Izmir - Akyaka - Kas - Olimpos.. Son Durak Bilinmiyor
Reklamlar
-
Reklamlar
-
oo cok iyi üstat, harika. senin motor neydi? bajaj vardı sende değil mi?
-
hokahey adlı üyeden alıntı
yav ne diyorsun bajaj deme adamın gezisini zehir etme
kazasız belasız sürüşler dilerim. adrasan ve çıralıya da uğramanı tavsiye ederim
-
hokahey adlı üyeden alıntı
fotoğraftaki motor suzuki inazuma. Kaskı üzerinde olduğu için muhtemelen bu motorla çıkmış olabilir.
-
-
Bizde anca işe gidip gelelim .......
Tebrikler yolun açık olsun
-
K121L adlı üyeden alıntı
Bizde anca işe gidip gelelim .......
Tebrikler yolun açık olsun
Aynen işler güçler. Planladığım şeyler olursa bu sene yazın olmadı gelecek yaz nasipse ömrüm yeterse ege turu düşünüyorum.
-
-
dalyan'a geldin bana haber vermedin lan alacağın olsun. bi cayimi icerdin en azindan.
-
Son durağa gerek yok, Son nokta Olympos, dünyanın en güzel yerlerinden biri kabul ediliyor zaten. İyi gezmeler..
-
-
Vay be ne gezi ama ,ben de nasipse bu yaz fethiye antalya arasını eşimle beraber gezeceğim inazuma ile, 2014 yílında cbf 150 ile gezmiştim oraları,tekrar görmek güzeldi,selam olsun büyük motorcu .
-
mesut hoca adlı üyeden alıntı
Vay be ne gezi ama ,ben de nasipse bu yaz fethiye antalya arasını eşimle beraber gezeceğim inazuma ile, 2014 yílında cbf 150 ile gezmiştim oraları,tekrar görmek güzeldi,selam olsun büyük motorcu .
Selam benden size olsun esinizle mutlu gezileriniz olsun simdiden,
Tesekkur ederim ustat en guzel yollar bizim olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
Olimposta yalniz oldugumu hissettim ve hemen ortama dahil olmak amacli etrafi gezinmeye basladim.
Bir yuzme ekibi ortaya yaktiklari ates esliginde sarkilar turkuler soylerken misafir kabul eder misiniz diye girisimde bulundugumu gorunce hemen kabul ettiler.
Burda insanlar cidden sicaklar, onca yolu yalniz basima geldigime degdi diyecek kadar yalniz olmuyorsunuz.
Hic tanimadigim insanlarla hic gormeyecegim bir fotografim var. Barkin abinin de yaptigi buydu, her insana her ruha dokunmak.
Gulmekten yanaklarim agriyor suan, inanilmaz keyifli bir ortam bunu bekliyordum ama, herkese simdilik iyi geceler
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------
Olimpos ve ciralidan guzellikler. Gece olunca yanartaslari ziyaret etmeyi dusunuyorum.
Bugun de burada kalip manavgata dogru yola cikicam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:14 ----------
Gece cokunce yanartaslara cikmak uzere yola ciktim, olimpos icinden yuruyerek gidilebilecek biryerken aracla muhtesem virajlari olan yollardan 15-20 km kadar keyif yapiyosunuz.
Vardiktan sonra 1 km dik merdivenlere tirmanis.
Sonra sonsuz sessizlik, yildizlar ve huzur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:12 ----------
Bugun olimpostan ayrildim, 2 gun kalmak bile yetmedi, manavgata dogru yola ciktim.
Ilk durak kemer oldu.
Insanlar cok sinirli, antalyanin trafigi bi acayip geldi, sicaklardan olsa gerek diyelim
Kemerde ayisigi koyundaki yoruk parkinda dinlendim. Bikac saat zaman gecirdikten sonra manavgata suan girmis bulunuyorum.
Titreyengol'de kamp atmayi dusunuyorum.
Hava biraz ciseliyor duruma gore planim degisebilir. Yarin da side ve manavgatta gezicelek yerlerde olurum.
Buralari bilen arkadaslar tavsiyelere acigim saglicakla kalin.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
Hayırlı yolculuklar, sağ salim evine dönersin inşallah
-
-
-
On numara gezi olmus kardes .darisi basimiza .
-
Bu taraflara yine bekleriz.
Köprülü Kanyon'dan kuzeye doğru yol çıkıyor Eğirdir'e... Güzel bir havada denk getirebilirsem Isparta-Eğirdir-Serik-Antalya-Isparta turunu bu güzergah üzerinden yapmayı planlıyorum, günübirlik de olsa ...
Bakalım... winter is coming ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)