Boyunuz yetmezken o yollarda nasıl sürdünüz nasıl bu kadar fotoğraf çektiniz bravo diyorum.Benim boyum 1.70 ve benim de o motora boyum yetmiyor,o yüzden mecburen scootera devam diyorum.
Boy 1.66, kilo 90, yaş 58 (Geziyi yaptığımızda 56 idi)
Sanırım aşkın gücü. Motosiklet aşkı. Biraz da motosiklet kullanım süresi (Epeydir motosiklet kullanıyorum)
Zaten birçok sakat yerde ayağımı yere koymuyorum. O zaman boyun kısalığı çok önemli olmuyor. Gerektiğinde de, koyacağım ayak tarafına biraz sarkmak, tek ayak parmak ucu durmaya yetiyor.
Fotograf makinası her gezimde boynumda asılıdır. firsatını bulunca basıyorum deklanşöre.
Yorum için teşekkürler...
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
güzel gezi olmuş
canım çekmedi ki....
Geziniz mükemmel olmuş. paylaştığınız için teşekkürler.
Bu tür paylaşımlar birçok kişiyi eminim heveslendirmiştir.
Bizede buraları gezmek nasip olur İnşallah.
Bu sene kış kampı yok herhalde?Yaptıysanız bekliyoruz
Şöyle karlar erimeden yapın da,çayı demleyip,sıcak sobanın başında fotoroman tadında raporu okuyalım.
Harika olmuş ekip süper inşallah bize de nasip olur. Fotolar harika sizinle beraber yol yapmış gibi oldum.
Sizin gezileri zevkle takip ediyorum. İnsanda gezme isteği uyandırıyorsunuz.
Ayrıca bu kadar insanın ortak bir paydada buluşup ortak hareket etmesi büyük başarı.
Diğer organizasyonları merakla bekliyorum.
Zaten işin özü bu. Karlar erimeden...
Teşekkürler Nayken
Teşekkürler Ergin.
İnşallah nasip olur.
Teşekkürler Oznkrçm
Grup epeydir birlikte. Yaş ortalaması 55 Sanırım bunun da etkisi var.
Yeni planlar var. Umarım gerçekleştirebiliriz ve sizlerle paylaşabiliriz.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Yine harika bir gezi ve harika bir yazı olmuş.
Azıcıkta motosikletle ilgili geziye istinaden notlar paylaşırsanız dadından yenmez valla.. şu anda ns200 bende de var.. ama crf de hoşuma gidiyor.. transalp e de bayılıyorum.. bmw nin yeri apayrı zaten..
kitabi olarak az çok biliyoruz bir şeyler ama.. böyle gezilerde; yakıtt, seyir sürati, rahatlıkt, yolda-yaylada performans.. vb. konularda samimi bulduğumuz ve güveneceğimiz sizin gibi gezginlerin düşüncelerinizi de bilmek isterim..
Elinize emeğinize sağlık.. Her zamanki gibi çok güzel bir paylaşım olmuş..
Çok teşekkürler Salih Bey. Beğenmenize sevindim.
Eleştirilerinizi dikkate alacağım. Haklısınız. Eskiden raporlarımda, bahsettiğiniz bilgilere de yer vermeye çalışırdım. Ama son zamanlarda gezi esnasında not tutma işini pek yapamadım. (Yaştan ötürü kabımız daraldı herhalde)
üstad, imrenerek ve inşallah birgün bana da nasip olur düşüncesiyle gerçekten keyifli, eğlenceli, bol sohbetli, manzaralı ve sıcak karadeniz insanları ile tanışarak enfes bir gezi olmuş. şu yoğun iş temposunda resimler ilaç gibi geldi.
yolunuz açık olsun...
Teşekkürler paylaşımlar harikaydı ve bu resimlerden ve okuduklarımdan sonra BAJAJa bakış açım değişti , tekrardan teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)