Havalarda güzel olunca üç kafadar haftasonunu gezi yapalım dedik. Ama bizimkisi gezi olmaktan çıkıp eş, dost, akraba ziyaretine döndü Öğlen istanbuldan çıkıp köfte yemeğe tekirdağa oradan Ümitin ailesini ziyrate Çorluya oradan da silivriye uzun zamandır salladığım yeni evli kuzenimi görmeye...... Çok randmanlı bir gezi oldu aslında. Buradan da bize eşlik eden arkaşım Erkine(Hola) teşekkürler.
Okul arkadaşım ve de artçım olan Ümit müzik dinlemeden dakikasını geçiremez. Kulaklıkta kask içindeyken çıkınca Beylikdüznde küçük bir mola veriyoruz.
Şimdide erkin benzin almayı unuttuğu için Mimarsinanda küçük bir benzin molasındayız. Bu da benim emektar er-5
Ve Tekirdağ varıyoruz. Hepimiz çok acıktığımız için köfteler bittikten sonra fotoğraf aklımıza geliyor :( Fiyat listesindeki tatlının ingilizecesi biraz komik geldiği için bir fotoğraf çekiyorum
Çorluya uğrayıp orada da bol bol yemek yedik. Saolsun Ümitin annesi bizim için tatlı ve börek yapmıştı. Sanırım ben bu gezi işini beceremiyorum hep yemek fotoğraflarını unuttum :(
Şimdide dönüş yolundayız hava kararmak üzere. Yeni yeşeren buğdayların arasında bir-iki fotoğraf çekelim diyoruz hemen.
Ben-Ümit-Erkin
Yol müthiş istediğin makinanın son süratini görebilirsin. Asfalttan en ufak bir pürüz ve dalgalanma yok. Ayrıca aşağı yukarı 8 km boyunca da viraj yok. Bu yol seymen ile marmarereğlisi arasında. Yazın azmı bisiklete binerdik oralarda...
Ertesi gün kahvaltının ardından ufak bir silivri turundan sonra eve dönüş başladı.
Silivri balıkçı barınağında erkin ve yeni aldığı GS500 ü
Silivrini yarları. Ben ve Erkin. Ümit tüm gece susmadığı için sabah başı ağırıyordu onu evde bıraktık :oops:
Ümitin baş ağrısı devam edince onu silivride buluştuğumuz ablamın arabasına uğurlayıp yola çıkıyoruz. O da sağolsun yolda boş durmayıp bizim fotoğrafımızı çekmiş.
Erkin bu gezide eldiven seçiminde hata yaptığının farkına varıyor. Montun kolları eldivenin içine girmeyince mont biraz şişiyor.
Kendime not: Fotoğraflar çabuk açılsın diye kalitesini bukadar düşürme.