İstanbul Park Formula G Yarışı Fotoğrafları
-
Reklamlar
-
-
ellerine sağlık boy ! bi an hayal gücümü çalıştırdım 5 sene sonra bunlar sarar valla ortalığı! öğrenci kardeşlerimizin de aklına fikrine gönlüne sağlık derler ' ya getirende gönderende sağ olsun.....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
tek kelıme ıle harıka cok emegın gecmıs elelrıne saglık
Yeni yine yeniden
-
boy sana ne diim ki ben, nerde bir organizasyon orda sen
valla kutluyorum seni, boşver ne derse desinler sen bırakma fotoğraf makineni elinden valla, ben öyle yapıyorum
çok güzel kareler yakalamışsın kardeşim, tekrar sağol valla...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
@Luxor
boy sana ne diim ki ben, nerde bir organizasyon orda sen
Hayat kısa. Değerlendirmek lazım herşeyi
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
Kardeş ellerine sağlık gerçi bizim üniversite bişey yapamamış ama olsun
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
-
teşekkürler boy. İlk iki sırayı İstanbul Teknik Üniversitesi , 3. sırayı ise Yıldız Teknik Üniversitesi almış galiba.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
-
23 Temmuz 2006, 05:27
-
25 Temmuz 2006, 12:25
bu arac sakarya üniversitesinin teknık eğitim fakultesine ait..teknık egitime malzeme verdiğimiz için bu arac içinde malzeme verdik(nalburuz)..cok calıstılar bu arac için ama cok basıt birsey yuzunden(sanırım akulere giden kablo sarsıntıdan cıkmıs)16. oldular..yoksa ilk 5 kesin gireceklerdi..yarısın gidisatıda boyleymısıtı..unutmadan bu Arada bu aracları yapmak cok masraflı itü bu iş için 130,00 ytl harcamıs..bizimkıler cok cüzi bir butceyle yaptılar bu işi..acıkcası böyle organızasyonlarda butce cok önemlı..ben yınede tebrik ediyorum...
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
-
25 Temmuz 2006, 12:37
Resimler çok güzel.paylaşım için teşekkürler.
-
25 Temmuz 2006, 12:47
@lubimaya54
bizimkıler cok cüzi bir butceyle yaptılar bu işi..acıkcası böyle organızasyonlarda butce cok önemlı..ben yınede tebrik ediyorum...
Bu iş tamamen paraya bakıyor. Ne kadar para var o kadar iyi bir araç yaparsın. Biz daha yarış bitmeden paddock alanına gidip Zonguldak ekibi ile çok uzun muhabbet ettik. Birçok parçayı çok uzun sürelerde temin edebilmişler, birçok parçayı da kendileri üretmişler. Mondail'in tekerlerklerini, aynalarını ve fren sistemini kullanmışlar. Fren yarış esnasında şiştiği için yarış dışı kaldılar. Çok iyi çocuklar ama İstanbul'daki üniversitelerin imkanları karşısında çok güçsüz kaldılar. Dayım onlara birkaç şey önerdi...
-
25 Temmuz 2006, 19:13
boy adlı üyeden alıntı
@lubimaya54
Bu iş tamamen paraya bakıyor. Ne kadar para var o kadar iyi bir araç yaparsın. Biz daha yarış bitmeden paddock alanına gidip Zonguldak ekibi ile çok uzun muhabbet ettik. Birçok parçayı çok uzun sürelerde temin edebilmişler, birçok parçayı da kendileri üretmişler. Mondail'in tekerlerklerini, aynalarını ve fren sistemini kullanmışlar. Fren yarış esnasında şiştiği için yarış dışı kaldılar. Çok iyi çocuklar ama İstanbul'daki üniversitelerin imkanları karşısında çok güçsüz kaldılar. Dayım onlara birkaç şey önerdi...
Zonguldak danim bende.. Kemal adinda bir arkadas vardi bu arabanin projesinde. uzuldum simdi yaris disi kaldiklarina :(
-
25 Temmuz 2006, 19:58
boy adlı üyeden alıntı
@lubimaya54
@boy
İstanbul Teknik Üniversitesi duyduğuma göre 200 milyar ayırmış bu proje için.Nerden duyduğumu hatırlamıyorum maalesef.Rakam yanlış olabilir. İlk ikiyi İtü alırken Yıldız Teknik Üniversitesi hemen hemen hiç denilebilecek bir bütçeyle 3 . lüğü kazandı.Yani tamamen paraya bakan bir durum değilmiş demek ki.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
-
27 Temmuz 2006, 11:44
@tronic
İlk ikiyi İtü alırken Yıldız Teknik Üniversitesi hemen hemen hiç denilebilecek bir bütçeyle 3 . lüğü kazandı.Yani tamamen paraya bakan bir durum değilmiş demek ki.
İTÜ'nin 200 milyar, YTÜ'nin de hiç denebilecek bir bütçeyle katıldığını sanmıyorum. Para ve imkan en önemli iki kriter bu konuda da. Paran varsa daha kaliteli malzeme temin edersin ve daha iyi bir araç ortaya çıkartma şansın olur. Dolayısıyla da yarışı kazanma şansın artar.
-
27 Temmuz 2006, 12:56
Benim bildiğim kadarıyla yıldız teknik üniversitesi de hiç fena sayılamayacak bir bütçe ayırdı bu proje üzerine.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
27 Temmuz 2006, 16:28
Ufkumuzu genişlettin arkadaşım,helal olsun valla benim hiç haberim bile olmadı
-
27 Temmuz 2006, 21:50
Bakın bu odtü lü arkadaşların arabası na biz burda CNC de işleyip kompozit malzemelerle ürettik...
Bu araçların hepsi çok ciddi paralara mal oluyor bunu biliyorum... Ama sponsorluk işi olayı götürüyor zaten... Biz bir kuruş para almadık kabuk üretiminden...
-
27 Temmuz 2006, 22:32
Yarışa gelmek kısmet olmadı Tuttuğum takım sevgili Boğaziçi'li arkadaşlarımın İzmir'de sonuncu olmuşlardı, İstanbul'da da iddiaları yoktu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler