[Motorize07] Beşkonak Rafting Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
cok güzel fotolar, paylasim icin tesekkürler
ama bisey sormadan yapamicam; ya bu simdi sadece bu gezidemi oyleydi yoksa türkiyede genelde millet emniyete pek onem vermiyomu? yani nebilim.. her resimde gorunuyo, millet aklina ne geldiyse giymis yola cikmis, short, kisa etek, kisa kollu üst.. bu gezenler hic hizli giderken düstümü acaba diye düsündürüyo insani...
yanlis anlamaiyn kimseyi kinamak filan istemiyorum ama sormadanda yapamadim, yani normalmi bu türkiye icin yoksa sirf motorize demi oldu bu hata ?
slmlar
amil
Too much Too soon means you get hurt.
-
çok güzel batı antalya gezilerine bende katılmak istiyorum..
-
İşte güzel bir organizasyon örneği. Arkadaşlar en kötü gününüz böyle olsun. Çok keyf aldığınız belli oluyor. Diğer güzel etkinliklerinizi de bekliyoruz.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
freshpide adlı üyeden alıntı
cok güzel fotolar, paylasim icin tesekkürler
ama bisey sormadan yapamicam; ya bu simdi sadece bu gezidemi oyleydi yoksa türkiyede genelde millet emniyete pek onem vermiyomu? yani nebilim.. her resimde gorunuyo, millet aklina ne geldiyse giymis yola cikmis, short, kisa etek, kisa kollu üst.. bu gezenler hic hizli giderken düstümü acaba diye düsündürüyo insani...
yanlis anlamaiyn kimseyi kinamak filan istemiyorum ama sormadanda yapamadim, yani normalmi bu türkiye icin yoksa sirf motorize demi oldu bu hata ?
Sanırım antalya cıvarlarında olsan bize hak verirdin SICAK
-
evet,resimlere bakınca çok daha ii anlıyorum.ne güzel vakit geçirmişiz.herşeyden uzak.uzakda olan arkadaşlar!!eğer yolunuz düşerse;sizin içinde bu aktiviteyi düzenleriz.
-
tüm katılımcı arkadaşlara sonsuz teşekkürler süper bi geziydi bu arada ağustos sonuna doğru tekrarlamayı düşünüyoruz gelmek isteyipte gelemeyen arkadaşlar bi dahaki geziyi kaçırmamanızı tavsiye ederim sanırım bizim grup aksiyonu seviyor
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
-
orveg adlı üyeden alıntı
Sanırım antalya cıvarlarında olsan bize hak verirdin SICAK
ORVEG kardesim sanirim havaraporuna baksaydin bizim buralarinda sicak oldugunu gorup yukardakini yazmazdin 35 derecelere varan sicakliklarda biz genede "safety first" diyoruz ama ne yazikki türkiyede o konuya pek önem verilmiyo görünüse bakarsak. tabiki düsünce vah vahlar büyük olur. zaten bi KTM ci abi haric ( nickini unuttum kusura bakma) pek kimsede goremiyorum emniyetli kiyafeti
-
harika
Sizlere Ne Dememi Bekliyorsunuz::gel Teskere Gel Teskere Bitsin Bu Gurbet Orda Motorcu Dostlar Yüzüme Hasret....
UZAKLARDA BİR GÜNEŞ DOGUYOR.
