Babam dedi ki " Cross'u denemelisin."
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çok güzel hem de baba oğul birlikte. Benim de merakım var dağa taşa çıkmak konusunda ama dual sport düşünüyorum. İlk motorum olacağı için gözüme uygun model kestiremedim mt-25 aldım ama bir sonraki büyük ihtimal dağa taşa uygun bir model olacak.
-
-
Kar ve motor bir arada.Ancak cross ile hakkıyla yaşanabilir sanırım.
Baba oğul süper olmuş.Geçmişte babamla yaptığım yolculukları hatırladım.O zamanlar mobylette'lerimiz vardı.
Paylaşım için teşekkürler.
-
Kullandiginiz motorun turu cross degil enduro.Nacizane bir duzeltme.Keyifli camurlar.
-
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
MrMud adlı üyeden alıntı
Haklı
Ama kulvarla alakanız yoksa cross demeniz normaldir, zaten biraz ilgilenseniz aradaki farkın çok büyük olduğunu anlayacaksınız
Amcam denemelisin demiş zaten bende ona +1 diyorum ne diyim başka
Asfaltlarınız bitecek bi gün, yoldan çıkmak zorunda kalacaksınız
konuyu bozmakta istemiyorum ama hep merak ettiğim konuyu yeri gelmişken sorayım Enduro ve cross arasındaki fark nedir hangisi enduro hangisi cross dur. bilgilendirirseniz sevinirim forum sayesinde bir cahilliğim daha silinir.
-
Cümleten teşekkürler arkadaşlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:03 ----------
ahmetyildiz adlı üyeden alıntı
konuyu bozmakta istemiyorum ama hep merak ettiğim konuyu yeri gelmişken sorayım Enduro ve cross arasındaki fark nedir hangisi enduro hangisi cross dur. bilgilendirirseniz sevinirim forum sayesinde bir cahilliğim daha silinir.
hacı abi bende bu konuya açıklık getirmek için "Yeni Konu" açtım ve profesyonel cevaplar aldım.Buyur;
http://www.motosiklet.net/forum/etki...isi-dogru.html
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)