Dostum gelmenden inan çok mutlu oldum.
Keşke daha uzun süre kalabilseydin eger bir eksiğimiz olduysa kusura bakma
inşallah yine görüşücez kendine iyi bak
Dostum gelmenden inan çok mutlu oldum.
Keşke daha uzun süre kalabilseydin eger bir eksiğimiz olduysa kusura bakma
inşallah yine görüşücez kendine iyi bak
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
kılıçbalığı nın evine bayıldım, hele akvaryum, bahçe beni bitirdi tam benim kafamda bir abimiz, saygılar.
EgeKnn sana da teşekkürler vesile olduğun, oraları bize gösterdiğin için.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
vay vay vay yusuf abim var kenan var hasan var ...kask yok insan bi bandana takar ...
kebaplar yenmiş geziler yapılmış valla geldiğimde bende isterem
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Nezaman geliyosun kardeş.Kılıçbalığının malikhanesi açık herzamanBBRR adlı üyeden alıntı
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
kıskanç BBRR en azından yusuf abim mangalı kendi yaktı senin gibi taaaa marmarislere geldiğimde bütün işi bana yaptırıp mangalı da bana yaktırmadı sen gel hele aynı tarihte bende gelicem buraya alaka göstermek istiyom bende eeeee ben artık ev sahibi sayılırım
len kenan düştün yollara iice.. oof of kebaplar..güzelim adana ve güsel insanları..
S&S
valla ya adana tayfası bi başka keyifli ...adana ya yerleşicem valla yusuf abinin yanına çırak girecem
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Gelin dostum herkes gelsin kapımız açık demicem kapı yok bizde sonuna kadar apaçık
vay kenan abime bak. ilgi ve alakaya bak hele. izmirde buluşcaz inş. o ilgi ve alakayı bize de gösterirsin
kendim gezmiş gibi oldum. ilgisinden dolayı adana ekibini kutlarım. misafirperverlik budur işte
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Vayy millete bak. Gelin arkadaşlar gelin. Başımızın üstünde yeriniz var. Adana hepinizi kucaklar.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Bende gelsem olurmu
Honda the Best
CBR 1100 XX
yılmazz olm perşembe günü izmirdeyim yanımdan 2 dk ayrıl bak napıyom seni
ağırlarım nolcak kardeşime bak ben sizler için varım
bi gelsem kovsan gitmem zaten artık ben de yazarım ylmzzz egeknn buluşması diyeEgeKnn adlı üyeden alıntı
bu gece ankaraya gidiyorum. sonra da izmire gelicem. sen geziyon ben geziyom yurdun dört köşesinde nasıl buluşcaz bilmem
urfada saat 2 de görüşelim
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
knn o kebaplardan paket yap getir yoksa sana burada KILIÇBALIĞINDAN şiş yapacaklar İZMİRİN KIZLARI AÇ SENİ BEKLİYORLAR evde çoluk çocuk aç seni bekliyorlar evine dön söz birdaha seni ÜZMEYECEĞİZ
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
EgeKnn adlı üyeden alıntı
adem abi bi emrin varmı İstanbuldan...bi yanlışımız varsa söyle abi...
özür dilerim adem abi...niye özür diledim bilmiyorum abi...hürmetler abi...
huzur kılıçbalığında valla...selamlar sevgiler
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Sevgili KILIÇBALIĞI,kenan izmire döndüğünde herşeyi ballandıra ballandıra anlattı..sanki bizlerde onunla beraber geldik,gezdik,sizlerle sohbet edip güzellikler paylaştık gibi geldi..ne diyeyim gösterdiğiniz misafirperverlikkarşısında ,yürekleriniz,dostluğunuz karşısında şapka çıkarmamak elde değil.. İzmirden Adanalı bütün arkadaşlarımıza sevgiler,saygılar yolluyoruz..bizlerde bekliyoruz efendim..görüşmek üzere..varolsun motosiklet kardeşliği..
değerli, kılıçbalığı, makina, adem abi, balzeytin ve lütfen alınmayın ismini bilmediğim tüm adanalı dostlarımız.
göstermiş olduğunuz misafirperverliğiniz ve içtenliğiniz harika kenan bol bol anlattı, bizlerde sizleri bekleriz yüreği geniş ve güzel adana,
sağlıcakla kalın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)