2000 Km'lik Eğlenceli Serüven
Reklamlar
-
hokahey adlı üyeden alıntı
sadece bir logo bile nelere kadir yahu. keşke bizimde böyle saygı duyulası bir markamız olsaydı.
Ye kürküm ye. Allah rahmet eylesin kıymetli insanmış. Bu milletin ne mal olduğunu o zaman çözmüş...
Reklamlar
-
Hala bir tur borcun var bak, unutmadım. Hemide Antalya ya gelmişsin. (Şaka tabiki kardeşim, ben de o gün senin memleketteydim)
Kafa nereye ben oraya misali bu şekilde gezmeyeli uzun zaman oldu, evliliğin en negatif tarafı belkide,
Tekerin düz bassın.
-
Metehan07-70 adlı üyeden alıntı
Hala bir tur borcun var bak, unutmadım. Hemide Antalya ya gelmişsin. (Şaka tabiki kardeşim, ben de o gün senin memleketteydim)
Kafa nereye ben oraya misali bu şekilde gezmeyeli uzun zaman oldu, evliliğin en negatif tarafı belkide,
Tekerin düz bassın.
Abi ben seni unuttum, yalana gerek yok mahçup oldum, hakkını helal et. Söylediğin gibi evlenmeden bi rusya falan yapıp gelmek lazım
-
Mevlüt Bey, tebrik ediyorum. Güzel gezi olmuş. Ama sanki "Konyanın Kurucusu Kazımağa" tadını alamamışsınız "kuru"dan, görüntüden bile anlaşılıyor.
-
Aynen kurucu kazım ağanın yerini tutmadı malesef geziyi beğenmenize sevindim.
-
Güzel gezi olmuş. Çadırın ve malzemerin ne durumda memnun musun? Bende 1-2 aya kadar cbf150 ile 2000 km kadar yol yapmayı düşünüyorum.
-
kralaslan_21 adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş. Çadırın ve malzemerin ne durumda memnun musun? Bende 1-2 aya kadar cbf150 ile 2000 km kadar yol yapmayı düşünüyorum.
Çadırın herhangi bir marka ve modeli yok. 50 liraya almıştım. İşimi görüyor yeterli. Mat çok soğuk geçiriyor, yenisini alacağım. Genel olarak malzemelerden memnunum. Hayırlı yolculuklar.
-
Çok güzel bir gezi olmuş.Paylaşım için teşekkürler.
-
Mevlüt kardeşim yine yapacağını yapmış, bizler işe dahi zor gidip gelirken yine maceralar kitabına yeni bir serüven daha eklemiş👍 Kendisini canı gönülden tebrik ediyorum. Ayrıca burdan söylemeden edemeyeceğim Tam yola çıkılacak adamdır kendisi, asla yarı yolda bırakmaz elinden gelenin fazlasını yapar herzaman...Yaşattığın görsel şölen içinde ayrıca teşekkür ediyorum niceleri nasip olsun hepimize 👏
-
MCV adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi olmuş.Paylaşım için teşekkürler.
Begenmenize sevindim, teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:23 ----------
Memory42 adlı üyeden alıntı
Mevlüt kardeşim yine yapacağını yapmış, bizler işe dahi zor gidip gelirken yine maceralar kitabına yeni bir serüven daha eklemiş Kendisini canı gönülden tebrik ediyorum. Ayrıca burdan söylemeden edemeyeceğim Tam yola çıkılacak adamdır kendisi, asla yarı yolda bırakmaz elinden gelenin fazlasını yapar herzaman...Yaşattığın görsel şölen içinde ayrıca teşekkür ediyorum niceleri nasip olsun hepimize
Abi çok teşekkür ederim değerli övgülerin için. insanın kendisi nasılsa çevresini öyle görür demişler.
Nice gezilere hep beraber inşallah.
-
Arkadaşım 1 gece Manavgat ta kalabileceğini söyledi ama bakımı yaptırdıktan sonra geri döndü tek kaldım
mevlüt abinin bahsettiği arkadaş benim. Bende isterdim ama çalışmak lazım mevlüt abi para lazım eve :D am inşallah beraber nice uzun gezilere çıkarız abicim. imrenmedim değil.:D
-
Taylan_Gastr adlı üyeden alıntı
Arkadaşım 1 gece Manavgat ta kalabileceğini söyledi ama bakımı yaptırdıktan sonra geri döndü
tek kaldım
mevlüt abinin bahsettiği arkadaş benim. Bende isterdim ama çalışmak lazım mevlüt abi para lazım eve :D am inşallah beraber nice uzun gezilere çıkarız abicim. imrenmedim değil.:D
Hayırlısı inşallah kardeşim. Daha iyi gezilere sen çıkasın inşallah.
-
linklere tek tek tıklayıp bakmak zor oluyo, neden eskisi gibi sayfada görünmüyo fotolar NEDEN !!
-
DKN adlı üyeden alıntı
linklere tek tek tıklayıp bakmak zor oluyo, neden eskisi gibi sayfada görünmüyo fotolar NEDEN !!
nasıl bir uygulamadan giriyorsun pc , tablet , telefon ??
-
bektanist adlı üyeden alıntı
nasıl bir uygulamadan giriyorsun pc , tablet , telefon ??
pc den giriyorum. sizde normal görünüyo mu ?
-
aynen normal gözüküyor tarayıcından kaynaklanıyordur yada turbo mod var chrome ve operada o açık kalmıştır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)