hepinizle tanışmak çok guzeldi. gelen herkese teşekkürler.
hepinizle tanışmak çok guzeldi. gelen herkese teşekkürler.
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
Sol bastan bi sayalım
Leto , Murati , Nero , 4. arkadasın ismini unuttum , Safrane , boyun nişanlısı ismini bilmiyorum , arkadaki fredom34 , mavili leyla yanında onun yuzunu kapatan eşi bandit , banditin onundeki boy arkada olan ben , öndeki prometheus en sagdakide pro.nun kankası adını hatırlamıyorum
bu resimde Leyla için Bandit bu sefer yüzünü kapatamamış
boy'un nişanlısı da ikinci leyla
imza, safrane
Süper aramaza hoşgeldi Sitede yazıyormu ya da uyemi ?ismini unuttugun arkadaşın adı Erdem.. ehliyet alıyor şimdi, yakında aramızda..
sitede henüz yazmıyor bildiğim kadarıyla ama yakında başlar... ehliyet sınavına giriyo, sonra sıra motorda..Skullhunter adlı üyeden alıntı
hey o resimdeki soldan dörduncu kişide "muritu "degilmiydi. "murati" yazılmışda.
yani gene en iyi yetenekavcımız bilir ama.
yada ben bilmem kocam bilir.
guzeldi guzel..şöle bi duşununce mutlu oldum yani. gene toplanalım.ben varım.
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
muritu, pardon yanlıs yazmısım
Muritu , Murati , suzuki maruti
ii bari tutti -furutti dememişsin.. :Ç))
mur + itu = isim + okul
anlamlı bileşik isim yani. bundan sona karışmaz artık .
saygılar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)