Kırlangıç Göçü (D.Karadeniz)
Reklamlar
-
9 motosiklet ile 9 günlük Doğu Karadeniz turumuzun fotoğrafları ve filmi blog sayfamda yayındadır. Fotoğrafları buraya yüklemeye çalıştım ama olmadı, photobucket linklerini yapıştırdım yine de olmadı. Şimdilik sadece blog sayfamın linkini ve filmimizi paylaşıyorum:
http://yollarvefotograf.blogspot.com...angc-gocu.html
İyi seyirler:
.
Reklamlar
-
ubuntu67 adlı üyeden alıntı
9 motosiklet ile 9 günlük Doğu Karadeniz turumuzun fotoğrafları ve filmi blog sayfamda yayındadır. Fotoğrafları buraya yüklemeye çalıştım ama olmadı, photobucket linklerini yapıştırdım yine de olmadı. Şimdilik sadece blog sayfamın linkini ve filmimizi paylaşıyorum:
İyi seyirler:
[video]https://youtu.be/uspXZfkK5Y4[/url]
.
videonu izledim çok beğendim face se crf gurubunda da paylaştım videonuzu emeğinize sağlık fuat saka şarkısı da ayrı bir güzel
-
murat 60 adlı üyeden alıntı
videonu izledim çok beğendim face se crf gurubunda da paylaştım videonuzu emeğinize sağlık fuat saka şarkısı da ayrı bir güzel
Teşekkürler, selamlar.
-
Kardeşim o kadar güzel fotolar çekmişsinki resmen sizinle gittim geldim bende teşekkür ederim ellerine sağlık harika olmuş Bajaj alınırmı sorusunu resmen bu geziyle cevaplamış oldun
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
-
-
aonal adlı üyeden alıntı
Kardeşim o kadar güzel fotolar çekmişsinki resmen sizinle gittim geldim bende teşekkür ederim ellerine sağlık harika olmuş Bajaj alınırmı sorusunu resmen bu geziyle cevaplamış oldun
Çok teşekkürler. Marka, model pek mühim degil, yolda olmayi seviyorsaniz ve zorluklari aşacak gücünüz varsa her motorla gidilir... Ben Soganli geçidini GS lerden daha kolay geçtim, onların sadece çanta setleri bile benim motorumdan pahalıydı halbuki
Selamlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------
zaferce adlı üyeden alıntı
Eyvallah. Ben biraz forum özürlüyüm, bi türlü video ve fotograflari buraya aktaramadim Tesekkürler.
-
harika gezi olsun belli hatta benim icin ayri bir yeri var ben rize ikizdereliyim gittiginiz yerler benim koyum yaylam olunca ayri hosuma gitti. insan ozenmiyor degil ))
-
gaddarnahra adlı üyeden alıntı
harika gezi olsun belli hatta benim icin ayri bir yeri var ben rize ikizdereliyin gittiginiz yerler benim koyum yaylam olunca ayri hosuma gitti. insan ozenmiyor degil
))
Teşekkürler, evet harika yerler. Artık hersene rotam Karadeniz. Çıkmadık yayla, dağ kalmayana dek
-
o zaman resimlerde goremedim ama gitmediyseniz ovit yaylasindan 7 goller cikmanizi siddetle tavsiye ederim en az 6 7 kere rizeye gittim 7 goller gibi bir yer gormedim
-
gaddarnahra adlı üyeden alıntı
o zaman resimlerde goremedim ama gitmediyseniz ovit yaylasindan 7 goller cikmanizi siddetle tavsiye ederim en az 6 7 kere rizeye gittim 7 goller gibi bir yer gormedim
Ovit Yedigöller aklımda. İnşallah seneye kısmet olursa...
-
Tekrar teşekkürler Mustafa.
-
İnsanı pılını pırtını toplayıp geziye çıkmaya zorluyor video . Elinize sağlık
-
Enduroist'te görüp bayılmıştım
Fotoğraflar harika. Tüm forum üyelerine tavsiye ederim. Geniş bir zamanda muhakkak bakın.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
guven61 adlı üyeden alıntı
Tekrar teşekkürler Mustafa.
Boldpilot adlı üyeden alıntı
İnsanı pılını pırtını toplayıp geziye çıkmaya zorluyor video . Elinize sağlık
-Black- adlı üyeden alıntı
Enduroist'te görüp bayılmıştım
Fotoğraflar harika. Tüm forum üyelerine tavsiye ederim. Geniş bir zamanda muhakkak bakın.
Çok teşekkürler. Selamlar.
-
Valla Harika olmuş,Ben de de mt 25 var ,Şöyle selesi 79 80 c.varı bir enduro alıp gidelim oralara inşallah
-
Gezmiş kadar oldum. Elinize emeğinize sağlık
-
ubuntu67 adlı üyeden alıntı
İyi seyirler:
[video]https://youtu.be/uspXZfkK5Y4[/url]
.
Ulen arkadaş sınav mınav diyorsun biryere çıkmıyorsun sonra bi kopturuyorsun karadeniz yapıyorsun bi kopturuyorsun toroslar yapiyorsun.. furdurma bana kendini bak
Herzamanki gibi muazzam bir gezi olmuş.
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
diş_dr adlı üyeden alıntı
Valla Harika olmuş,Ben de de mt 25 var ,Şöyle selesi 79 80 c.varı bir enduro alıp gidelim oralara inşallah
sailor33 adlı üyeden alıntı
Gezmiş kadar oldum. Elinize emeğinize sağlık
Teşekkürler. Selamlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:51 ----------
yunusus adlı üyeden alıntı
Ulen arkadaş sınav mınav diyorsun biryere çıkmıyorsun sonra bi kopturuyorsun karadeniz yapıyorsun bi kopturuyorsun toroslar yapiyorsun.. furdurma bana kendini bak
Herzamanki gibi muazzam bir gezi olmuş.
Son mermimi sıktım bal mafyası. Daha gezecek durumum yok, Torosları gezdim, Karadenizi gezdim, artık yeter İş yok, para da bitti. Sınav da yalan oldu, artık dogru dürüst öğretmen bile almıyorlar, ben sınava girsem ne olacak...
Karadenizi çok sevdim bu arada, güzel memleket. Yaşamak isterdim oralarda.
Çok selam.
-
bloğunu okudum ve inceledim gerçekten çok güzel olmuş,fotolar bir başka harika idi,kazasız sürüşler dilerim,her şey gönlünce olsun MUSTAFA KARDEŞ selamlar...
-
mesut hoca adlı üyeden alıntı
bloğunu okudum ve inceledim gerçekten çok güzel olmuş,fotolar bir başka harika idi,kazasız sürüşler dilerim,her şey gönlünce olsun MUSTAFA KARDEŞ selamlar...
Teşekkürler Mesut hocam.
Mustafa Kara
www.facebook.com/yollarvefotograf
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)