Sülüklü Göl Kampı (SYM Fiddle 125 ile)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Süpersiniz.Muzlarla pişirme tekniğini ilk defa görüyorum.
Bir sorum olucak, o yan çantalar takılıyken artçı da oturabiliyor mu ona göre sipariş vericem ben de.
-
şahane fotoğraflar. Muzların içindeki nedir çözemedim çikolata mı o?
-
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
Süpersiniz.Muzlarla pişirme tekniğini ilk defa görüyorum.
Bir sorum olucak, o yan çantalar takılıyken artçı da oturabiliyor mu ona göre sipariş vericem ben de.
Merhaba, teşekkür ederim. Yan çantaları hem CBF 600'ümde hem Fiddle'da artçılı olarak kullandım hiç bir sıkıntı çıkmadı.
artemis99 adlı üyeden alıntı
şahane fotoğraflar. Muzların içindeki nedir çözemedim çikolata mı o?
Merhaba muzların üzerine ince bir çizik atıp karnıyarık misali içerisine çikolata koyup közün üzerinde pişiriyoruz.
-
şahane fotoğraflar. kurbağaları uygunsuz halde yakalamışsınız nerede bu sülüklügöl?
-
ufkbskc adlı üyeden alıntı
şahane fotoğraflar. kurbağaları uygunsuz halde yakalamışsınız
nerede bu sülüklügöl?
Merhaba Sülüklü Göl'e gitmek için Sakarya > Akyazı > Dokurcun Beldesi > Tavşansuyu rotasını gitmeniz gerekmektedir.
-
fotoğraf çekmeyi iyi bilen kişilerden böylesine güzel fotoğraflar görmek ne güzel , demekki 600cc , 750cc enduro motora gerekte yokmuş sülüklü göle gitmek için ,scooter motorla da gidiliyormuş pekala, teşekkürler yüreğinize sağlık selamlar...
-
taediumvitae adlı üyeden alıntı
Merhaba Sülüklü Göl'e gitmek için Sakarya > Akyazı > Dokurcun Beldesi > Tavşansuyu rotasını gitmeniz gerekmektedir.
Giden arkdaşlar göle çıkan yolun ne kadar bozuk olduğunu da ekleselermiş.Ufak cc hele ki scooter tarzı bir motosiklet göl yolu için hiç iyi değil.Yerde sel suları ile gelen büyük büyük taşlar olur genelde.Her an kartere yada buji kablosuna zarar verecek derecede bozuk bir yol.çıkarken belki gaz ile çekişi ayarlayarak çıkabilirsiniz ama inişte yolun altı oldukça bozuk zemin ön fren yapmaya gelmeyecek kadar.İnişte hararet bile yaptırabilirsiniz.
-
Çok güzel fotolar.Muzlarda ilginç doğrusu denemek lazım.
Paylaşım için teşekkürler.
-
drejj adlı üyeden alıntı
Giden arkdaşlar göle çıkan yolun ne kadar bozuk olduğunu da ekleselermiş.Ufak cc hele ki scooter tarzı bir motosiklet göl yolu için hiç iyi değil.Yerde sel suları ile gelen büyük büyük taşlar olur genelde.Her an kartere yada buji kablosuna zarar verecek derecede bozuk bir yol.çıkarken belki gaz ile çekişi ayarlayarak çıkabilirsiniz ama inişte yolun altı oldukça bozuk zemin ön fren yapmaya gelmeyecek kadar.İnişte hararet bile yaptırabilirsiniz.
Gİttiğiniz zamanı bilmiyorum fakat fiddle ile 2 kişi çantalarla beraber çıktık ve indik hiçbir sorun sıkıntı yaşamadık. Diğer arkadaşlarda GS1200, F650 ve Crossrunner ile geldiler kimsede sıkıntı çıkmadı sadece düzlük alanda oluşan çamur nedeniyle f650 yan yattı
mesut hoca adlı üyeden alıntı
fotoğraf çekmeyi iyi bilen kişilerden böylesine güzel fotoğraflar görmek ne güzel , demekki 600cc , 750cc enduro motora gerekte yokmuş sülüklü göle gitmek için ,scooter motorla da gidiliyormuş pekala, teşekkürler yüreğinize sağlık selamlar...
Teşekkür ederim.
MCV adlı üyeden alıntı
Çok güzel fotolar.Muzlarda ilginç doğrusu denemek lazım.
Paylaşım için teşekkürler.
Teşekkürler.
-
Süper kamp özellkle muz efsane olmuş
Sülüklü göl yolu arabayla en son 3 sene önce gittiğimde rezil bişekilde kötüydü.Dokurcun'dan Sülüklügöle olan 8 km lik yolu 45 dakika civarında çıkabilmiştim o zaman.Şuan daha mı düzgün yol çok merak ediyorum.
-
yusufbaris adlı üyeden alıntı
Süper kamp özellkle muz efsane olmuş
Sülüklü göl yolu arabayla en son 3 sene önce gittiğimde rezil bişekilde kötüydü.Dokurcun'dan Sülüklügöle olan 8 km lik yolu 45 dakika civarında çıkabilmiştim o zaman.Şuan daha mı düzgün yol çok merak ediyorum.
Hocam yol çok iyi değil evet yine bozuk, fakat gidilemeyecek kadar da kötü değil, çıkarken ve inerken ortalama hızım 20km/h'di herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadım.
-
çok güzel bir gezi olmuş, ayrıca rotamoto da ki yazınızdan okudum. elinize emeğnize sağlık. biraz daha detay istesem, yardımcı olabilir misiniz?
*ortalama yakıt tüketiminiz ne oldu?
*varışınız kaç saat sürdü toplamda?
*arada motoru ve kendinizi dinlendirdiniz mi?
*bir de son olarak yanınıza geziye çıkmadan ne gibi ekipmanlar aldınız ? (ilk yardım seti lastik onarım kiti v.b. gibi...
teşekkür ederim.
-
emrepamukcu adlı üyeden alıntı
çok güzel bir gezi olmuş, ayrıca rotamoto da ki yazınızdan okudum. elinize emeğnize sağlık. biraz daha detay istesem, yardımcı olabilir misiniz?
*ortalama yakıt tüketiminiz ne oldu?
*varışınız kaç saat sürdü toplamda?
*arada motoru ve kendinizi dinlendirdiniz mi?
*bir de son olarak yanınıza geziye çıkmadan ne gibi ekipmanlar aldınız ? (ilk yardım seti lastik onarım kiti v.b. gibi...
teşekkür ederim.
Merhaba, ilginiz için teşekkürler.
-Gidiş geliş ortalama 600km yol yaptık (Akyazıda biraz kaybolduk çaktırmayın ) yakıt sarfiyatımız ise toplamda 55tl gibi bir rakam tuttu.
-Varışımız ortalama 6 saat sürdü.
-Yaklaşık 50-60 kilometrede bir 10 15 dakika arası molalar verdik.
-CBF 600 ile uzun yola çıkarken yanıma bahsettiğiniz bütün ekipmanları alıyorum ilk yardım seti, lastik tamir kiti vb. fakat fiddle ile giderken yer olmamasından ve arkamdan gelecek olan 3 motor daha olduğu için onların ekipmanlarına güvendiğimden dolayı bir şey almadım. Sadece motorun orjinal takım çantası vardı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)