Ağabey sen harikasın. Takip ettiğim en özgün gezginlerdensin
Ağabey sen harikasın. Takip ettiğim en özgün gezginlerdensin
Abi senin paylaşımlarını gördükçe kendimden utanıyorum, var olasın.
250 cc ile uzun yol yapılır mı? Çinli ile bakkala gidilir mi? Patates ile titresim olur mu?
Abi supersin bi daha ki gezmeye bizi de cagir
Dayıcım kralsın
Yaşlı ve acemi demissin ama taş gibisin maşallah :D
Dağ yolunda bir kaç köpeğe denk geldim. Köpek görünce yavaşlıyorum hareketlenirse dahada yavaşlıyorum o şekilde sorun olmuyor. Çeşme başındakilerde söyledi göller bölgesini ama yolu bozuk deyince riske girmek istemedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:38 ----------
Gezi yazımda da belirtmiştim oldum olası Orhangaziyi sevmişimdir. Çocukken geçerken hep rahmetli babam köfte yedirirdi Orhangazinin içinde ondan mıdır nedendir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:44 ----------
Park girişindeki gişede görevliye sordum nereyi tavsiye edersin diye bakacakı önerdi. Bir daha kısmet olursa orayada gitmek isterim sağ olun tavsiyeniz için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:48 ----------
Vakit ayırıp okudunuz ve güzel yorumun için çok teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------
Elimden geldiğince kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Motor ufak olunca aperitif şeylerle idare etmeye çalışıyorum. Pet olayını unutmadım takipçisiyim demiştim ilgilenmedi demeyin diye zincir korumasını bu gün krom kaplamaya verdim. Gerçi o onun yerine sayılmaz ama bir şey yapmış olmak istedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:54 ----------
Güzel davetin için çok teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------
Ali bey güzel davetiniz için teşekkür ederim. kısmetse neden olmasın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
Okuyup beğendiğiniz için memnun oldum çok teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------
Sağ olasın çok teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------
Bu şekilde yorumlarınızla beni mahcup ediyorsunuz. Sağ olasın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------
Beğendiğin için memnun oldum. Bakarsın bir gün grup olarak pikniğe gitmişiz olur mu olur.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------
Vakit ayırıp okuduğunuz ve yorum yaptığınız için teşekkür ederim.
Abi sizin en büyük sevilme nedeniniz samimiyet.şu forumda dahi yolda karşılaştığı motorcuya motosikletine bakarak ilgi gösteren selam veren onlarca adam musveddesi varken insanlar sende samimiyeti, iki tekerin hissiyatini one cikarmani seviyor.Gün gelir motor değişir ama önemli olan bu hayatta insanlara hissettirdiklerin ve hislerin.Eyvallah
Maşallah. Gene süper bir gezi olmuş. Fotoğraflar, yorumlar, herşey çok iyi abi. Ayrıca sapanla taş atman beni eski zamanlara götürdü. Bir sonraki geziyi iple çekiyorum. Kazasız belasız..
Herşeyden önce sizi mütevaziliğinizden dolayı kutluyorum,elalem yola çıkarken yok efendim yanıma ne alayım, motor şişermi siz tam bir organik gezi yapmışşınız, herşeyden evvel o piknik tüpünü, tencereyi, çaydanlığı ve dier mutfak malzemelerini, kumanya vs,yi plastik kasaya koyup lastikle tutturarak motorunuzun gücünüde göz ardı etmeyerek böyle bir tur yapmanız sizin nekadar kanaatkar ve ve mütevazi bir kişi olduğunuzun göstergesidir, valla doğruyu söylemek gerekirse ben yapamazdım çünkü arka bagajınızda hiçde küçümsenemeyecek kadar ağırlıkta bir kitle var, ben olsam sandviç meyve suyu gibi gıdalarla geçiştirirdim, yani birde Nargile olsaymış (ben kullanmıyorum ama ) yani tam olurmuş arkadaşaım,diğer gezinide okumuştum, inşallah daha iyi şartlarda ve daha başka uzun geziler nasip olur, selam, sevgi ve hürmetlerimle.
