2700 km Çanakkale-Van Yolculuğum ve Fotoğraflar!
Reklamlar
-
Güzel yurdumdan güzel kareler için teşekkürler.
Ben de birkaç defa Van'a gitiim.Senin geçtiğin yolların çoğundan defalarca geçtim,Tabii motorla değildi yolculuklarım,Cesaretine hayran kaldım,
Seneye ben de Çanakkale üzerinden Ege ve Akdeniz kıyılarını dolaşacağım bir gezi planlıyorum.İnşallah yapabilirim.
Reklamlar
-
Abicim süper bir gezi olmuş devamını dileriz...
-
Ne diyeyim, sözün bittiği an. Resimlere bakıp iç gecirmekten öte elden bi şey gelmiyor. İnşallah böyle güzel bir gezi yapabilmek temennisi ile. Fotolar için tesekkürler. Bizde gezmiş kadar olduk
-
halal olsun senın yerınde olmak ısterdım bu yolculuk sırsında senın motor en son kac bastı???
-
helal olsun' dan başka ne denirki
resimler mükemmel...
dönüşü yokmu bu gezinin
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
-
abi bişey sorcam saçma olabilir ama bu motorla son kaç gördün otobanda nrmal şartlarda merak ediyorum hondanın bağırmadan normal halde kaç keç seyir ettiğini ve bide son kaç vurduğunu
-
Nedicemi Bilemedim Helal Olsun Güzelbirgezi Olduna Emimim Resimler Muhteşem Bunu Paylaştiğin Için Teşekkürler Allah Yolunu Aciketsin
-
Helal Olsun..
Tebrikler...
Ben Doğuya Hiç Gitmedim Antep ötesine Hiç Geçmedim..
Gerçekten Bu ülkenin Her Yeri Bir Cennet...
Kiymetini Bilelim Kiymetini Bilmeyenlerinde Allah Belasini Versin..
Saygilar..
Peri Masali Gibi Bir Yolculuk Olmuş...
-
Abi döktürmüşsün ne diyeyim inşallah bizde bi türkiye turu atarız kısmet
Allah kaza bela vermesin...!
-
Sevgili Karaşahin,
Bravo, Tebrikler, Yolun Daima Açık Olsun.
Açıkcası daha tem resimlerine bakamadım, çünkü bir kısmı geç açılıyor, bir kısmı da açılmıyor gibi ama tekrar deneyeceğim. Görsüklerim ise hiçte o başlarda yaptığın alçak gönüllüğünle bağdaşmıyor, çünkü çok güzeller ve gerçekten de srgilenecek değerlerde bana kalırsa.
Ben bravo o kadar yl, bu küçük motosiklet falan demiyeceğim, mühim olan motorunun değil kalbinin gücü seni oradan oraya götüren. Ama yine de bravo, müthişsin demeden de geçemiyeceğim.
Uzun yıllar önce ben de özel bir şirkette çalışırken, bir ihracat işi için tam 2 ay kalmıştım Van'da ama ondan sonra bir daha gitmek kısmet olmadı. O aralar işler çok fazla idi ve bu yüzden oralarda pek gezinemedim. Otel ile istasyon arasında gider gelir dururdum.
Ama şimdi tekrar geleceğim. Ben de bir gezi planlıyorum. 29 Ekim tarihinde yollara çıkacağım. Benimkisi daha uzun soluklu bir şey. Tren yollarını dolaşacağım. Şimdilik programa göre 15 Mart tarihinde Van'da olmayı ve aynı gün Hudut İstasyonuna kadar gitmeyi planlıyorum, tabi önümüze bir engel çıkmazsa. www.yolaselam.com
Biliyorum daha çok zaman var ama ben senin ismini not ettim kara Şahin arkadaşım. Eğer Van'ın o güzel kahvaltı salonlarında sana bir kahvaltı ısmarlamamı kabul edersen, sen de 15 Mart tarihini not ediver ajandana.
Görüşmek, tanışmak ümidiyle dostum. Allah sana vazifende de kolaylıklar versin inşallah.
Selamlar, Sevgiler
Levent Vardar
yolaselam.com
Sevili Kara Şahin,
Bir şey daha söylemek istiyorum. Biraz evvel yazmayı unutmuşum.
resimlerinde en çok hoşuma giden de motorunu hep resmim bir parçası yapman oldu. Yani resimlerinde motorun hep o güzel manzaraların önünde bence çok güzel bir fon olusturmuş.
Tekrardan ellerine sağlık
Selamlar, Sevgiler
Levent Vardar
yolaselam.com
-
vallahi bravo..hic mi yorulmadın, hic mi usanmadın ama tek kelime hayran kaldım cesaretine, ben daha ege bolgesinden cıkamadım kontak kapatmadan 140km yaptım kollarım uyustu belim agrıdı nebilem zor benim icin 2700km motorumuzla ovunmemiz lazım
-
Bende bu tarz bir gezi düşünüyorum (Bursa - Antalya sahil şeridinden) fakat CBR la yorucu sıkıcımı olur. Hırpalarmıyız motoru diye düşünüyordum ama black abim bu düşüncemi tamamen sildi. Tekrar tebrik etmek istiyorum
-
-
üstad paylaşımın için saol
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
arinrin adlı üyeden alıntı
Seni tebrik ediyorum. Muhteşem bir olay gerçekleştirmişsin. Saygı duydum. Umarım herşey gönlünce olur.
aynen ya aynen katılıyorum. başka gezilerinie beklerim. ayrıca msn adresim: sarpedon_17@hotmail.com çanakkale'ye gelirsen benide gör
-
Bizim enduro başlığına ekliyorum bu geziyi Güzel gezi, tebrikler.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
o mootorla gitmişsinya helal olsun demekten başka birşey içimden gelmiyor
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
helal olsun 2nızede gercektenn herkez yapamaz oyle bısı mesela bız cıktıkmı 250km yol yapalım vay be dıyoruz))
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
blackhawk adlı üyeden alıntı
602 kişi görüntülemiş 37 cevap yazılmış...Acaba 500 kişiden fazla kişi beğenmedimi fotoğrafları........
Yok, fotoğrafları açabilirsen çok güzel. Hatta seneye belki ben de yaparım diye düşünüyorum. 300 YTL benzin harcarım diye hesaplamıştım ki sen de 320 YTL harcadığını yazmışsın. Ben herhalde otelde kalırım. Yanımda güvenliğimi sağlayacak silah yok, taşırsam da ruhsatsız olacağı için ayrı bir suç durumu olacak. O yüzden benim için en iyisi bir otelde kalmaktır. Ancak diyelim ki gece dışarda kaldım, o zaman da yattığım yeri misina ile geniş bir çapta (yaklaşık 25-50 m) çevirip bana yakın bir yere zil takmayı düşünebilirim. Gece karanlıkta yanıma yaklaşan bir insanı ya da hayvanı üzerine bastığında veya takıldığında önceden anlamam için.
Sayfandaki fotoğrafları görebilmek için 5-6 gün uğraştım. Çok büyük yüklemişsin. Halbuki 640x480 ölçüsünde koysaydın daha çok kişi daha kısa sürede bakabilirdi. Az kaldı pes edip bakmayacaktım. Makinenin CPU'su 5-6 gündür beri fotoğrafları bana gösterebilmek için %100'le çalıştı. 5-6 gün zarfında senin ilk sayfayı açtığımda başka bütün işlemler ağırlaşıyor, tüm kaynakları senin fotoğrafları açmaya harcayıp kilitleniyordu. Bu son yazıyı okuyamayacak bir çok pes etmiş üye olduğuna eminim.
-
25 Kasım 2006, 11:45
üstad haftada 1 göz atıp okuyorum aileme diyorumkibende motosiklet alırsam ilk iş iznimde motosikletle malatyaya gitmek senide kılavuz gösteriyorum çok güzel olmuş paylaşımın için saol saol
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler