İstanbul-Çanakkale (2 motor-2 gün-770 km)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Gençler güzel bir gezi yapmışsınız, ancak biraz sanki spontane gelişmiş gibi geldi bana. İlk defa gittiğiniz yerler anlaşılan. Böyle bir seyahat planı yapıyorsanız nerde kalınır, nerde ne yenir bunları araştırın bir dahaki sefere. Sezon bitmiş artık, 150TL oda-kahvaltı pahalı mesela.
5 gibi bandirmaya giriyoruz. Bandırma canakkaleden de buyuk bir şehirmis.Bu kadar gelmisken hem de zaman varken erdek e de gidiyoruz.Erdekde de bir kordon boyu bulamadik oturacak ve bandirma minibuslerinin kalktigi meydanda bir lokantada aksam yemegimizi yedikten sonra tekrar bandirmaya dönüyoruz.
Erdek'e gidip garaj lokantasında yemek yiyip dönmeniz de ilginç, kime sorsanız deniz kenarına nasıl gidilir veya nerde oturabileceğinizi gösterirdi size. Kilitbahirde yemek yeri bulamadıysanız 5-6 dk da Eceabat'a gidip orda yiyebilirdiniz veya Ç.kaleye geçebilirdiniz. Bilmiyorsanız mutlaka orda birilerine sorun. Çok daha fazla keyif alabilirdiniz diye düşünüyorum. Ayrıca Bandırma'dan feribotla geçmek çok pahalı bir seçenek, zamanınız da varmış Yalovaya gidip Pendik'e geçebilirdiniz feribotla. Ben Bandırmalıyım daha 1 kez bile araçla geçmedim Yenikapıya zaten Anadolu yakasında oturan için köprü geçmek işkencesi var, geç saatte indiğiniz için sirkeci-harem de çalışmıyor.
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
Gençler güzel bir gezi yapmışsınız, ancak biraz sanki spontane gelişmiş gibi geldi bana. İlk defa gittiğiniz yerler anlaşılan. Böyle bir seyahat planı yapıyorsanız nerde kalınır, nerde ne yenir bunları araştırın bir dahaki sefere. Sezon bitmiş artık, 150TL oda-kahvaltı pahalı mesela.
Erdek'e gidip garaj lokantasında yemek yiyip dönmeniz de ilginç, kime sorsanız deniz kenarına nasıl gidilir veya nerde oturabileceğinizi gösterirdi size. Kilitbahirde yemek yeri bulamadıysanız 5-6 dk da Eceabat'a gidip orda yiyebilirdiniz veya Ç.kaleye geçebilirdiniz. Bilmiyorsanız mutlaka orda birilerine sorun. Çok daha fazla keyif alabilirdiniz diye düşünüyorum. Ayrıca Bandırma'dan feribotla geçmek çok pahalı bir seçenek, zamanınız da varmış Yalovaya gidip Pendik'e geçebilirdiniz feribotla. Ben Bandırmalıyım daha 1 kez bile araçla geçmedim Yenikapıya zaten Anadolu yakasında oturan için köprü geçmek işkencesi var, geç saatte indiğiniz için sirkeci-harem de çalışmıyor.
Tesekkurler.Sahsen benim gezide aradigim tek şey yolda olmak.Oyle aman aman bir yemek aramam.Karnim doysun yeter Eceabatta da 3-4 tane lokanta vardi benzincideki calisan arkadas tavsiye etmeyince bizde köyde yedik.Dediginiz gibi canakkaleye de gecilebilirdi ama hem yagmur yagiyordu hem de yol yorgunuyduk.Bandirma feribotu bana gore de pahaliydi evet bana kalsa yalovaya bile binmem korfezi de dolasirim da kuzen ertesi sabah mesaiye gidecegi icin yorulmak istemedi.
-
Pikatel ne güzel dolaşmış ve paylaşmışsınız. Sezon sonu indirimi gibi olmuş.
Çanakkale gezisi yapacak her arkadaşıma ufak bir tavsiye . HASAN, MEVSUF tabyası
ve hikayesi olmaz ise Çanakkale gezisi yarım kalmış olur. Daha nice böyle güzel
gezilere. Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin.
-
Güzel bir gezi olmuş,anılarım canlandı,selamlar
-
Güzel gezi olmuş.
Tırın 1700liralık mazot alması çok görünüyor olabilir ama aslında az almış. O tırda 2 ton tank olabiliyor. En az olanında 1 tonluk var. Yani bi fullese ne kadar alır sen düşün.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler