Nihayet. Hocam gidilen yer muhim degil sizinle yol yapmak yeterli. Çok mahcup oldum ama nasip degilmiş.
Gildor hocam karasuya geldin niye haber etmedin?
Nihayet. Hocam gidilen yer muhim degil sizinle yol yapmak yeterli. Çok mahcup oldum ama nasip degilmiş.
Gildor hocam karasuya geldin niye haber etmedin?
Yaşa ve Yaşat
İzmit-adapazarı çevresinde devamlı dolaşıyoruz kerpe kefken ağva abant karasu iznik dolaştığımız güzergahlar. İrtibatta olunursa grup kalabalıklaşabilir.
Andaç Karacan
İstanbul
dostum sakarya mt yi takip edebilirsin gezi haberleri genelde ordan duyruluyo..andackaracan adlı üyeden alıntı
gezilerde görüşmek üzere...
[COLOR="Red"][B]54 EZ 866[/B][/COLOR]
[url]
ehehehe....
foto makinası samsung digimax U-CA 5 (5 m.p.)
bu arada seneryo bana ait oynayanlar emine karakterindeki ben yani emine saffeeet karakterindeki özkan
yazan=emine yöneten=emine kameraman=özgür
arkadaşlar aslında yapacağımız gezilerle ilgili bilgileri sakarya mt ye yazıyoruz.hatta bu abant gezisi için topic bile açtık ama cayanlar oldu.bizde kendi başımıza yola çıktık ve süper eğlendik y6az bitmeden bol bol gezelim,eğlenelim...
bu yakınlarda şile-ağva civarına bi gezi daha yapmayı düşünüyoruz.katılmak isteyenler bana veya lubimaya54'e özel msj atabilir...
[COLOR="Magenta"][B]daha gidecek çok yolumuz var:cat: [/B][/COLOR]
dostlar çok güzel bir gezi olmuş ben askerliğimi abant ta yaparken böyle güzel görünmemişti gözüme ellerinize sağlık
demekki abanta bizimle gitmek lazımmış o yüzden bukadar güzel gelmemiştir sana orası bidahakine hepbirlikte gideriz inşallah..ael320 adlı üyeden alıntı
Lubimaya ben bu resimleri anca gördüm Abant cok guzel özlemişim oraları
Özgürlüğüm Rüzgarında Saklı
Al işte bi harika gezi daha, çok güzel olduğu belli. Yapmayın yav, kardeşlerim, bizim daha motorumuz yok canımız çekiyor böyle gezileri.
Şaka bi yana, aferin ya, işte gençlik budur. Çocuklarınıza bunları anlatacaksınız ilerde övüne övüne. Hayatta her genç, dahası her insan böyle bir şeyi yaşamalı. Bu arada Adapazarına döndük demişsiniz. oralı mısınız. Şayet öyleyse, hemşehri çıkıcaz da o yüzden sordum.
Sevgiler. Nice gezilere. Ömrünüze bereket.
Bu arada söylemeden geçemiycem, RR'ye zaten sözüm yok da, Keeway'in sissy bar çok şık olmuş. Tipi değişmiş aletin resmen.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
walla süper fotolar paylasım için tesekkürler saygılar6..
clint hepımız adapazarılıyız zaten..yanı hemseriyiz...geziyide adapazarı-abant olarak yaptık
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
paylaşım için teşekürler güzel bir gezi olmuş....
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
saolasın ..bizde çocuklarımıza bunları anlatmayı çok isitiyoruz..bu geziyi zaten sakarya mt olarak yaptık..clint adlı üyeden alıntı
bu arada Keeway'e taktığımız sissybar aslında Kanuni Tiger'ın sissybarı.biraz düzeltmeyle Keeway'e uygulamayı denedik(bayağı uğraştık özelliklede lubimaya54)sanırım başarılıda olduk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)