Forumda bir çok tırsaklar için cesaret kaynağısın..O yaş ve o motor için yaşlı ama cesur diyeceğim ama o kadarda yaşlı değilsin.
Harika gezi olmuş,sunumda güzel..Gezi de dikkatimi çeken;'Natürköy' oldu..Keşke bizim özentiler tam yapsaymış bari hiç olmazsa Natur Village
deselermiş daha doğru olurmuş.. Tam da hizmetçi anasını beğenmeyen aciz kız pskikolisi içinde bir millete dönüştük...
"Yine natürleşti fındık dalları"
üstad örnek alınabilecek birisisin.
İnsanın ruhu genç olsun gerisi hikaye
Maşallah abi
Hârâbat ehlini hor görme sakın, defineye malik viraneler var
helal olsun be sayın abim,çok güzel olmuş, şu senin göğsüne taktığın kameradan bi tanede ben alayım,yolun her daim açık olsun eskişehirden selam olsun...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Kültürel erozyon karşısında bende çok hassasım bu konuya girersen kendimi tutamam. Benim gibi hassas biriyle karşılaşmak sevindirdi.Yorumun için çok teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:40 ----------
Okuyup yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim. Güzel yorumunuzla beni mahcup ediyorsunuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:42 ----------
Sizin gibi kamp yapmayı bilen biri ile karşılaşmak isterim. Kullandığım kamera eken aksiyon kamera 4 k birde maxiteknodan göğüs bağlantı aparatı aldım 25 tl ye saygılar hocam.
Mu kem mel. Sıradaki gezileri bekliyoruz
Helal olsun abi tekerine taş değmesin....
Paylaşım için teşekkürler. Ama bir sorum olacak
Fotoğrafları kim çekti ????
Güzel temennin için çok çok teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------
1- 2- 4- nolu fotoğrafları ağabeyim. 5- 16- 17- 33- nolu fotoğrafları yoldan geçenlerden rica ettim. 10- nolu fotoğrafı 11 nolu resimde gözüken yoldan geçerken beni görüp duran o arkadaş çekti. Diğer fotoğrafları ben kendim çektim tripot aldım fotoğraf makinasını 10 saniyeye ayarlıyorum sonra karşısına geçip poz veriyorum. Her pozdan bir kaç tane çekiyorum sonra evde büyük oğlumla seçiyoruz. Not fotoğraf makinam canon a2200 150 liraya satılan ucuz bir şey
Usta,48 numarali resimde dikkat ettim,sol ayak peginin lastik papucunu sokmussun,uzun suruslerde titresim ayaklarini rahatsiz eder,5tl ye al tak birtane..ciplak demire koyma ayagini.at arabasi mi bu
Yapıcı eleştirin için çok teşekkür ederim. Haklısın bakımsız dolaşmak bana yakışmaz . Ben daha önce servisine gittim orada yoktu ellerindeki pet uymadı sonra mondial servisine de gittim onlarda ki petlerde uymadı. Senin yazından sonra fabrikayı aradım onlar servise yönlendirdi en kısa zamanda tekrar gideceğim olayın takipçisiyim.
Ismet abi bayıldım anlatımına gezi ruhuna harika buldum.
Çok güzel bir gezi olmuş, zevkle okudum, devamını beklerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)