2700 km Çanakkale-Van Yolculuğum ve Fotoğraflar!
-
Öncelikle olağanüstü bir gezi olmuş. Allah sağlık sıhhat versin nice kilometrelere. Fotoğraflarda anlatımda çok güzel, sanki gezmiş gibi oldum.
Reklamlar
-
Tarihe baktım, evet gordum eski topik. Yinede hayranlığı, tebriği, gıptayı hak etmiyormu?
Eger hala foruma katılımcıysanız yurekten kutluyorum sizi...
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
-
allah daha nicelerini yapmanı nasip eylesin
-
çok güzel olmuş abi inşallah Allah banada nasip eder çok istiyorum hayırlısı.
-
Tebrik Ederim
Çok güzel bir yolculuk olmuş. Daha bol kmler. Allah kaza bela vermesin.
::tartis:: Motor yorulmaz !!!! Sadece üstündeki insanlar yorulur ::tartis::
-
07 Nisan 2008, 06:16
cok ozel ve guzel bir seyahat olmus...tebrikler....
-
07 Nisan 2008, 10:29
O kadar yol maşallah iştahımı kabarttı
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
08 Nisan 2008, 01:24
her birinize teşekkür ederim arkadaşlar ,uzun zaman oldu ben bu geziyi yapalı halen mesaj yazılıyor.Siz şimdi sıradakini bekleyin hele.........ortalama 13.000 km.......
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
-
08 Nisan 2008, 02:15
helal olsun abıcım. tek basına o kadar yol. ama hava sogutmalı bır motor nasıl yaptı bu yolu herhalde honda kalıtesıde budur.
mecho[B][I][COLOR="MediumTurquoise"][/COLOR][/I][/B]
-
08 Nisan 2008, 02:31
mecho adlı üyeden alıntı
helal olsun abıcım. tek basına o kadar yol. ama hava sogutmalı bır motor nasıl yaptı bu yolu herhalde honda kalıtesıde budur.
hawa soğutmalı mı ?
bu cıbır 125 ler hawa sogutmalı mı oluo ?
-
08 Nisan 2008, 02:48
Abi hiçbir şey diyemiyorum gerçekten hayranlıkla baktım fotolara ve büyük bir iştahla okudum aralardaki yazıları gerçekten bir insanın 125 cc ile hayal edebileceği en güzel gezi olmuş...Yanlış anlaşılmasın Honda'yı küçümsemiyorum ama ben cesaret edemezdim sanırım böyle bir geziye...Valla HELAL OLSUN abi...Gezilerinin devamını bekliyoruz bir dahaki sefere yolun Eskişehir'e düşerse bir çayımızı içersin artık
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
-
08 Nisan 2008, 14:56
blackhawk adlı üyeden alıntı
...Siz şimdi sıradakini bekleyin hele.........ortalama 13.000 km.......
Nereye gidiyorsun Savaş? .
[B]“Şairim/ Zifiri karanlıkta gelse şiirin hası/ Ayak seslerinden tanırım/ Ne zaman bir köy türküsü duysam/ Şairliğimden utanırım“...Bedri Rahmi[/B]
-
08 Nisan 2008, 15:02
-
08 Nisan 2008, 15:02
her birinize teşekkür ederim arkadaşlar ,uzun zaman oldu ben bu geziyi yapalı halen mesaj yazılıyor.Siz şimdi sıradakini bekleyin hele.........ortalama 13.000 km.......
aman abi 13.000 km Cbr 125 ile gitmede şoka sokan bu sefer kalb krizi felan geçiririm
North_ adlı üyeden alıntı
hawa soğutmalı mı ?
bu cıbır 125 ler hawa sogutmalı mı oluo ?
su soğutmalı arkadaşım CBR 125
Hava soğutmalı olur mu hiç cıbır
-
08 Nisan 2008, 16:07
Bir abimizin güzel bir sözü vardı. "Gidemediğimiz yer bizim değildir". Çok tebrik ediyorum. Hep düşündüğüm kapsamlı bir Doğu ve Güneydoğu Anadolu turudur. Ama bunu bir motorla değil en az 50 motorla yapmak gerekir. Hatta bu geziye bir misyon ekleyip bununda basında duyulmasını sağlamaktır.
-
09 Nisan 2008, 16:04
Kardeşim bende yeni gördüm bu topiği uzun zamandır girmiyordum, nizip tabelasını görünce inan gözlerim yaşardı,özlemişim memleketimi,en kısa zamanda yine düşeceğim yollara.TEKERİNE TAŞ DEĞMESİN
[COLOR="Red"][SIZE="2"][B]Dostlarım bana müslüm baba der.[/B][/SIZE][/COLOR]
-
12 Nisan 2008, 01:33
İnşallah ben de bu yaz Erzincan- Mersin yapacağım acizane YBR 125'imle...
-
11 Mayıs 2008, 22:12
selam arkadaşlarım.Uzun zaman düşlediğim ve acaba cbr 125 le bu kadar uzun yolu gidebilirmiyim düşenceleri ile başladığım Çanakkale-Van seyahatim nihayet Allah'ın izni ile kazasız ve belasız olarak tamamlanmıştır.İşin başında söylemek gerekirse motoruma çok güveniyordum ki beni tereddütlere düşüren ,motorun gaz yememe sorunu vardı ve İstanbulda veya Eskişehirde yaptırırım ümidi ile çıktığım ve sinirlenip ta urfa ya kadar bu sorunlu hali ile beni yolda bırakmayan motoruma teşekkürler....Ki yolda kalma korkum yoktu ve öyle bir sorunda yaşasam ilk otobüs yada kargo ile motoru gönderirip umudum da]
Hocam bugün bir gezi yaptık...konu döndü dolaştı senin bu uzun gezine geldi...yani sitede efsane olmuşsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
11 Mayıs 2008, 22:26
abi 13.000 bın km ne zaman?Allahın ıznıyle onuda Çanakkale Van gezin gibi
sorunsuz bitirirsin....
Koşulların mükemmel olmasını beklersen hiçbir zaman harekete geçemezsin.
-
11 Mayıs 2008, 23:11
mete_han adlı üyeden alıntı
Hocam bugün bir gezi yaptık...konu döndü dolaştı senin bu uzun gezine geldi...yani sitede efsane olmuşsun...
Eyvallah abim.hayırlı geziler sizlere
sılwes adlı üyeden alıntı
abi 13.000 bın km ne zaman?Allahın ıznıyle onuda Çanakkale Van gezin gibi
sorunsuz bitirirsin....
yakında olacak inşallah...
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler