vala ne denırkı tek kelımeyle buyuk cesaret seni bu yuzden tebrik edıyorum helal sana
vala ne denırkı tek kelımeyle buyuk cesaret seni bu yuzden tebrik edıyorum helal sana
Mükemmel bir gezi olmuş. Bunları bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim. Yazacak başka cümle bulamıyorum.
Güzel bi gezi olmuş.Tebrikler
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Mükemmel bir gezi olmuş. Seni cesaretinden ve yaşadıklarını ayrıntılı biçimde aktardığın için takdir ediyorum. Bravo!
valla tebrık ederım bende motorumla boyle uzun yollar yapmak ıstıyorum sızın bu yazılarınızı gorunce ınsan bırazcık daha ozenıyor
gezi temmuzda yapılmış ama bende yeni görüyorum gerçekten güzel bir gezi olmuş tebrikler bu kadar yol helal olsun diyorum
Savaş nerelerdesin dostum, sesin soluğun çıkmıyor çoktandır..
Abi 10 Numara bir Gezi Allah Yolunu Herdaim açık etsin kazasız sürüşler diliyorum hepinize yolunuz ve farınız herdaim açık olsun.....
Beni Kötü Biri Olarak Hatırlamanızın Hiçbir Sakıncası Yok; Zîra Bana Ençok İyi Biri Olduğumda Zarar Verdiniz
yüreğinize ve elinize sağlık mükemmel olmuş...4-4lük
tebrıkler gusel bı gesı olmus
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
bende düşünyordum nereye kadar yol yaparim die :D bunu gordukden sonra fizana bile giderim artik
helala olsun abi tekerine saglık vala ne diyelm süpersin ........
ben uzun yol gidince braz ense köküm agrıyor...sende ole bişe olmadımı....
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
yuh helal olsun 125 likle heee vays be
yakışır abi helal valla bileğine gazına sağlık
Güzel ve etkileyici bir gezi olmuş,bizimle paylaştığınız için teşekkür eder ve devamını bekleriz Yolunuz hep açık olsun
baba ben diyorum her zaman bizim ülkede deli cok diye.
HELALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL OLSUN. tek kelime... buyuksun
ben bu gazla ybr ile fizana kadar giderim
helal olsun abi yüreğine sağlık..allah kaza bela göstermesin..
[I]Sen varken reklama gerek yok...[/I]
helal olsun be abıı gercekten mukemmel bır gezı olmuşş supersın. tbrkler dewamını beklerıs...
söylenecez söz dahi bulamıorum
helal olsun ,teşekkürler
türk ün maeracı ve korkusuz ruhunu ortaya koymuşsun
cok teşekkürler
sevgi,saygı,birlik,beraberlik
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)