[IMG][COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------
Maşallah iyi gezmişsiniz, motor kaç model, sıkıntıları varmı
Haritayı biraz sağa kaydırısan benim oralara geliyor, coğrafi yapı çok benziyor, memleket hasretim depreşti şimdi görünce, bu yıl henüz gidemedim.
Ben ağırlığı, ağırlık merkezinin biraz yukarıda oluşu ve lastiklere güvenemediğimden henüz toprak yollara girmeye tırsıyorum.
[QUOTE=Metehan07-70;4325685]Haritayı biraz sağa kaydırısan benim oralara geliyor, coğrafi yapı çok benziyor, memleket hasretim depreşti şimdi görünce, bu yıl henüz gidemedim.
Ben ağırlığı, ağırlık merkezinin biraz yukarıda oluşu ve lastiklere güvenemediğimden henüz toprak yollara girmeye tırsıyorum.[/QUO
Bozkırmı sizin memleket .bende caprax olunca rahattım , arkadaşımda anlas grip vardı o da pek zorlanmadı toprak yollarda.
İlk ve son fotoğrafı çok beğendim. Çok güzel yerler.
motorun saglamlıgı nasıl hocam memnun musnuuz?
Sağlamlığı bence iyi şimdilik hiçbir sıkıntı yaşamadık arkadaşımda da var aynı motor o da sıkıntı yaşamadı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)