hayat sürünce güzel :) tek kişi 5.000 km iç anadolu güneydoğu yolculuğu (fazer 600s2)
Reklamlar
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş. Böyle geziler sizin gibi gençlere yakışıyor fakat bir çok fotoğrafı göremedim teknik bir arıza oldu galiba? ( ikinci bölümden iki fotoğraf var üçüncü bölümden hiç fotoğraf yok.)
teşekkürler arızayı bende anlayamadım. epey ugraştım ama sanırım fotograf kalitelerinin yüksek olmasından tarayıcı hemen yükleyemiyor resimleri
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:42 ----------
Ahmet Turan Peker adlı üyeden alıntı
Telefonda Chrome çöktü 4-5 defa bu kadar çok foto falan kitledin Google'ı
Fotoğraf kar yüklenmiyor. Çoğunu daha önce gördüm zaten. İyi uğraşmışsın..
Allah kazasız belasız daha güzellerin nasip etsin
amin ahmet abi cümlemize
Reklamlar
-
Abi harika gezi olmuş ya anormal kıskandım diyebilirim.. Yaşım daha 23 inşallah Allah bize de nasip eder daha güzel geziler de buluşuruz inşallah
-
Enes ŞENTÜRK adlı üyeden alıntı
Abi harika gezi olmuş ya anormal kıskandım diyebilirim.. Yaşım daha 23 inşallah Allah bize de nasip eder
daha güzel geziler de buluşuruz inşallah
amin inşallah kardeşim daha güzel yolculuklara seninde çıkman dileğiyle..
-
Kıskanmadım desem yalan söylemiş olurum. Ülkemizin doğusunu canlı canlı görmeyi çok istiyorum, bugüne kadar en Doğu Kayseri'ye gitmiştim kayak yapmaya Erciyes Dağı'na. Umarım ileride uzun yol yapabileceğim bir at ile bu gezinin bir benzerini ben de yapabilirim. Keyifle izleyip okudum elinize kolunuza sağlık.
-
-
zabuzaretta adlı üyeden alıntı
Kıskanmadım desem yalan söylemiş olurum. Ülkemizin doğusunu canlı canlı görmeyi çok istiyorum, bugüne kadar en Doğu Kayseri'ye gitmiştim kayak yapmaya Erciyes Dağı'na. Umarım ileride uzun yol yapabileceğim bir at ile bu gezinin bir benzerini ben de yapabilirim. Keyifle izleyip okudum elinize kolunuza sağlık.
teşekkür ederim. umarım dilediğin gibi doğuyu en uca kadar gidip gezersin. önyargılarını bir kenara bırak ve yola çık. emin ol oradaki insanları tanıdıkça hem mahçup olacaksın hemde mutlu
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------
UNdocab adlı üyeden alıntı
Haberimiz olmadan bizim gezi burada paylaşılmış
Ve sen hala bilmiyorsun ki Mersin'de Levent'in tanıştırdığı ben, 30 yıldır senin dükkanın 2 bina üstünde yaşıyorum.
Hayat değişik dünya küçücük bir yer
O motosikleti 1 defa satıp geri almıştım. Şimdi 2. defa bi arkadaşıma sattım.
Yolda arıza dediğimiz ön dişli somunu çıkmıştı bi şeyler uydurduk bi traktör tamircisinde. Hatta üzerinde hala o var
Sattığım arkadaş da biliyor.
Şu da dursun burada
https://i.hizliresim.com/0EqYoW.jpg
vay be celal sensin demekki şuan bildiğin şoktayım. bide tabelayla mesaj vermişsin bu arada sen bu işleri biliyorsun. biz yolda kalırız sen kalmazsın ha bu arada dükkan dışında sahadayım ben genelde. ama dükkana geçtiğimde arayacağım gel bi çayımı iç
-
Gezi güzel olmuş,beğenerek izledim ,lakin gezi başlığı benim gezi seriminki ne benzemiş,olsun yinede çok güzel fotolar var içerisinde, yolun açık olsun,tekerine taş değmesin,selamlar
-
Şöyle bir gezi yapamadık vay arkadaş ya.👍
Ne güzel anılar birikti kim bilir.
Bu arada fotoğrafların bazıları bende de görünmüyordu. Bugün bir kez daha baktım, hepsi açıldı.
-
-
Gördüğüm en iyi gezilerden biri oldu, tekerine sağlık kardeşim.
İskenderun'da yaşamış olduğun olay sahiden talihsizlik, suç oranı düşük yerlerdir oralar diye hatırlıyorum
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
Gördüğüm en iyi gezilerden biri oldu, tekerine sağlık kardeşim.
İskenderun'da yaşamış olduğun olay sahiden talihsizlik, suç oranı düşük yerlerdir oralar diye hatırlıyorum
teşekkür ederim. hırsızlık olayı dediğiniz gibi talihsizlik. heryerde başıma gelebilirdi. benim için tecrübe oldu. kalabalık insanların çok oldugu yerlerde artık çadır kurmayacagım eğer tek başına isem
-
Vay be kardeşim zaman su gibi akıp geçiyor,birlikte nice kazasız belasız gezilerimiz olsun inşallah.
Rüzgar bizi fena dövmüş idi.
Allah cümlemizi kazadan beladan korusun inşallah.
-
tolgaersoz adlı üyeden alıntı
Vay be kardeşim zaman su gibi akıp geçiyor,birlikte nice kazasız belasız gezilerimiz olsun inşallah.
Rüzgar bizi fena dövmüş idi.
https://i.hizliresim.com/Z9VVko.jpg
Allah cümlemizi kazadan beladan korusun inşallah.
aaa tolga sende buradasın ben ikinizin de forumda olmadıgınızı sanıyordum. rüzgar yoruyordu ama yollar nefisti bence birde geceye kalmayaydık iyiydi. ben gece sürüşlerini oldum olası sevmem. kalmamaya özen gösteririm. ama işte yaptık bi aksiyon eve varmak için. birlikte daha nice yollara diyelim. sayenizde dönüş yolculuğundan daha bi keyif alarak sürdüm. uykusuzum ben kalacağım bugun burada, siz gidin dememe rağmen bırakmadınız beni o gün ali abinin çadırda uyumasaydım devam etmezdim istanbula kadar. bu arada mayısta şöyle bir gezeceğim 3 hafta kadar bak bakalım belki iştahlanır sende gelirsin bellimi olur.
-
Yukarılarda bir arkadaşın dediği gibi, bende her gün buraya yeni bir gezi yazısı görebilmek umuduyla giriş yapıyorum.
Sizin gezi yazınızı görünce çok sevinmiştim.Boşuna değişmiş.Çok güzel bir gezi yapmışsınız.
Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık.
-
Apices adlı üyeden alıntı
Yukarılarda bir arkadaşın dediği gibi, bende her gün buraya yeni bir gezi yazısı görebilmek umuduyla giriş yapıyorum.
Sizin gezi yazınızı görünce çok sevinmiştim.Boşuna değişmiş.Çok güzel bir gezi yapmışsınız.
Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık.
Teşekkür ederim açıkçası bende hergün giriş yapıp anasayfaya göz atıyorum. hamok grubunun gezi raporlarına oldum olası imrenmişimdir.
-
Cok guzel bır gezı olmus , tebrik ederim. Haritada eskisehiri gorunce tek nefeste okudum butun gonderiyi , bi kismet memleketi gorelim diye , yurt disinda yasiyorum cok zaman oldu gormeyeli. Saniyorum durmadiniz Eskisehirde
-
Abii süper olmuş ya busene de gidersen bana ulaş genelllikle bu yaz müsaitim katılmak isterim. Süpersin. YOL AÇIK, YOLA ÇIK =))
-
-
engin_deniz adlı üyeden alıntı
bu arada zamanında hayalini kurdugum ama birtürlü sahibi olamadığım vfr 800e sahipsiniz. pekte güzel yol yapılır kendisiyle. vtec açmadan çokta az yakar uzun yolda
Yazın yaklaşık bin km.lik bir yol yapmıştık 2 kişi ve yüklü olarak.
4.4 lt. gibi bir ortalama vardı. 90'ı geçmeden 4 bin 5 bin devir aralığında.
-
Güzel gezi, güzel rapor.
Ellerinize sağlık.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)