bi arama yaparken çıktı nostalji karşıma bu saatte:D güzel resimler tek tek baktım vallahi
bi arama yaparken çıktı nostalji karşıma bu saatte:D güzel resimler tek tek baktım vallahi
hepsi birbirinden güzel fotoğraflar ellerinize sağlık
siteye ilk üye olduğum zamanlar aklıma geldi
ERASER WİLL COME BACK
guzel fotolar ins seneye ben makinamı alınca bende aranıza katılırım, tabi kabul ederseniz ;)
teke zortlatması
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
gece işin yok tabe canın sıkılıyo demi cahaallll ((((((((((:
ama bi gerçek varki boy hala aynı boy (((((((((: yani boy olarak degil :D mehmet olarak (((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Beyler süpermiş. Tabi biz o zamanlar henüz yoktuk :( Ama artık burdayız ve aranızda kabul gördüğümüz sürece bu karelerin içinde yer alacağız
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
abi 2004 de kamera yeni keşfedilmişti herhalde
abim aaaaa kamera der gibi bakıyo
facebook.com/kaskafa
o zamanlar motosiklet nerde ben nerde!! süper fotoğlar..
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
harbi ha ozamanlar peugeotla geziyorduk hiç bir yere çıkamıyordum küçücüktüm çok güzel fotoğraflar
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Nostalji iyidir 90'lar yok mu.
valla guzel gezi
:cat:hasanayes@hotmail.com
Hortlatayım mı?
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
süper ya,
bu yaz orhanizatör yapsak sizi de, düzenleseniz ya
Ben bu yaz katalizör olayım diyordum ama orhanizatör de oluruz farketmez
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)