14.07.2006 - 16.07.2006 Adana [MT] Boğsak Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Biz arkadaşlara cumartesi akşam katıldık.Yolda biraz aksilik yaşadık hatta benim oziye sinirden gözüm dönmüştü. Neyse sağ salim vardık boğsa'ğa.Akşam yemek faslı ordanda doğru uykuya.Kanki çok güzel bir geziydi benim için, resimleri koymaya devam edersin.Sizinle yolculuk çok zevkli ben çok keyif aldım.Devamını dilerim..............
-
Sağol kankim. Daha güzel gezilerimizde olacak inşallah. Bende devamını diliyorum
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
-
KG 082 adlı üyeden alıntı
Eveeet arkadaşlar bu aralar fazla kalabalık olamıyoruz malum Adana hafta sonları hayalet şehire dönüyor ama yinede gelen arkadaşlarla güzel bir tur oldu
Hasan'lar 2 gün önce gittikleri için bizden çok eğlendiler benim gidişim çile dolu bir gidiş oldu çünkü benim eski Anadolu Kaplanını arkadaşıma verdim onunla beraber gidelim diye oda (malum bende drag star olduğu için) Anadolu Kaplanıda bana nispet olsun diye karbüratör problemi çıkardı ama yinede sonu güzeldi yanımdada biricik aşkım balzeytin olunca deme keyfime
Neyse çok uzatmayalım arkadaşlar diğer gezilerde görüşmek üzere.........
Hasan diğer resimleride ekle artık
ne kadar beni sinir etsende jestini yapmışsın teşekkürler canım
-
Sevgili Adanalı dostlarım,Allah içinize sindirsin..neşeniz daim yolunuz hep güzelliklere açık olsun.selamlar,saygılar..
-
Hasaaaaaaaaaaaaaaaaaan ne oldu diğer resimler
-
-
-
18 Temmuz 2006, 18:27
Arkadaşlar elimizdeki kalan resimleri ekledik ama her zamanki gibi istediğim sayıda resim çekemedim. Ama elbet birgün onuda halledecez
-
18 Temmuz 2006, 18:38
ben bu resmler cekılırken nıye bole tıpsız cıkıyorum onu anlamadım bi turlu ama suc bende değil nez de cekerken haber vermıyor esnerken falan cekıyor butun motosiklet.net e rezil olduk
bundan sonra resm falan yok direk video olacak
diğer gezilere camera mı getırecem geziye katılan arkadaşlara cd ye cekıp verecem ii bir hatıra olur valla
-
18 Temmuz 2006, 18:42
onrbab öyle de yapalım abi. Ayrıca resim de olsun.
-
19 Temmuz 2006, 10:18
onrbab adlı üyeden alıntı
ben bu resmler cekılırken nıye bole tıpsız cıkıyorum onu anlamadım bi turlu ama suc bende değil nez de cekerken haber vermıyor esnerken falan cekıyor butun motosiklet.net e rezil olduk
bundan sonra resm falan yok direk video olacak
diğer gezilere camera mı getırecem geziye katılan arkadaşlara cd ye cekıp verecem ii bir hatıra olur valla
Onur ya sen çok yakışıklısın senin gözlerin yeter takma kafana kardeş..... Seni tanıdığıma çok sevindim diğer gezilerde görüşmek üzere kendine iyi bak....
Makine adlı üyeden alıntı
onrbab öyle de yapalım abi. Ayrıca resim de olsun.
Kankim herşey çok güzeldi ve süperdi.Biz az kişiylede eğlenebileceğimizi bence gösterdik buda bize yeter......
-
19 Temmuz 2006, 11:06
Kankim herşey çok güzeldi ve süperdi.Biz az kişiylede eğlenebileceğimizi bence gösterdik buda bize yeter......
Evet kanki bende öyle düşünüyorum. Nasıl olduğunu sende gördün. Bence aynı kafadan olan insanların bir arada olması kadar güzel birşey yok. Ben çok keyf aldım. Bundan sonra da böyle olmasını istiyorum.
-
19 Temmuz 2006, 11:46
Alacagınız olsun bi davet etmediniz
Yarasın arkadaşlarıma güzel olmuş allah devamına erdirsin
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
19 Temmuz 2006, 13:24
kılıçbalığı adlı üyeden alıntı
ya ne dion sen baba ya davet etsek ne olacaktı sanki gelecekmiş gibi bu aralar iyi astın haaaa!!!!!
-
19 Temmuz 2006, 14:46
kılıçbalığı adlı üyeden alıntı
Seni davet etmedik öylemi alacağın olsun senin..... Özellikle herkes değilde ben ne kadar ısrar ettim gel diye gelmedin.Keşke sende geleseydin, bundan sonra zaten senin yalnız kalmana izin yok.......
-
19 Temmuz 2006, 15:15
Onurcum çok tatlı çıkmışsın resimlerde bence..
-
19 Temmuz 2006, 18:34
abi güzel gezi olmuş resimler harika devamı gelir iyişallah
-
19 Temmuz 2006, 20:21
gidin gidin hep gidin tekrar gidin yinede gidin yolunuz açık olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler