Aslında böyle bir turu 4-5 kişi çadırla falan çıkarak yapsak ne zevkli olur bee...
Aslında böyle bir turu 4-5 kişi çadırla falan çıkarak yapsak ne zevkli olur bee...
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Motorla seyahat çok güzel bişi ben kendimi toparlayamıyorumki çıkıyım bi antalya istanbul yapsam çok hoş işte ama..
bikaç sorum olcak öncelikle yolculuk sırasında karşılaştığın en buyuk bikaç sorun nedir??
Bu bakımda fazla para alıyorlar dedin ne yapmak gerekiyor bunu denetlemek için?
Senin cbr ın arka tekerleği sanki normalden daha kalın gibi ayrıca eşyaları çok güzel yerleştirmişsin
birde vibrasyonu sorcam ne kadardı çok rahatsız oldunmu??
hortlamış bu topikkkkk..........tarihlere dikkattt......
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Honda CBR 125R birinci sayfasında cbr ile geziler bölümünde ilk link olarak bu gezi olduğu için insanlar ilk buraya bakıp yorum yapıyor olabilir bu yüzden bu topic hortlatma sayılmaz,misal ben bu topic sayesinde Honda CBR 125 almaya karar verdim,abimede helal olsun diyorum süper bi gezi yapmış.
Hort da olsa yarım saattir hem okuyorum hem resimlere bakıyorum.... Gayet de keyif aldım... Tebrikler arkadaşım..Eğer bu yazdıklarımı okursan tabii.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
cidden abi helal olsun okadar yol yha insan tırsar biraz tek başına okadar yol dolaşmaya ama helal olsun cidden
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
tırsar mı yahu profil resmine baksana adamın
Helal olsun hep yapmak istegim birsey boyle birsey nice kilometreler yapman dilegi ile
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
abicim helal olsun cok saygı duydum benimde hedefimde böyle bir gezi var banada iyice ön ayak oldun cesaret verdin ... resimler ve paylasımlar cok güzel... eline saglık .. önemli olan altında ki motosiklet degil içindeki motosikletci ruhudur sende de bu ruhtan fazlasıyla var...
bende yazın nasip olursa böyle bir gezi düşünüyorum ellerıne saglık cok guzel bır gezı olmus daha once okumustum o zaman motorum yoktu cbr 125 almama
vesilede oldu denebilir bu topic
gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )
güzel gezi olmuş.misafir kalınacak yer olmasa,her otelde kalınabilirmi?yada çadır tavsiye edermisiniz?
Çok güzel yol yapmışsınız, tebrikler. Fotoğraflar da çok iyi. Usta bir fotoğrafçının çektiği anlaşılıyor. Motorunuzla daha da gurur duyuyor olmalısınız. Ona da aferim.
Üç boyoz bir kola
diyecek bişe yok resimlerle herşey ortada
valla abi helal olsun bir şey diyemeyeceğim başka
ne diyim adam tüm tur etmiş memleketi keşke buralara da uğrasan da
görüşsek abi cbr 125 tutkunuyum bende alamadım yazın alacağım
valla 500 sayfa yazılmış cbr 125 için ara ara nereye kadar abi
İnönü'den geçmişsiniz ama durmamışsınız oralarda, resim göremedim çünkü...Güzel bir yolculuk olmuş tebrik ederim.
çok güzelk bir gezi yapmıssın abi nerden nereye.
MuraD THSDLN
Cesaretinden dolayı tebrik ederim. Askerliğimi yaptığım Van'a sayende bir kez daha gitmiş oldum. Merak ettiğim şu; Karayolunda ve otobanda trafiğe engel oluşturmadan yol alabilmek için hangi hızlarda seyir yaptın. İyi sürüşler.
125 lik cbr ile vay bea ben 125 liğin o kadar gideceğğini bilmiordumm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)