işte harika bir gezi daha. yaaa...! sıra ne zaman bana gelicek..
sabır gerek ama ben az kaldı çatlıcam
işte harika bir gezi daha. yaaa...! sıra ne zaman bana gelicek..
sabır gerek ama ben az kaldı çatlıcam
nasıl o kadar yol yaptın abı sen yaw nasıl gıdıyo bu makınalar bu kadar yol bende çanakkaleliyim
super bır gezi arsıvı olmus tek basına ve yılmadan uzun bır gezı yapmıssın,paylasımın ıcın tsk.veee burada honda kalıtesı yıne gozler onunde....
benimde kafamda olan büyük bir seyahat planı çok hoş resimler kıskandım valla tebrikler
vallaha iyi gitmişsin abi helal olsun resimlerde süper ellerine saglık
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
süper olmuş ayağınıza sağlık ....
bakıpta imrenmemek, okuyupta gıpta etmemek elde değil, maşallah maşallah. karışık bir zaman diliminde onca yolu kat etmen hayrete düşürüyor milleti. tekerine, denklanşörüne ve tüm bedenine sağlık.
dediğin gibi kahrolsun terör ne güzel yerlerimiz vardır o dağlarda bilirm az çok.fotoları görünce benimde gidesim geldi şimdi...
üstad saygılar, şapka çıkarıyorum. ne büyük cesaret ne büyük zevk. Allah yolunu açık etsin inşallah çok km ler yaparsın daha böle. dönüşünde bi 600'lük le olur umarım..(döndün mü bilmiom gerçi :D)
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
gezi yazınızı kelimesi kelimesine okudum gerçekten çok güzel.imrendim.bana ilham verdiniz.seneye inşallah işleri ayarlayabilirsem bende bir doğu ve güneydoğuanadolu gezisi yapmaya karar verdim.daha nicelerini görmek dileğiyle.
Drift Religion
blackhawk abicim valla helal olsun.. grenajın asfalt yüzü görmesin, allah can sağlığı versin..
imrendim şimdi
wallaha ne desem bilemiyorum
bende böle bi gezi yapacam bende yapıştırcam buraya resimleri
Arkadaşım tebrik ederim, kazasız belasız nice kilometreler diliyorum bildiğim kadarı ile bir de türkiye turun vardı inşallah kazasız belasız tamamlarsın,
Allah Türkü korusun ve yüceltsin,
Kardeş gerçekten tebrik ederim. Cesaretin beni büyüledi....
abi çok güzel bir gezi omuş eline sağlık.
ben uzun zamandır motor alma sevdam, son zamanlarda ybr125 de yoğunlaşmışken bu gezi yazını okumam ybr alma yönünde pozitif etki uyandırdı.
Abi fethetmediğin yer kalmamış tebrikler...Çok güzel bir gezi olmuş...
senin için iyi bir motivasyon gezisi olmuş tebrikler.bende askerliğimi siirt/şirvan da yapmıştım 93-95 .. allah sizi bu milletin başından eksik etmesin.
baba gezi güzel de motoru o kadar çekmeseydin nazar değecek
facebook.com/kaskafa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)