Arkadaşım artık belirli bir yaşa geldiğimi bu yaştan sonra kimseyle yarışacak veya birilerine bir şey ispat edecek halim olmadığı için ufak ufak gezip onları da sizin gibi güzel insanlarla paylaşmaktan başka beklentim yok. Bu sebepten dolayı mümkün olduğunca sade anlatmaya çalışıyorum. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------
Okuyup yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Sapan olayına gelirsek ağaçlara taş atmayı ve çıkan hışırtıyı seviyorum kesinlikle kuşlara, başka bir canlıya veya insanların olduğu yerde atmıyorum ne olur ne olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------
Yola çıkış amacım sadece gezmek ve eğlenmek olduğu için bu motosikletin şimdilik bana yettiği kanatindeyim. Bu benim ilk motosikletin üzerinde gördüğünüz kilometrede benim tecrübe mi gösteriyor başka motosiklet kullanmadım.Daha büyüğüne de şimdilik cesaret edemiyorum. Yeme içme konusuna gelirsek amaç gezmek değil mi niye tostla idare edeyim diye düşünüyorum. Tüp işine gelirsek sıcak bir şeyler yemek ve içmek insana huzur ve sakinlik veriyor en azından ben öyle düşünüyorum. Gezi şartlarına gelirsek (çok şükür) daha iyi şartlarda gezi yapabilecek kapasitedeyim ve yapıyorum da. Bu motosiklet olayı ilk gezim de de anlattığım gibi çocukluktan (veya gençlikten) kalan bir heves. Güzel yorumun için teşekkür ederim. (Not:tütün ve tütün mamulleri kullanmıyorum. Kamu spotu gibi oldu.)
Forumda gezilerini beklediğim tek adam sensin abi.Eline ayağına sağlık.
Çok güzel bir gezi olmuş, epey ara vermiştin özlettin, eğer festivallere gidersen haberim olsun bende gelirim..Motosiklet festivallerinin linki; http://uploads.tapatalk-cdn.com/2017...ff4e3e2767.jpg
Hocam gerçekten şahane bir konu, fotoğraflar geç açılıyor diye az kalsın es geçiyordum. Normalde motosiklet videolarının 5-10 saniyesinden sonrasını izlemem sizinkini hipnotize olmuş gibi izledim, çok keyifliydi. Zirvede bulut olmasaymış daha da güzel olacakmış. Üstelik o koca tüpü taşımışsınız çay-çorba için valla helal olsun.
Abi tek kelime süpersin.
Saygilar
Helal olsun abi tebrik ettim ne 250 400 600 cc olan insanlar bu yaptigina cesaret edemiyor demekki neynis cc isi degil yurek isiymis saka bi yana guzel gezmissin abicim masallah keci gibiymis seninkide
Bir yerden başlamak lazım. Profilinde öğrenciyim diyorsun o zaman kısmetse gezmek için ilerde çok vaktin olacaktır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
Filmi izlediğiniz ve yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim. Tüp olayına gelirsek gazı arabamıza koyarsak litresi 2.35 tl piknik tüp olarak alırsak litresi 7.5 tl nurgaz olarak alırsak litresi 40 tl ye geliyor o yüzden piknik tüp taşıyorum litresine yaklaşık 40 tl vermek şimdilik beni rahatsız ediyor belki ilerde alırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------
Zaman ayırıp okuduğunuz ve yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------
Güzel yorumun için teşekkür ederim. Motosiklete gelirsek rampalarda hiç bayılmadı beni bile şaşırtı.
çok güzel bir gezi olmuş abi, tek eksiğin bakacaktan bursayı seyretmek olmuş.
açık ve hatta rüzgarlı havalarda istanbul bile gözükür oradan.
eline sağlık abi.
bendede 100lük motor var.çoğu yerde araç sıkıştırıyor ama 60-70 kmh ile hayet güzel gezebiliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)