HAYAT GEZİNCE GÜZEL-33- (KAMPLI BİR GEZİi)
Reklamlar
-
Mesut hocam ALLAH yazma şeklinizi çok taktir ettim.Çok profesyonel bir çalışma olmuş.
Reklamlar
-
Yusuf hocam eline sağlık.Güzel bir kamp olmuş
Esprili resimler hoş olmuş.
Paylaşım için teşekkürler.
-
hocam yeni gördüm maşallah
elinize yüreğinize sağlık
-
alasehirli adlı üyeden alıntı
Çok imreniyorum ama arkadaşlarım hep tatlı su motorcusu şehir dışına adım bile atmıyorlar yazın tek başıma bi gezip geleyim bari😔
sen bi gezmeye başla, gezilerini burada paylaş, bak ozaman arkadaşlarında sana nasıl katılırlar,gezmek çok güzel ,selamlar...
-
Mersin İl Temsilcisi
bunları da kıskandım..
ama az kaldı..
yani sanırsam öyle
-
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi olmuş. Maşallah diyeyim nazar değmesin.
teşekkürler dostum,hepimizede nazar değmesin,sizede kazasız sürüşler dilerim,eskişehirden selamlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Mesut hocam ALLAH yazma şeklinizi çok taktir ettim.Çok profesyonel bir çalışma olmuş.
gönlümden nasıl geçiyorsa işte öyle yazıyorum,profösyonel , değilde daha çok amatör bir ruhla yazıyorum,bu benimde çok hoşuma gidiyor,selamlar sayın abime...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:25 ----------
MCV adlı üyeden alıntı
Yusuf hocam eline sağlık.Güzel bir kamp olmuş
Esprili resimler hoş olmuş.
Paylaşım için teşekkürler.
selam mehmet kardeşim,selamlar bizcede güzel bir gezi oldu,güzelde eylendik ,yeni arkadaşlarla da tanışıp yeni dostlar edindik,sivasa selamlar
-
01 Haziran 2017, 03:10
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
hocam yeni gördüm maşallah
elinize yüreğinize sağlık
selam kardeşim,ilgin için teşekkürler...
-
03 Haziran 2017, 03:08
DusenAdam adlı üyeden alıntı
Mesut Hocam, gezi raporlarınızı özlemişiz.. Sezona güzel bir başlangıç yapmışsınız, Allah devamını getirsin inşallah..
teşekkürler,inşallah daha güzel geziler dileğiyle, bu gezi benimde unutulmazlarım arasına girecek,Keşan'a selamlar...
-
03 Haziran 2017, 21:26
Mesut Hocam tebrikler, performansından bir şey kaybetmemişsin, bol doğalı gezilerin takipçisiyim zaten.Bence artık Eskişehir ve Ankara çevresinden biraz daha uzaklara açılmanın vakti geldi.
-
05 Haziran 2017, 03:14
yürekçe adlı üyeden alıntı
bunları da kıskandım..
ama az kaldı..
yani sanırsam öyle
inşallah YÜREKÇE,ALLAH gönlüne göre versin,selamlar...
-
06 Haziran 2017, 02:11
Çok hoş fotoğraflar ve güzel bir paylaşım. Yüreğinize sağlık. Ben de bu arada Düzce'deyim. Eğer mümkün olursa bu tür turlara katılıp yeni dostlar kazanmak isterim. Saygılar
-
06 Haziran 2017, 19:54
ETrabzon adlı üyeden alıntı
Çok hoş fotoğraflar ve güzel bir paylaşım. Yüreğinize sağlık. Ben de bu arada Düzce'deyim. Eğer mümkün olursa bu tür turlara katılıp yeni dostlar kazanmak isterim. Saygılar
selam dostum,anladığım kadarıyla TRABZON'lusunuz,işin ilginç olan tarafı gezideki arkadaşların 3 'ü de trabzonlu, ama akyazıda ikamet ediyorlar,gezimizi beğendiğine sevindim,tabiki bizlerde düzgün ve seviyeli arkadaşlarla tanışmayı isteriz, gezideki arkadaşların hepsi, ben hariç ,sakarya bölgesindeki arkadaşlar kimi hendekte,kimi akyazıda ikamet ediyor,ben ise eskişehirden geliyorum ,özelden mesaj atıp tlf verirseniz, bir dahaki gezimizi önceden haber verir,sizide davet ederiz,tabi bu benim fikrim, diğer arkadaşlar ne der bilemiyorum,emin olun bende yeni arkadaşlarla tanışmayı isterim,düzceye selamlar...
-
10 Haziran 2017, 02:21
mesut hoca adlı üyeden alıntı
selam dostum,anladığım kadarıyla TRABZON'lusunuz,işin ilginç olan tarafı gezideki arkadaşların 3 'ü de trabzonlu, ama akyazıda ikamet ediyorlar,gezimizi beğendiğine sevindim,tabiki bizlerde düzgün ve seviyeli arkadaşlarla tanışmayı isteriz, gezideki arkadaşların hepsi, ben hariç ,sakarya bölgesindeki arkadaşlar kimi hendekte,kimi akyazıda ikamet ediyor,ben ise eskişehirden geliyorum ,özelden mesaj atıp tlf verirseniz, bir dahaki gezimizi önceden haber verir,sizide davet ederiz,tabi bu benim fikrim, diğer arkadaşlar ne der bilemiyorum,emin olun bende yeni arkadaşlarla tanışmayı isterim,düzceye selamlar...
Ben de tanışmak isterim, Düzce yakın, uygun bir zamanda bir gezi ayarlayalım
-
10 Haziran 2017, 20:09
arokh adlı üyeden alıntı
Mesut Hocam tebrikler, performansından bir şey kaybetmemişsin, bol doğalı gezilerin takipçisiyim zaten.Bence artık Eskişehir ve Ankara çevresinden biraz daha uzaklara açılmanın vakti geldi.
selam dostum, sanırım bursalı idin,bende uzun geziler yapmak istiyorum ama şu sıralar vaktim fazla olmuyor,bir de tek başıma uzun yol yapmak istemiyorum ,birde benimle uzun yola çıkacak, mesela 5 - 7 gün sürebilecek bir geziye çıkmaya kimse cesaret edemiyor,daha önceleri kuzey ege gezim olmuştu bu 1533 km lik bir gezi idi, birde batı antalyadan başlayan ve izmir'e kadar kıyı şeridinden oluşan 1816 km lik bir gezim olmuştu,tekrar böyle geziler yapmak istiyorum ,tabi bu işler nasip meselesi,selamlar...
-
11 Haziran 2017, 03:10
Hocam gezileriniz takip ediyorum süpersiniz Allah yolunuzu açık etsin
Belki gittiniz bilmiyorum ama bide memleketim uşağı gezmenizi tavsiye ediyorum.. güvenli sürüşler
-
11 Haziran 2017, 15:07
Hocam uzun zaman olmuştu.Özlettin kendini gene herzamanki gibi mükemmel gezi ve fotoğraflar gezilerinin devamını dilerim.Bu arada sucuklu yumurta efsanesi devam 😁
Hayallerinden asla vazgeçme, tekerleri
döndüren verdiğin gaz değil,yüreğinin sesi'dir.
-
12 Haziran 2017, 00:14
abi süper gezi olmuş
uyuzsuyu na bende gittim çok sessiz sakin kafa dinlemelik bi yer kamp için ideal
gürleyik e her yıl giderim çadır kurar bi gece kalırım
ha bu arada afrika twin ve transalp te güzelmiş..
-
13 Haziran 2017, 00:07
jackal_64 adlı üyeden alıntı
Hocam gezileriniz takip ediyorum süpersiniz Allah yolunuzu açık etsin
Belki gittiniz bilmiyorum ama bide memleketim uşağı gezmenizi tavsiye ediyorum.. güvenli sürüşler
selam arkadaşım,ilgin için teşekkürler,bir gün uşağa gidip ulubey kanyonunuda görmek nasip olur inşallah,eskişehirden selamlar...
-
14 Haziran 2017, 01:19
CHAYLAQ adlı üyeden alıntı
Hocam uzun zaman olmuştu.Özlettin kendini gene herzamanki gibi mükemmel gezi ve fotoğraflar gezilerinin devamını dilerim.Bu arada sucuklu yumurta efsanesi devam
selam olsun manisaya,şu sıralar fazla fırsat bulamıyorum ,ama yinede önüme çıkan fırsatı değerlendiriyorum,sucuklu yumurta en kolayı da ondan selamlar...
-
16 Haziran 2017, 01:47
F54 adlı üyeden alıntı
abi süper gezi olmuş
uyuzsuyu na bende gittim çok sessiz sakin kafa dinlemelik bi yer kamp için ideal
gürleyik e her yıl giderim çadır kurar bi gece kalırım
ha bu arada afrika twin ve transalp te güzelmiş..
selam dostum ,uyuzsuyu şelalesi ortamını bende çok beğendim,gerçekten kafa dinlemek için on numara bir yer, sakaryaya selamlar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)