helal olsun . çok güzel bir yol hikayesi olmuş.
paylaşım için teşekkürler......
helal olsun . çok güzel bir yol hikayesi olmuş.
paylaşım için teşekkürler......
çok çalışmam lazım çoook.:)
VALLA ABİCİM HELAL OLSUN SANA ŞAPKA ÇIKARTILIR
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
vallahi helal olsun iyi cesaret amma velakin canımızı istettin yahu
rüzgarın sesi
harikasın valla ne denir 10 numara olmuş tebrikler
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
sana ne denirki sadece helal olsun..10 kere 100 kere helal olsun..gerçekten oralara gidip geldik sayende..yurdumun güzel insanlarını, harika doğasını bizlere bir kezde bu açıdan yaşattığın için çok çok teşekkürler..eline,ayağına,yüreğine sağlık..darısı başımıza..
S&S
Savaş, sana ne diyeceğimi inan bilemiyorum. Kafamdaki fantazimi gerçekleştirmişsin. Çektiğin fotoğraflarada sabahtan beri 10 kere baktım en az. Benim kafamda da bir crusier alıp bu şekilde dolaşmak var. Allah nasip ederse inşallah bende fotolarımı atarım buraya. Yaptığın şey gerçekten çok zor.. HELAL OLSUN. 125 lik bir motorla bu kadar gidilebileceğini hiç düşünmezdim. Gerçi forumda scooter la dolaşan bir amca da var bu şekilde Motorun kıymeti 10 katına çıkmıştır şimdi kesin. Bir sorum da dönüş yolunu nasıl yapacaksın? İnşallah yeni serüvenlerinide görme şansımız olur burdan. Yolun açık olsun. Allah kazasız, belasız sürüş nasip etsin. İşte motorcu adam budur... Savaş, iki tane önerim var. Biliyorsan dikkate alma. Peter Fonda'nın ''Easy Rider'' filmi, BabaZula nın ''Özgür Ruh'' şarkısı.. Görüşmek üzere...
''e_a_s_y_r_i_d_e_r''[SIZE="2"][COLOR="Red"][/COLOR][/SIZE][CENTER][B][/B][/CENTER]
Tek kelime ile harika bir sey.Gordugum en iyi gezi bu bence .Ve iste herkeze ispat Turkiye motorcularin gezi merkezi olacak kadar sahane bir yer bence.Degerini bildigin icin tebrik ediyorum seni.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Çok güzel bir gezi olmuş, zamanında yetişebildin mi göreve? Biz bu yolu uçakla yapıyoruz. Van'da nerdesin, geldiğimde görüşebilir miyiz?
Yeni görevin hayırlı olsun. Güzel yolculuk olmuş. Bir hafta sonra aynı yolu otomobille yapacağım.Halef salef sayılırız. Sonşövalye'yi burada yalnız bırakıyorum. İnşaallah kazasız belasız seneye arkamdan gelecek..
[I][B]Asil Yörük[/B][/I]
valla hellal olsun diebiliorum sadece eğer yanında olsaydım önünde saygıyla eğilirdim.ayrıca daha çok yeniyim bazı sorularım olıcak yola cıkmdan önce kaç km bir bakıma girdin.bide motorda belirli bi hızdan sonra yalpalama oluyormuş ne kadar dogru? şimdiden cevaplar için teşekkürler sevgiler
Tebrik ediyorum. Paylaşım için teşekkürler....
Selam arkadaşım dönüş yolum seneye kısmetse ama yine geri geleceğim .5-6 yıl buralardayım ben memurum yani anlayacağın....Ama dönüşüm 600 F yada 600 RR la olacak kısmetse'w_y_a_t_t' adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşım JÖH dersem anlarsın sanırsam......Sonsovalye adlı üyeden alıntı
Arkadaşım sadece 1000 ve 4000 bakımlarına girdim 8000 bakımına Urfa'da girdim.Motorda kesinlikle yalpalama veya titreme gibi sorunlar hiç yok.....NIGT FOX adlı üyeden alıntı
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
Benim Çanakkale gezisinden kıskanmış olmayasın? Valla CBR125R'nin nasıl bir makina olduğunu benden sonra sen de ispatladın. Sanırım artık kimsenin bu motora laf edecek yüzü kalmamıştır Çok güzel gezmişsin. İleride 600F veya 600RR ile bu tür geziler yapacaksan sana şunu söyleyeyim, bu kadar rahat bir gezi olmayacağına garanti veririm...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
işte benim hayalim bu elbetde olacak ama uyku tulumuna gırıp ıssız mekanda yatma fıkrınde yokum ben. tırsarım
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Blackhawk'dan alıntı;
Selam arkadaşım JÖH dersem anlarsın sanırsam......
EJDER' ler ha.. güzel. Ben de EFE' lerdeyim. Van' a geldiğimde seni bulurum kardeşim.
Valla Helal Olsun Dostum Büyük Cesaret...
[COLOR="Red"][B]"I NEVER SLEEP LIKE MY CITY! SO I CANT HAVE DREAMS!.."[/B][/COLOR]
Tek kelime SÜPERSİN !!!
Gerçekten tebrik ediyorum.
Cesaret,güven,tutku ne arasan var.Çok güzel gezmişsin.
602 kişi görüntülemiş 37 cevap yazılmış...Acaba 500 kişiden fazla kişi beğenmedimi fotoğrafları........
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
abi valla helal tebrik ederim
bende abimi ikna edip gezcem inş
dikkat eskişehir mt alışkanlık yapar:P
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)