-
25 Temmuz 2006, 17:40
ORVEG kardesim sanirim havaraporuna baksaydin bizim buralarinda sicak oldugunu gorup yukardakini yazmazdin 35 derecelere varan sicakliklarda biz genede "safety first" diyoruz ama ne yazikki türkiyede o konuya pek önem verilmiyo görünüse bakarsak. tabiki düsünce vah vahlar büyük olur. zaten bi KTM ci abi haric ( nickini unuttum kusura bakma) pek kimsede goremiyorum emniyetli kiyafeti
Arkadaşım gezilerimizde kask takmak mecburi. Onun dışındakiler kullanıcıların insiyatifine kalmış. İster kullanır ister kullanmaz korumalı giysilerini. Sen, gölgede 40 dereceye varan sıcaklarda bu kadar motosikletliyi bir araya toplar, korumalı pantolon, korumalı ceket, bellik dizlik, dirseklik, bot ve kask takmalarını mecbur kılıp gezi düzenler fotoğraflarınıda buradan yayınlarsın örnek gezi kılık kıyafeti budur diye olur biter.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
-
25 Temmuz 2006, 18:59
arkadaşım sanırım sen Türkiye de hiç yaşamadın benzinin litre fiyatından,motosiklet fiyatlarından aksesuarlarından haberin warmı ??bide asgari ücretin ne kadar oldugunu bilsen bizim gibi düşük gelirli insanların 40 yılın basında gölgede bile alev esen sıcaklıkta kişibaşı 25 euro olan fiyatı 5 euroya öldürüp sırf stres atmak için sıcakta 200km yol gittiğimizi sanıyorum kınamazdın ?bu arada burada yani antalya da R1 kullancak yollarımız yok dolayısıyla makineler hararet yapıyor umarım birgün gelirsinde aramıza R1 ile seni örnek alırız bizde koruma konusunda
AB RH (+)
-
26 Temmuz 2006, 02:11
türkiyede de yasadim agir yasamsartlarindanda haberdarim, ben anlatamadim galiba: üc bes kurus masrafi fazla gorup korumasiz motoya binip orasini burasini kirdikdan sonra napacak elaman parayi? ceketin yirtilsin, calisip yenisni alirsin ama eline koluna olan zarari nasi geri düzelteceksin ?
ne yazik bizim millet hep boyle düzensiz ve yanlis is yapar...
üstelik türkiyede r1 e binecek cok yol var, yani o laf neci anliyamadim fromalanya arkadasim..
neyse ben alatamadim galiba sen hakli ol, herkes kendi koluna bacagina sahip ciksin oyle degilmi ;)
-
26 Temmuz 2006, 12:10
bence harika organizasyon olmus ellerinize ayaklariniza saglik dostlar ne guzel gezm1s eglenmissiniz ya imrendim wallaha
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
-
26 Temmuz 2006, 12:30
türkiyede de yasadim agir yasamsartlarindanda haberdarim, ben anlatamadim galiba: üc bes kurus masrafi fazla gorup korumasiz motoya binip orasini burasini kirdikdan sonra napacak elaman parayi? ceketin yirtilsin, calisip yenisni alirsin ama eline koluna olan zarari nasi geri düzelteceksin ?
ne yazik bizim millet hep boyle düzensiz ve yanlis is yapar...
üstelik türkiyede r1 e binecek cok yol var, yani o laf neci anliyamadim fromalanya arkadasim..
neyse ben alatamadim galiba sen hakli ol, herkes kendi koluna bacagina sahip ciksin oyle degilmi ;)
haberdar olmak ayrı şey yaşamak ayrı şey haklı olabilirsin ancak bizim bütçemiz bu kadar ne yani Korumalı kıyafetlerimiz yok diye motora hiçmi binemeyeceğiz bu iş hem imkan meselesi hemde kişisel tercih meselesi içimizde bu konuya önem wermeyen insan yok merak etme olsa zaten eşlerimizi alıp böyle bi geziye götürmeyiz sende bunu anlamadın sanırım ayrıca Türkiye de R1e binecek yol yok demedim yine yanlış anlamışsın Antalya da R1e binecek yol yok dedim olsa da hava sıcaklıgından dolayı yine problem R6 dan büyüğü pek tutulmuyor hararet sorunu olduğundan dolayı ewet seninde dediğin gibi her koyun kendi bacağından asılır herkes kendi koluna bacağına sahip çıksın Allah kaza bela wermesin sanada kazasız güvenli sürüşler dilerim ;)
AB RH (+)
-
27 Temmuz 2006, 12:59
super gezi olmuş mümkün olsaydıda bende katılsaydı diyeceğim ama sıcakdan malesef alanyadan dışarı çıkmak pek mümkün görünmüyor antalyaya varana kadar motosikletin tepesinde erirdim
-
30 Temmuz 2006, 17:38
izin dolayısı ile süper bir organizeye imza atmaktan mahrum kalmadım
güzel bir geziydi tüm stresimi atdım
askerlik sonrası devam aktivitelere
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler