Selam olsun bütün tüm dostlara, tarih 05.11.2017 yi gösteriyordu,uzun zamandır görmediğim dostlarla bir araya gelememiştik,bu kasım ayının 5 ini daha ortak kararla bu tarihten 15 gün önce belirlemiştik , ve buluşma yani motor gezi tarihi gelip çatmıştı,hava biraz soğukta olsa ,yağmur da yağsa bu buluşmayı ALLAH’ tan bir engel çıkmadıktan sonra gerçekleştirecektik, ve bu buluşma gerçekleşti,bu geziye iştirak eden arkadaşlar sırası ile (sakarya akyazıdan) HAMZA GÜLER,VEYSEL İNAN,YUSUF AYDIN ,HALİT ŞANLI ,SERDAR GÜLER ve ben de ESKİŞEHİRDEN MESUT ŞİMŞEK olarak 6 kişi katıldık ,buluşma noktasını, ortak bir kararla BOZCAARMUT GÖLETİ ‘ne karar kıldık, daha sonra düştük yollara,
Bu benim Eskişehir’den başlayan gezi rotamdı
eskişehirden çıkıyorum ,hava biraz soğuktu,sabah derece 3’ü gösteriyordu ,ilerleyen saatlerde
havanın biraz ısınması ümidi ile yola devam ediyorum,
İlk molayı Bozüyük sarar AVM’ veriyorum, biraz ısınıyor ve etrafı dolaşıyorum,sabah sabah sıcak bir
çay içimi ısıtıyor burada,
Tekrar yollardayım, bilecik istikametine doğru sürüyorum motoru, oradan da Pazaryeri ilçesi sapağından döneceğim,
Nihayet Bilecik ‘in pazaryeri ilçesine geliyorum, buraya daha önce bir keredaha gelmiştim antalyadan gelen motorcu arkadaşlarla,ama ilçeden daha ileriye hiç gitmemiştim,
Zamanında İlçenin önemli kişiliği ile tanınan MAKARNACI HÜSEYİN BAŞ PEHLİVAN,kırk pınar baş pehlivanlığı da yapmış şampiyon bir güreşçimiz,
Ve beklenen DOST’lar da geldi, hava soğuk olunca ilçenin merkezindeki kahvede çay eşliğinde hoş sohbet, muhabbet, başlıyor
HALİT arkadaşımızın yeni atı, maşallah diyelim de nazar değmesin, işin doğrusunu söylemek gerekirse ben çok beğendim
Uzaktan motorlarımız maşallah ne güzel değil mi ? biz 6 kişiyiz ama motorumuz 5 tane ,HAMZA arkadaşımızın motoru arıza yaptığı için motorunu yol üzeri bir benzinlikte bırakıp, HALİTİN motoru ile gelmişler, iki kişi gelmişler, iyi ki de gelmişler, yoksa bu güzel günü nasıl yaşardık ki,
VEYSEL abimiz ve SERDAR kardeşimiz, VEYSEL abi gurubumuzun en karizmatik ve en yakışıklısı, o olmadan zaten bu gezinin tadı çıkmazdı,
Alış verişimizi ilçeden yaptıktan sonra ,bir de ihtiyaç molası ,sonrası yola devam,
YUSUF HOCAM ve atı yola hazır,
Yahu bu motor bana pek de yakıştı ,motoru değiştirip alsam mı ne !
Bozcaarmut göletine doğru yola devam ediyoruz,
Gölete geldik, işin aslı bu soğukta buralarda kimse olmaz diye düşünmüştüm, ama trekking yapmaya gelen bir sürü gezginde buradaydı
Ateş yakacaz ya ,sac kavurma da yapacaz ,ateş için biraz odun lazım ormandan toplayalım dedik HAMZA VE SERDAR motorla odun çekmeye gelmişler, ormancılar bunları bir görse var ya, motorunu kesin bağlar ve cezayı yapıştırırdı,
VEYSEL ABİ ateşin etrafında tavaf ediyor gibi duruyordu burada,
Karnımız acıkınca biz, herkes bir telaş içerisinde, eee nede olsa yemek, hafife almaya gelmez,
VEYSEL ABİ’mize bu güzel sac kavurma için çok teşekkür ederiz + emeği geçen her arkadaşıma ayrı ayrı teşekkürler buradan
HALİT selfi çekiyor, YUSUF HOCADA selfi çekeni çekiyor
Ortam güzeldi buraya bir daha ki sefere ailemle de gelmeyi düşünüyorum,
Anlaşılan sac kavurma olmak üzere, burada VEYSEL ABİ VE SERDAR işbaşında,
YUSUF HOCAM sanki hanıma tekmil veriyor gibi, eee nedemişler adamın karısı canının yarısı !
Burada bulunan trekking gurubu, geziye çıkıyorlar,
Göl manzarası ve biz, aaanı yaşamak gerçekten güzeldi,
YUSUF HOCAM , Çamura batmadan geçmenin hesabını yapıyor burada,
HALİT gezerken yolunu kaybetmiş ve kendisini bir anda ıssız bir adada buluvermiş, galiba ıssız bir adaya düşersem yanıma ne alırdımın hesabını yapıyor,
Ellerine sağlık VEYSEL ABİ, sac kavurmamızda hazır, afiyet olsun bizlere
Kara çaydanlıkta çayda hazır, yemekten sonra başlasın çay keyfi
İşte ateşin başında, keyif yapmak bu olsa gerek,
Ateşin başında muhabbet de güzel oldu hani , inşallah bu şekilde daha nice geziler yaparız birlikte,
Akşam oluyor, yavaş yavaş dönüş başladı,
Bozcaarmut köyünde namaz ve çay molası veriyoruz,
Bizim en gencimiz olan VEYSEL ABİMİZ yol için hazırlıklarını yapıyor, kim tutar seni VEYSEL ABİİİİ,
Afiyet olsun YUSUF HOCAM, vücuduna sıcak enerji depoluyor,maşallahhhh,
Ekip yola çıkmaya hazır, sakarya ve Eskişehir yolcuları kalmasın !!!!
1878 yılı yapımı bir konak, hala dimdik ayakta duruyordu,
İşte dostluk dayanışması bu, hep böyle olun dostlarım,
Yolda sararmış ve dökülmüş yapraklar arasında biraz mola veriyoruz,harika bir yerdi burası,
Arkadaşlar yön tabelasımı olmuşlar ne ? hepsi de astronot gibiler,
İşte bu benim en sevdiğim fotoğraftı,
Yola devam ediyoruz,
Yol ayrımına geldik , ben eskişehir’e, onlarsa sakarya akyazı’ya gidecekler ,yolunuz açık olsun kazasız belasız gidin dilekleri ile uğrluyorum arkadaşlarımı, inşallah darısı bir dahaki geziye
Çok şükür kazasız bir şekilde bu geziyi de tamamladık, sanırım sezonun son gezisi diyebilirim, zaten bu sezon fazla gezemedim de, önümüzdeki sezona ya kısmet, ya nasip diyelim, gezi raporumu sabırla okuyup izlediğiniz için siz değerli dostlara çok teşekkür ederim. HAYAT GEZİNCE GÜZEL, Kalın sağlıcakla…