tayland-türkiye kıyaslaması
Reklamlar
-
Reklamlar
-
kıyaslama derken kask ve fiyat kıyaslamasımı pek anlamadım ?
''her şey zehirdir,mühim olan dozdur.'' kızıldereli atasözü
Alttan Motorgaçli Çifttekersel Dengelik Götürgeci.
-
guzelmis gidip gormek lazim, paylasim icin sagol gecen gunde ben karayipleri izledim televizyonda orda da turistlerin sadece motor kullanmasina izin veriyorlar honda activa etc. gayet mutluydu giden grup guzel bir yere benziyor. Turkiyede de motor kullanimi yayginlassa trafik rahatlar guzel olur ama nerde
-
merhaba, thailandi ben de gezdin ve hemen asik oldum. harika bir doga ve özellikle güleryüzlü insanlarin sayesinde. fakat bu sakin, sinirlenmeyen, bagirmayan insanlar iki tekerin üstüne binince evrim deyistirip birer canavar olduklari da kesin.....
neden extra masraf edip de ince teker taktiklarini da sordum: benzin ucuz olmasina ragman tararuf ve monzun aylarindaki (3 ay boyunca sürekli durmayan yagmur da bunlar nasil ve niye motora binlerler bilemiyecegim) sulu zemine kaymamak icin; teker ne kadar kalin ne kadar genis olursa aquaplanning o kadar da cabuk olurmus.
?? konuya yabancı olduğum için yorum yapamayacağım burada bazıları yeni aldıkları motorlarının tekerleklerini ve jantlarını değiştiriyorlar.yeni taktıkları lastiklerin inceliği bisiklet lastiği kadar.neden incelttiklerini bilen bir arkadaş açıklarsa çok ??
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler