istanbuldan karadenize doğru tek başına (3 gün-2177 km)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Benim için gezi lahana sarmasında bitti, memleketten geri dönemedim
Bir de mısır ekmeği olacaktı ki
-
güzel gezi olmuş
bende tek başıma karadeniz e çıktım ama küçük bi aksilikten dolayı geri geldim malesef
kısmet diyorum fakat rotalarım duruyor kısmet bakalım bi daha ne zaman olur bilmem
-
Çok güzel bir gezi olmuş. Şu sıralar bende düşünüyorum ama işlerim çok yoğun. İşim nedeniyle genelde yaz aylarında pek motora binemiyorum:(
-
Gezi işine siyaseti sokana kadar iyiydi sonrasını okumadım.
Bence bidaha siyaset sokma okunsun.
Saygılar
-
Tertibime bak sen 365 1 kisa donem (poset) guzel gezi olmus ins bi sonrakinide goruruz
-
Buram buram siyaset kokan bir konu değil. Takıldığın yer bahsi geçen kereste fabrikasıysa bunun haberini görmüştüm daha öncede az bilindik bir yer değil paylaşıp bizimde görmemizi sağlaması bence güzel olmuş. Eğer yol yapım çalışmalarına takıldıysan zaten apayrı bir konu 2 teker üstündeyiz yolların bozuk olması en büyük sıkıntımız. Bu arkadaşın geçtiği yollardan geçecek kaç kişi var ? Bu arada çok güzel bir gezi olmuş nc700x ile uzun yolda (kendi hesaplamam yol bilgisayarı yok) 3.2-3.5 dolaşıyor yakıt.
-
Çok güzel gezi olmuş.
Dikkatimi çeken nokta akdenizde oteller pahalı yazıp 100 lira vermek. bayramda antalya ve muğladaydım. Konyaaltında 40 liraya kaldım birde açık büfe kahvaltı vardı. Fethiyedede 40a kaldım orda kahvaltı yoktu.
-
Güzel bir gezi olmuş. keşke Gölköy'de bir alabalık yeseydin.
-
14 Temmuz 2017, 11:57
scorpions_59 adlı üyeden alıntı
Saygılar
Arkadasim nereye siyaset sokmusum?
-
14 Temmuz 2017, 12:15
Saygılar
siyaset var dedin iki kere okudum, sonra bir de tersten okudum hiçbir şeye rastlamadım.
-
14 Temmuz 2017, 12:17
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Çok güzel gezi olmuş.
Dikkatimi çeken nokta akdenizde oteller pahalı yazıp 100 lira vermek.
bayramda antalya ve muğladaydım. Konyaaltında 40 liraya kaldım birde açık büfe kahvaltı vardı. Fethiyedede 40a kaldım orda kahvaltı yoktu.
Valla nette üstünkörü baktim,pahali gözüküyordu bir de oralarda tek sıkılırdım. Karadeniz en azından bildigim cografya
ergul52 adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş. keşke Gölköy'de bir alabalık yeseydin.
Tesekkurler bir an once koyume varmak istedim.yoksa bizim orduda gezecek yer cook
ousi adlı üyeden alıntı
Buram buram siyaset kokan bir konu değil. Takıldığın yer bahsi geçen kereste fabrikasıysa bunun haberini görmüştüm daha öncede az bilindik bir yer değil paylaşıp bizimde görmemizi sağlaması bence güzel olmuş. Eğer yol yapım çalışmalarına takıldıysan zaten apayrı bir konu 2 teker üstündeyiz yolların bozuk olması en büyük sıkıntımız. Bu arkadaşın geçtiği yollardan geçecek kaç kişi var ? Bu arada çok güzel bir gezi olmuş nc700x ile uzun yolda (kendi hesaplamam yol bilgisayarı yok) 3.2-3.5 dolaşıyor yakıt.
Tesekkurler hocam.Siyasetlik bir şeye deginmedigimi düşünüyorum. Olani anlatmaya calistim.Ne kimseyi elestirdim ne kimseyi övdüm. Dediginiz gibi nc nin normal degerleri o rakamlar ama benimkinde bir sıkıntı vardi
md054 adlı üyeden alıntı
Tertibime bak sen 365 1 kisa donem (poset) guzel gezi olmus ins bi sonrakinide goruruz
Sagolasin tertip
-
14 Temmuz 2017, 13:01
Bülent ecevit dönemi falan yazıyor.
O yüzden yazdım.
Keyifli sürüşler
-
14 Temmuz 2017, 13:28
Adana İl Temsilcisi
Çok güzel bir gezi olmuş.Yıllardır,bütün karadeniz gezilerini okudum ve gerekli notları aldım.umarım bir gün VAKİT ve NAKİTİ denkleştirebilirsem ben de şöyle bir karadeniz'i baştan sona gezeceğim.paylaşım için teşekkürler.ADANA'dan selam olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
14 Temmuz 2017, 13:50
Bülent ecevit dönemi falan yazıyor.
O yüzden yazdım.
Keyifli sürüşler
ne alaka? "Bülent ecevit dönemi" demek siyaset yapmak mı?
-
14 Temmuz 2017, 14:50
Mersin İl Temsilcisi
okurken, siyaset falan aklimin ucundan gecmedi. ulkemizin guzelligi, insanlarimizin misafirperverligine bir kez daha hayran kalip ve ovunerek ve keske benim de imkanim olsa diyerek okudum.
bir de, keske kendi urettigimiz motorlarla yol yapabilsek...
dilerim o gunleri gorecegiz. ben bu ulkeye her turlu guveniyorum.
nice gezilerde bulusmak uzere..
-
14 Temmuz 2017, 20:56
Bülent ecevit döneminde umutla açılan ama ömrü uzun olmayan yazmış arkadaş
Ben kötüleme olduğunu düşündüm o yüzden yazdım uzatmanın bir anlamı olduğunu sanmıyorum.
Saygılar
-
14 Temmuz 2017, 21:24
ousi adlı üyeden alıntı
Hızlı gidince ne yakıyor yavaş gidince az yakıyordur o ayrı
-
14 Temmuz 2017, 23:34
Bülent ecevit döneminde umutla açılan ama ömrü uzun olmayan yazmış arkadaş
Ben kötüleme olduğunu düşündüm o yüzden yazdım uzatmanın bir anlamı olduğunu sanmıyorum.
Saygılar
tamam işte, umutla açılan, fakat ömrü uzun olmayan demiş. bunun neresi kötüleme?
-
14 Temmuz 2017, 23:59
hokahey adlı üyeden alıntı
tamam işte, umutla açılan, fakat ömrü uzun olmayan demiş. bunun neresi kötüleme?
Başaramamış gibi olmuş ondan.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler