İÇ ANADOLU TURU (1260 KM) 5 GÜNLÜK MACERA DOLU KEŞİF GEZİSİ :)))
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel gezmişsiniz imrendim. Düşük cc motorların uzun yol gezilerini görünce, okuyunca ayrı bir hoşuma gidiyor.
-
Tebrik ederim, çok güzel gezi olmuş. "Küçük cc motorla uzun yol yapılır mı?" sorusuna da net bir cevap bence.
Uzun yol krizi geldi şimdi bana da bak
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
-
Gezi on numara, ona diyecek yok.
O Mondial, o yollara iyi dayanmış, maaşallah.
Kadırga ne alemde, nasıl zincir koparmadan başka sıkıntılar yaşadın mı daha önceden.
-
Motor rodaj dönemindeydi yola çıktığımda. ufak tefek soket çıkması, vida gevşemesi gibi sorunlar oldu rodaj da normaldir. Hızı dip gaz 125 km yi gördüm hız motoru değil ama ön zincir dişlisiyle de biraz oynanırsa hızı artabilir. Tork u muhteşem tam bir arazi canavarı cross motorlara göre oldukça rahat bir enduro diyebilirim. Motorun Trabzon'da ki montaj fabrikası kapalı üretim yapmıyor o yüzden yedek parça yetkili servis gibi konular oldukça sıkıntılı ama biraz uğraşmaya yurt içi veya yurt dışından tedarik edilebilir .
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:45 ----------
Mondial 150 kt ile Türkiye'nin yarısına yakın yeri gezdim. Kafaya koyduktan sonra
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:48 ----------
Motor rodaj dönemindeydi yola çıktığımda. ufak tefek soket çıkması, vida gevşemesi gibi sorunlar oldu rodaj da normaldir. Hızı dip gaz 125 km yi gördüm hız motoru değil ama ön zincir dişlisiyle de biraz oynanırsa hızı artabilir. Tork u muhteşem tam bir arazi canavarı cross motorlara göre oldukça rahat bir enduro diyebilirim. Motorun Trabzon'da ki montaj fabrikası kapalı üretim yapmıyor o yüzden yedek parça yetkili servis gibi konular oldukça sıkıntılı ama biraz uğraşmaya yurt içi veya yurt dışından tedarik edilebilir .
-
tebrikler çoğumuzun hayalini yaşamışsınız.Evlinin çocuğa karışında görcem ben sizleri
Tekeriniz düz bassın gardaşlarım.Nicelerini bekleriz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler