[MT] İzmir Foça Polen Köy Gezisi
-
Reklamlar
-
işte budur
-
-
-
kardeşimTornedo(Ufuk) söz sana bir borcum olsun resimler için teşekkürler gelen tüm arkadaşlara da teşekkürler
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
-
güzelmiş valla helal olsun size
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
-
-
10 Temmuz 2006, 13:14
-
10 Temmuz 2006, 13:22
foca gezisi
Haftasonu işim olmasaydı gelmek çok isterdim,çok güzel görüntüler umarım bu haftasonu ben de aranıza katılabilirim.
Özgür
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
-
10 Temmuz 2006, 13:30
işte budur yaaaa.hem deniz hem kum ve güneş.içim gitti wallahi orda olabilmek için fotolar için teş.ler gidemesekte görebiliyoruz.motorlarınıza sağlık.kazasız belasız geziler diliyorum.
-
10 Temmuz 2006, 14:15
ayıp ettiniz yani. ne o resimler, o manzara, kahvaltı çay falan. gelen var gelemeyen var canımız çekti şimdi naapcaz. ellerinize sağlık, mis gibi olmuş. keşke demekten kendimi alamıyorum ama şartlar müsait olmayınca böyle ancak imrenerek resimlere bakabiliyoruz. bu arada ufukcum, ellerine emeğine sağlık resimler güzel olmuş.
-
10 Temmuz 2006, 14:47
Sevgili arkadaşlar,
çok güzel bir geziye daha hep birlikte imza attık.
Tüm üyelere ve misafirlerine; yarattıkları huzur, güven, dostluk ve paylaşım ortamı için teşekkürler.
Foça fotolarının bir kısmı Parvez arkadaşımızın makinesiyle çekildiğinden;
Parvez'in de ''Cennetten çıkmaya hayır!!!'' Felsefesi içinde Foça da kalması neticesinde daha sonra yayınlanıcaktır.
Gezinin bir devamı olan;
Karşıyaka Florya sahilinde MT[İzmir] tek yürek, tek çadır kamping aktivitesiyle alakalı
fotolar Natali & Weboy makinesiyle çekilmiş olup yayınlanma sırasını beklemektedir.
Görüntüleyici arkadaşların bilgisine sunulur...
-
10 Temmuz 2006, 14:57
belli ki çok güssel bi gezi olmşşş ekip olarak foçaya da yakışmışsınz hani
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
-
10 Temmuz 2006, 16:41
-
10 Temmuz 2006, 16:52
kılıçbalığı adlı üyeden alıntı
bizlerde seni seviyoruz dostum, sağlıcakla kal.
-
10 Temmuz 2006, 18:01
Böyle güzel geziler tertipleyip tadını çıkardığınız için tebrik ederim.
Fotoğraflar da gayet güzel sadece bir tanesi dışında.
o elde bira şişesi ve yerlerde de boş bira şişeleri ! ben o fotoğrafı hiç beğenmedim.
[COLOR="DeepSkyBlue"]üçtashashoşhofaş[/COLOR]
-
10 Temmuz 2006, 18:25
Forumdan Uzaklaştırıldı
CartaL adlı üyeden alıntı
Böyle güzel geziler tertipleyip tadını çıkardığınız için tebrik ederim.
Fotoğraflar da gayet güzel sadece bir tanesi dışında.
o elde bira şişesi ve yerlerde de boş bira şişeleri ! ben o fotoğrafı hiç beğenmedim.
CartaL adlı üyeden alıntı
o elde bira şişesi ve yerlerde de boş bira şişeleri !
evet var ne olmuş ?????
bilip bilmeden konuşuyorsun, hem sanane, çok ilgiliysen butür konulara benzine gelen zamlara muhalefet ol dostum... adamın kafasını attırıyonuz yafff.
o arkadaş tatil köyünden oda tuttu 3 gün orda kalacak.. yani yol yapmayacağını düşündüğü için oturdu keyfine baktı... sanki bizim kafa basmıyo o şişelerin ne olduğunu biz bilmiyoruz bi sen biliyorsun...
(resimleri koyan arkadaş izah yapmış zaten, nie içtiğiini anlatmaya çalışmış.... ...
İşte cennetin en üst mertebe köşesinden pervez abim...Kendisi cennet de kalmayı istedi 3-4 gün orda kalacak.İyi tatiller diliyorum şimdiden)
-
10 Temmuz 2006, 18:36
Nevzat Kardeş,
Ben seni ZAT topiğinden tanıyorum iyi niyetli insanlara yardımcı olan birisi olduğunu biliyor ve takdir ediyorum.
Ben yukarıdaki yazımı son derece iyi niyetle yazdım. Ancak böyle öfkelenmeni doğru bulmuyorum. Dileyen dilediğini içebilir bir itirazım yok. Hatta istediği şekilde fotoğrafını da çekinebilir videosunu da. Ama bu görüntüleri afişe etmek pek doğru değil diye düşünüyorum.
Hele de böyle 18 yaşın altındaki kardeşlerimizin sıklıkla ziyaret ettiği bir forum ortamında pek de yeri olmasa gerek. Kaldı ki forum kurallarında okuduğumu hatırladığım alkol vb. maddeleri afişe eden reklamvari görüntülerin eklenmesinin uygun olmadığı kuralı var.
18 yaş altı gençlerin bulunduğu yaş itibariyle çekici kılınan görüntülerden etkilenerek sigara ve alkole başladığını hepimiz biliyoruz.
Tekrar ediyorum. Ben o fotoğrafı beğenmedim. Bence o fotoğrafı kaldırıp yerine başka bir tane ekleyebilirsiniz.
Saygılar.
[COLOR="DeepSkyBlue"]üçtashashoşhofaş[/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler