superlıght 150cc ile urfa- olimpos
-
selamlar
evet superlıht ile urfadan olimposa ve tekrar geriye ve genel olarak iki kişi(artçı ) ile bir yolculuk yaklasık 2500 km lik bir yolculuk ve su an tek üzücü olan tekrar urfaya dönmüş olmam :((( yolculuk zordu ve iki kişi ayrıca iki canta ve kamp malzemeleri ile daha zordu..foto yok malesef... ama olimposta tanıstogım kişilere selamlar
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
motora binen, gündüz rüya görmez!
Reklamlar
-
slmlr kardesim bende bole uzun bi gezi dusunuorum yıllık iznimde bende sl 150 kullanıcısıyım ..benim sormak istediim motora güvenebilirmiyim uzun yol için aslında ben abbasıma güveniorum da bilmiorum daha once 300 400 km lik yollar yaptım ama bende sole destekli 1000 - 2000 km lik yopl yapmak istiorum ..örenmek istediğim bi ğroblerm cıkardımı yolda motor ne gibi tavsiyelerin olur bana eee ne de olosa deneyimlisin uzun yol için :D saygılar..
-
selam
su an 2. kez antalyadayım
evet nereye gitcen bilmiyorum ama bu yol kadar zorlu bir yol olamaz cünkü viraj ve bayır sayısı coook fazla!!!
bayırlarda biraz zorluyor devirli girmek lazım! tavsiye olarak klasik seyler söylerim garanti belgen ruhsat vs.al. 2. gezimi foto ile yayınladım bu arada 1000 km ile 70 ytl yaktım mükemmel dimi?
tavsiye ortalama 70 km yap fazla yorma kendini,tavsiyem nedesem bos bu senin hayat tarzınla ilgili..sadece aynalarına dikkat et malum arka gözükmüyor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
motora binen, gündüz rüya görmez!
-
01 Ağustos 2006, 10:34
walla 1000 km de 70 ytl super ...bide aynaları ben degistirdim cunku hakkaten görüntü olarak iidiler ama hiç bişi gormuodum cok tehlikeliydi degistirmek zorunda kaldım simdikiler ii her tarafı görüosun tabe ortjinali kadar gorunmuo dısardaan ama cok absürtte kalmadı .. tekrar tesekkürler...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler