İran'da 40 Gün - 15.000 km
Reklamlar
-
31 Ağustos 2017, 18:16
mitmuallim adlı üyeden alıntı
tebrikler, gitmiş gibi oluyor insan bu yazıları okuyunca kalem,n,ze sağlık..
teşekkürler
F54 adlı üyeden alıntı
iran çok güzel bi ülke gidip görenlerin anlattığına göre türklere ve müslümanlara hürmet saygı sevgi sonsuz muş
türk üm dediğinde birçok kapı kendiliğinden açılır diyolar.
aynen öyle biz hep güzel insanlarla karşılaştık
kralaslan_21 adlı üyeden alıntı
İran biraz sıkıntılı ülke değilmi? Dil sorununu nasıl çözdünüz? Bu arada güzel bir gezi olmuş tekerinize sağlık
hiç de değil, gayet sakin bir ülke. 30 milyondan fazla türk var, haliyle dil sorunu olmuyor
Reklamlar
-
31 Ağustos 2017, 18:22
Harikasınız İnzell ve Tubakız.
-
31 Ağustos 2017, 19:39
Alp olm seneye birlikte gidiyoz ha çamura yatma
-
31 Ağustos 2017, 20:08
Herşey mükemmel üşenmeden tüm detayları anlatmışsınız,elinize sağlık tekeriniz düz bassın .
-
31 Ağustos 2017, 21:42
otopsici adlı üyeden alıntı
Alp olm seneye birlikte gidiyoz ha çamura yatma
biz seneyi bekleyemeden tekrar gidiyoruz sanırım
-
inzell adlı üyeden alıntı
biz seneyi bekleyemeden tekrar gidiyoruz sanırım
pasaportum yok iznim de :D o yüzden seneye diyorum ya
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
otopsici adlı üyeden alıntı
pasaportum yok iznim de :D o yüzden seneye diyorum ya
biz dönene kadar ayarlarsın ikisini de
-
Harika bir gezi olmuş Bende İranda sırt çantalı kamplı 8 şehir gezdim https://yoldabirivar.wordpress.com/
Blğoumda detaylara ulaşılabilir
-
RecepAlışkan adlı üyeden alıntı
iran kesinlikle gidilmesi gereken yerlerden, sırt çantalı da farklı bir deneyim olmuştur
-
Sen ne olmusun be hocam uzuun zaman oldu maşallah cok iyi gezmissin genis zamanda detaylica bakacağım
-
Garip adlı üyeden alıntı
Sen ne olmusun be hocam uzuun zaman oldu maşallah cok iyi gezmissin genis zamanda detaylica bakacağım
nolmuşum abi teşekkürler
-
alp merhaba. yine farkını ortaya koymuşssun gerek çektiğin fotoğraflarla gerek cesaretinle. artçılı bir şekilde o motorla böyle bir yolculuğa sanırıım ben çıkmazdım. sana danışmak istediğim bir husus var. bende fazer ile irana gitmeyi düşünüyorum. lakin nette yazılanlara baktığımda pasaportta irana giriş çıkış olduğunu diğer ülkeler gördüğünde vize vermiyorlar diye okudum. özellikle amerika. ne kadar doğru bilemiyorum ama söylenenler çok kafa karıştırıcı.
-
engin_deniz adlı üyeden alıntı
alp merhaba. yine farkını ortaya koymuşssun
gerek çektiğin fotoğraflarla gerek cesaretinle. artçılı bir şekilde o motorla böyle bir yolculuğa sanırıım ben çıkmazdım. sana danışmak istediğim bir husus var. bende fazer ile irana gitmeyi düşünüyorum. lakin nette yazılanlara baktığımda pasaportta irana giriş çıkış olduğunu diğer ülkeler gördüğünde vize vermiyorlar diye okudum. özellikle amerika. ne kadar doğru bilemiyorum ama söylenenler çok kafa karıştırıcı.
teşekkür ederim
iran'a gittikten sonra aynı pasaportla amerika vizesi alanlar var sanırım. tam emin değilim ama siyasi durumlara göre dönemsel olarak kişiden kişiye değişebiliyor. en çok takılan ülke israil olabilir bu konuda. tabii böyle sorunlar bir pasaport değiştirme gibi saçma bir işe bakıyor.
-
teşekkür ederim
iran'a gittikten sonra aynı pasaportla amerika vizesi alanlar var sanırım. tam emin değilim ama siyasi durumlara göre dönemsel olarak kişiden kişiye değişebiliyor. en çok takılan ülke israil olabilir bu konuda. tabii böyle sorunlar bir pasaport değiştirme gibi saçma bir işe bakıyor.
sanırım bu olay tamamen kurumun insiyatifine kalmış bir durumdan ibaret.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:27 ----------
alp aklıma takılan birşey var. sende diğer gezginler gibi neden buluşma etkinliği düzenlemiyorsun ? toplansak hep beraber sen anlatsan biz dinlesek. aynı rotayı yapacak insanların sorularını cevaplasan vs. mesela ben :D
-
blogunu inceledim direk rotanın iran olduğunu görünce..
sana da uyuz oldum, kız arkadaşına da uyuz oldum, yaşadığınız hayata da uyuz oldum..
pis..
elinize, ayağınıza, aklınıza... hayatınıza sağlık be..
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:27 ----------
alp aklıma takılan birşey var. sende diğer gezginler gibi neden buluşma etkinliği düzenlemiyorsun ? toplansak hep beraber sen anlatsan biz dinlesek. aynı rotayı yapacak insanların sorularını cevaplasan vs. mesela ben :D
abi aslında onun kamplı versiyonunu düşünüyordum bir aralar ama hayata geçiremedim bir türlü. yakın zamandayine yolculuk görünüyor, bakalım ne zamana gerçekleştirebiliriz.
killingroad adlı üyeden alıntı
blogunu inceledim direk rotanın iran olduğunu görünce..
sana da uyuz oldum, kız arkadaşına da uyuz oldum, yaşadığınız hayata da uyuz oldum..
pis..
elinize, ayağınıza, aklınıza... hayatınıza sağlık be..
) teşekkür ederim.
-
abi aslında onun kamplı versiyonunu düşünüyordum bir aralar ama hayata geçiremedim bir türlü. yakın zamandayine yolculuk görünüyor, bakalım ne zamana gerçekleştirebiliriz.
) teşekkür ederim.
ben onu bunu bilmem. hayata geçiremezsen. yola çıkmadan önce epey başını ağrıtacağım bu arada sence iran için en mantıklı ay hangisi ? ben mayıs ortası gibi düşünüyorum ama ?
-
Yazıyı açtım da kürdistan diye bir kelime gördüm, böyle bir ülke mi var?
-
ben onu bunu bilmem. hayata geçiremezsen. yola çıkmadan önce epey başını ağrıtacağım
bu arada sence iran için en mantıklı ay hangisi ? ben mayıs ortası gibi düşünüyorum ama ?
biz mart sonu gittik. mayısa gelmeden önce güneye indiğimizde hava oldukça sıcak gelmeye başladı, bu sebeple güneyi tam olarak gezemedik. iranı tek seferde gezmek için uzun zamana ihtiyaç var bence. güney için mayıs çok sıcak olabiliyor.
BigLion adlı üyeden alıntı
Yazıyı açtım da kürdistan diye bir kelime gördüm, böyle bir ülke mi var?
iran'ın bir eyaleti
-
İki sevgili harika anılar biriktirmişsiniz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)