Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

14.07.2006 - 16.07.2006 Adana [MT] Boğsak Gezisi

REKLAM ALANI
    Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Merhaba

14.07.2006 Cuma günü Adana'dan saat 18:00 'de yola tek başıma çıktım. Mersin'den arkadaşımı alıp benden bir gün önce giden Onur ile Mersin Tece Belediyesinin orda buluştuk ve 2 motor yüklü vaziyette yola devam ettik. Gece saat 21:30 civarı kalacağımız yere vardık ve biraz etrafa baktık. Akabinde Onur çadır getirip çadırda kalacağı için çadır yeri ararken Nez pansiyon sahibinden izin almış. Onur'da bizim pansiyonun önüne çadırı kurdu Ve herkes uyumaya gitti. Ben gece balkonda ay'ın denize düşen ışığına baktıktan sonra anca uyuyabildim. Sabah İsmail abi ile görüştük bizi dalış teknesine davet etti. Hep beraber tekneye bindik ve adalar'ın etrafını ve kıyı manzaralarına baka baka dalma bölgelerine gittik. Yüzdük, dalan daldı. Manzara muhteşem görmeniz lazım. Yalnız tekneye çıkarken oda da bıraktığım çantamda fotoğraf makinesi kalmış malesef o güzel yerleri ve tekne macerasını çekemedim :( Neyse akşamda İsmail abi ve ailesi ile yemeğe geçtik. Bu sırada Osman 'ın yola çıktığını duydum. Levent abide araba ile ailesiyle gelmiş onlarıda soframıza dahil ettik ve güzel bir akşam yemeği ve sohbet ortamı oluşturduk. Akabinde biz motorcular motor sürmezse krize girdiğimiz için hadi Taşucu yapalım dedik ve atladık demir atlara. Taşucunda gemilere ve sahile baktık, içinde motorla gezdik ve geri göndük. Sabah güzel bir kahvaltı ve Adana'dan gelen diğer motorcu arkadaşlarla beraber sohbet ettik. Denize girmek siteyenler denize girdi. Daha sonra hadi yemeğe diye yola çıktık. Tabi dönüş yolunda bölündük. Bir kısım arkadaş kazık yemek için tekrar izzetin yerine gitti. Biz gitmeyeceğimiz için gezi planımızda olan Cennet-Cehennem Kanlı Divane turistik tesislerinin alt tarafındaki yörük çadırına gitmeye karar verdik. Yörük çadırına yerleştik. Bu arada Adana'dan diğer motorcu arkadaşlarımızda ordaydı ve bizde onlara dahil olduk. Hep beraber sıkma - ayran, börek, menemen vb. güzel yemeklerimizi yedik içtik. Ardından da Adana'mıza döndük. İşte tüm bu geziden fotoğraflarımız.

Onur ve Ben

Onur çadırıyla.

Cumartesi akşam yemeğimizi yerken. Daha Adana'dan Osman ve Levent abi aramıza katılmadan önce.

Levent abi ve Osman aramıza katıldıktan sonra.

Balzeytin ve Nez görülmekte.

Yemek sonrası eski motorumun problemini anlamak için teste çıkarken.

Yemekten sonra yol yapmak için Taşucuna gitmiştik işte ordan resimlerimiz.

Pazar sabahı bize katılan ekip ile görüntülerimiz.

Ali abiyi de kaybettik. Sanırım sıcaktan oluyo

Uğur abi karizma pozlarda.

Osman denize girmeden önce Tarzan Rıfkı pozlarıyla karşımızda

Denizde Erdal abi, Uğur abi, Osman ve Ertan yüzerken görülmekte.

Pansiyona eşyaları toplamaya giderken bir iki poz verdik işte bu pozlar. Arkadaki manzaraya dikkat.

Cennet - Cehennem Kanlı Divane'yi gezerken.

Kıl çadırda sohbet ederken.

Görüşmek üzere.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    balzeytin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motosikleti şimdilik yok..
    Biz arkadaşlara cumartesi akşam katıldık.Yolda biraz aksilik yaşadık hatta benim oziye sinirden gözüm dönmüştü. Neyse sağ salim vardık boğsa'ğa.Akşam yemek faslı ordanda doğru uykuya.Kanki çok güzel bir geziydi benim için, resimleri koymaya devam edersin.Sizinle yolculuk çok zevkli ben çok keyif aldım.Devamını dilerim..............

Motosikleti
    Sağol kankim. Daha güzel gezilerimizde olacak inşallah. Bende devamını diliyorum

KG 082 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Drag Star 650
    Eveeet arkadaşlar bu aralar fazla kalabalık olamıyoruz malum Adana hafta sonları hayalet şehire dönüyor ama yinede gelen arkadaşlarla güzel bir tur oldu
    Hasan'lar 2 gün önce gittikleri için bizden çok eğlendiler benim gidişim çile dolu bir gidiş oldu çünkü benim eski Anadolu Kaplanını arkadaşıma verdim onunla beraber gidelim diye oda (malum bende drag star olduğu için) Anadolu Kaplanıda bana nispet olsun diye karbüratör problemi çıkardı ama yinede sonu güzeldi yanımdada biricik aşkım balzeytin olunca deme keyfime
    Neyse çok uzatmayalım arkadaşlar diğer gezilerde görüşmek üzere.........

Hasan diğer resimleride ekle artık
    ayak tamircisi

Motosikleti
    Alıntı KG 082 adlı üyeden alıntı
    Eveeet arkadaşlar bu aralar fazla kalabalık olamıyoruz malum Adana hafta sonları hayalet şehire dönüyor ama yinede gelen arkadaşlarla güzel bir tur oldu
    Hasan'lar 2 gün önce gittikleri için bizden çok eğlendiler benim gidişim çile dolu bir gidiş oldu çünkü benim eski Anadolu Kaplanını arkadaşıma verdim onunla beraber gidelim diye oda (malum bende drag star olduğu için) Anadolu Kaplanıda bana nispet olsun diye karbüratör problemi çıkardı ama yinede sonu güzeldi yanımdada biricik aşkım balzeytin olunca deme keyfime
    Neyse çok uzatmayalım arkadaşlar diğer gezilerde görüşmek üzere.........

Hasan diğer resimleride ekle artık
    ne kadar beni sinir etsende jestini yapmışsın teşekkürler canım

aakreeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sevgili Adanalı dostlarım,Allah içinize sindirsin..neşeniz daim yolunuz hep güzelliklere açık olsun.selamlar,saygılar..

KG 082 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Drag Star 650
    Hasaaaaaaaaaaaaaaaaaan ne oldu diğer resimler
    ayak tamircisi

onrbab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    eskiden di yok artık
    slmlar
    gercekten cok hos geziydi özellikle tasucu bogsak arasındakı o iğrenç yolda gece motor kullanmak bile cok zevkli geldi
    tekne gezisi bi harikaydı ben orada o denize girdikten sonra başka biyerde denize girebilecegımı düşünemiyorum bile tek kelime iile harikaydı
    bu arada ben o cadır kuran elemanım kimseye tavsiye etmiyorum sabah güneşin ilk ışıkları ile birlikte ötmeye başlayan cırcır böcükleri uyutmuyor arkadaşlar
    diğer gece tekne de yattım o zamn biraz uyuyabildim
    pazar günüde dönüşe geçtik
    cennet-cehennemde bi mola verdık kıl cadırda ben 2 tane tantuni ile ayranı götürüverdim cok başarılıydı
    kıl cadırdakı o hoş muhabbeti dinlemek bayaaa keyif verdi
    sonuç olarak ben orada gecirdiğim vakitten memnun kaldım gelen gelemeyen herkesi 2 hafta sonra yapmayı planladığımız ürgüp göreme gezisinde görmeyi cok isterim
    şimdilik yazacaklarım bu kadar makine biras daha resm eklesin devamınıda yazarım
    [B]RR gençliği[/B]

fatoşşş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 125 RT
    çok güzel bir gezi olmuş...
    fotolar da harika.. ama daha isteriz..
    paylaşım için teşk..

Motosikleti
    Arkadaşlar elimizdeki kalan resimleri ekledik ama her zamanki gibi istediğim sayıda resim çekemedim. Ama elbet birgün onuda halledecez

onrbab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    eskiden di yok artık
    ben bu resmler cekılırken nıye bole tıpsız cıkıyorum onu anlamadım bi turlu ama suc bende değil nez de cekerken haber vermıyor esnerken falan cekıyor butun motosiklet.net e rezil olduk
    bundan sonra resm falan yok direk video olacak
    diğer gezilere camera mı getırecem geziye katılan arkadaşlara cd ye cekıp verecem ii bir hatıra olur valla
    [B]RR gençliği[/B]

Motosikleti
    onrbab öyle de yapalım abi. Ayrıca resim de olsun.

Motosikleti
    Alıntı onrbab adlı üyeden alıntı
    ben bu resmler cekılırken nıye bole tıpsız cıkıyorum onu anlamadım bi turlu ama suc bende değil nez de cekerken haber vermıyor esnerken falan cekıyor butun motosiklet.net e rezil olduk
    bundan sonra resm falan yok direk video olacak
    diğer gezilere camera mı getırecem geziye katılan arkadaşlara cd ye cekıp verecem ii bir hatıra olur valla
    Onur ya sen çok yakışıklısın senin gözlerin yeter takma kafana kardeş..... Seni tanıdığıma çok sevindim diğer gezilerde görüşmek üzere kendine iyi bak....

Alıntı Makine adlı üyeden alıntı
    onrbab öyle de yapalım abi. Ayrıca resim de olsun.

Kankim herşey çok güzeldi ve süperdi.Biz az kişiylede eğlenebileceğimizi bence gösterdik buda bize yeter......

Motosikleti
    Kankim herşey çok güzeldi ve süperdi.Biz az kişiylede eğlenebileceğimizi bence gösterdik buda bize yeter......
    Evet kanki bende öyle düşünüyorum. Nasıl olduğunu sende gördün. Bence aynı kafadan olan insanların bir arada olması kadar güzel birşey yok. Ben çok keyf aldım. Bundan sonra da böyle olmasını istiyorum.

kılıçbalığı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn 800(siyah inci)
    Alacagınız olsun bi davet etmediniz
    Yarasın arkadaşlarıma güzel olmuş allah devamına erdirsin
    "[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]

ael320 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    klr650 1998
    Alıntı kılıçbalığı adlı üyeden alıntı
    ya ne dion sen baba ya davet etsek ne olacaktı sanki gelecekmiş gibi bu aralar iyi astın haaaa!!!!!

Motosikleti
    Alıntı kılıçbalığı adlı üyeden alıntı

Seni davet etmedik öylemi alacağın olsun senin..... Özellikle herkes değilde ben ne kadar ısrar ettim gel diye gelmedin.Keşke sende geleseydin, bundan sonra zaten senin yalnız kalmana izin yok.......

Nez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Onurcum çok tatlı çıkmışsın resimlerde bence..

vasox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abi güzel gezi olmuş resimler harika devamı gelir iyişallah

ael320 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    klr650 1998
    gidin gidin hep gidin tekrar gidin yinede gidin yolunuz açık olsun

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler