23 Temmuz Bahçe Piknik Resimleri
-
Reklamlar
-
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
güzel resimler elinize saglık bu bahane ile sizleride görmüş olduk
-
abicim herşey için teşekkürler........
herşey gönlünce olsun.....aranızda olmak çok güzeldi.......
-
yav bunlar nereye kayboldu diyorum bende ınsan haber verır demı a ma yaa...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
-
-
slm arkadaşlar burdanda herkeze teşekkürlerimi sunuyorum gün harikaydı bundan böyle sizlerle her fırsatta beraber olmayı diliyorum abi bahçe harikaydı babaadam sanada teşekkürler abicim motorunla beni geziye dahil ettin.leydi baya cana yakın deyilmi bir kişi hariç
-
yaw o kadar resim çekmişizde leydiyi unutmuşuz
-
23 Temmuz 2006, 22:50
dostdark adlı üyeden alıntı
Reha abi süper bir pazar geçirdim
sana eşine çok teşekkür ederim birde oğlunun gözlerinden annemizin ellerinden öperim
süper bir ortamda süper dostlarla olmak çok güzeldi
tekrar herşey için çok teşekkürler
reha abi sana ve ailene çokkk teşekkür ederım
çok güzel bir gündü
yolu ezberledim.bundan sonra çat kapı sendeyiz...
____it's my life_1982____
-
23 Temmuz 2006, 23:04
batuhan35 adlı üyeden alıntı
reha abi sana ve ailene çokkk teşekkür ederım
çok güzel bir gündü
yolu ezberledim.bundan sonra çat kapı sendeyiz...
hele bi gelmeyin
-
23 Temmuz 2006, 23:13
abicim yaaa
böyle dostluk böyle güzel ortam .......hatta bana evde bir oda yapın ben sizlerdenim artık
-
23 Temmuz 2006, 23:20
dostdark adlı üyeden alıntı
abicim yaaa
böyle dostluk böyle güzel ortam .......hatta bana evde bir oda yapın ben sizlerdenim artık
her zaman kalbimizde yerin var, ama dediğin gibi odanda her zaman hazır.sen yeterki gel
-
23 Temmuz 2006, 23:28
SAVASXXL adlı üyeden alıntı
yav bunlar nereye kayboldu diyorum bende ınsan haber verır demı a ma yaa...
Savaş abi biz keyifciyiz bizi takip etmen yeter
chopper250 adlı üyeden alıntı
Reha abi biz motorsiklet degil onları süren gerçek insanlerız veee seni çok seviyoruz
berçek dostluk bu bahçedeydiii
-
23 Temmuz 2006, 23:40
-
23 Temmuz 2006, 23:52
Çok değerli arkadaşım ve dostum Reha ayrıca sevgili eşi Alona. beni en çok sevindiren. Bize evinizin bahçesiyle beraber Gönül Bahçenizi açmanızdı. Teşekkür ederim. Sevgiyle pişen yemekleriniz O mükemmel misafir perverliğinizle birleşince Ben dahil bütün arkadaşların mutlu Olmasına vesile olduki Allahımda sizi bir Ömür boyu mutlu Etsin. Ve Annezin o sıcak ellerinden öperken. Sonradan bize katılan arkadaşlarınızada selamlarımı iletin
Saygılarımla
T.D.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
23 Temmuz 2006, 23:59
akalteke adlı üyeden alıntı
Çok değerli arkadaşım ve dostum Reha ayrıca sevgili eşi Alona. beni en çok sevindiren. Bize evinizin bahçesiyle beraber Gönül Bahçenizi açmanızdı. Teşekkür ederim. Sevgiyle pişen yemekleriniz O mükemmel misafir perverliğinizle birleşince Ben dahil bütün arkadaşların mutlu Olmasına vesile olduki Allahımda sizi bir Ömür boyu mutlu Etsin. Ve Annezin o sıcak ellerinden öperken. Sonradan bize katılan arkadaşlarınızada selamlarımı iletin
Saygılarımla
T.D.
gene güzel uslubunla döktürmüşsün.Biz sizleri ,gerçekten söylüyorum her zaman bekliyoruz.Akalteke dostum,dünyada kan,terör,..vs varken dostluk ve kardeşlikle kucaklaşalım.Özü sözü bir insanlara hasrettik...sağol varol.ne mutluki bana sizler gibi arkadaşlarım,kardeşlerim var
-
24 Temmuz 2006, 00:07
-
24 Temmuz 2006, 00:13
Kıskanıyorum abi yapmayın böyle şeyler ben size çook uzağım taa Muğlada ama yolunuz düşerse bende sizi iyi ağırlarım mangalım tüplü ama farketmez
-
24 Temmuz 2006, 00:26
bende emirganda oturuyorum belki tanışıyoruzdurr
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler