yeterince duyulmuştur.Bu arada hangi kanalda haberlere çıkmışız??
yok abi ben başkayerden buldumda aynı görüntüler.ELINT adlı üyeden alıntı
+
bide resimler falan var
Arkadaşalr bu programın full kasetini bulma şansımız olucakmı ??
Vallahi elimden geldiğince gelmemeye çalışıyorum. Dünya tatlısı yeğenim olmasa hiç gelmem ama elimiz mahkum belki yaz sonu gelirim. Görüşmek üzere.chopper250 adlı üyeden alıntı
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
ya çok güzel bir geceydi ama o geceden sonra ancak bu gece 24.00 da kendime geldim valla sütüdyodan 5.30 çıktığımda ayaklarım yere zor basıyordu,bizi aslında son ana bırakması biraz moralimi bozdu çünkü ilk başlarda olsaydık 2-3 dk bize ayırsaydı okan bayülgen seyircinin en çok izlediği saatlerde daha çok kitleye sesimiz ulaşırdı,sen tut artık herkesin açlıktan midesi kabarmış,çoğunun ayakta durmaya hali kalmamış,sesi çıkmaz hale geldiği anda daha ne konuşulduğunu bile anlayacak kadar gözlerimiz açık değilken söz ver kim sabah 5 te izler programı tabiki gece çalışanlar ve çok az bir kitle ama yinede amaçlarımızdan biri olan bizi farkedin,trafikte bizde varız,en pahalı benzin bizde sloganlarımızı 1000-2000 vs kişiyede duyurabildiysek ne mutlu bize böyle aktivitelerle daha çok kitlelere ulaşmak dileğiyle emeği geçen herkese teşekkürler. bu arada tişörtlerimiz çok güzel savaş abi ellerine ,kollarına sağlık sana ayrıca teşekkürü borç biliriz.
Programı bitirene kadar izledim. Emeği geçen herkese tebrikler ve teşekkürler. Bence Savaş bey mesajları gayet doğru ve anlaşılır bir biçimde verdi. MT nin tanıtımıda gayet güzel yapıldı. Okan'ında dediği gibi, gerçektende programda bugüne kadar verilen en uzun sosyal mesaj oldu. Arzu edilen amaca ulaşıldı gibi geliyor bana; tekrar tebrikler.
Hayal ettiğin kadarsın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)