Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

[MT] İzmir Foça Polen Köy Gezisi

REKLAM ALANI
    Tornedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Zealsun zs200
    bahtiyar abi ne adamsın yaf Cartal iyiki yanında deil
    evet biraları içeni orda bıraktık

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı nevZAT150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 ZAT Mondial
    CartaL Ulleeyynn o mesajı yazan sen miydin...

dostum özür dilerim... tamam haklısın... ama her gezimizde birileri uyarı atıordu, bira muhabbetini açıyordu çok kıl oluyorum böyle uyarılara... görende alkholog ( bilerek yazdım, arkeologlardan bağlantı kurarız biz genelde ) zannetcek bizi..

neyse yapmayın beyler, yolda tek çizgiyi tuturmaya çalışanlardanız, bazıları var içmeden yan yan gidiyor, biz birtane içmişiz adam gibi gitmeye çalışıyoruz.. neyse herkes aynı niyeti paylaşıyor ama yorum katarak okudunmu yanlış anlaşılıyor... saygılar bizden CartaL

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    ArkadaŞlar Merhabalar GerÇekten Çok Zevklİ Ve EĞlencelİ Bİr Gezİ OlmuŞŞ..İmrendİm AÇikcasi..merak Edİyorum Bu Tarz Gezİlerde Özellİkle Belİrlenen Bİr SÜrat Varmi ..gerÇekten Çok GÜÇlÜ Ve Bİr O Derece GÜÇsÜz Motorlar Var.ve EeŞlİk Edİlebİlİnİyormu Merak Ettİm.kusura Bakmayin Deneyİmİm OlmadiĞi İÇİn Bİlemİyorum

Motosikleti
    Zealsun zs200
    taner msn ekledim ama kabul etmedin sanırsam süratimiz gezi boyunca ortalama 60-70 idi

taner_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    satıldı :)
    EVET REDDETTİM ..Bİ DAHA EKLE BURDAN OLDUĞUNU TAHMİN EDEMEDİM

CartaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZAT 150 mondial
    Aşırı hassasiyetimle topiğinize zarar verdiysem özür dilerim.

walla yazarken ellerim titriyor şimdi. Bu konularda bazen kendimi kaybeder gibi oluyorum. Ben sigarami 20 mt yandaki büfeden alırdım, adamı bir çocuğa sigara satarken gördüm adamla kavga ettim bu yüzden. Alışverişi de kestim. Şimdi sigara almak için 500 mt ilerdeki büfeye yürümem (ya da motorla gitmem) gerekiyor. İçtiğim suyun şişesini atabilecek bir çöp kutusu bulamayınca kilometrelerce elimde taşıyorum. Hatta bir çok defasında eve kadar getirmişimdir. :-) Hele de yere tükürememek büyük işkence oluyor. Bazen bu tür mevzular yüzünden eşimle bile aynı düşünemeyebiliyoruz. Ne bileyim abi bu dünyayı iyilik güzellik kurtaracak diyorum.

Hatta birgün benzin bile ucuzlayacak.

of offf......

herkese kamyon dolusu güzellikler dilerim.
    [COLOR="DeepSkyBlue"]üçtashashoşhofaş[/COLOR]

Motosikleti
    Zealsun zs200
    bende yanımda sevgilim varken yere tüküremiyorum ama yokken çat çut zevkli oluo

Forumdan Uzaklaştırıldı nevZAT150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 ZAT Mondial
    CartaL bende senin gibi düşünüyorum, gerçekten özür dilerim senden, fakat bende senin gibi düşündüğüm halde fikirlerimiz aynı olsa bile forumda sadece yazılar üzerinde konuştuğumuzdan yanlış anlayabiliyoruz. ki bunu kendi arkadaşlarımız arasında bile yaşıyoruz

forumda yazılan yazı okadar farklı anlaşılıyor ki sonra hafta içi toplantısında konuştuğumuzda çok ii anlaşıla biliyor. ben seni anlıyorum.. umarım sende beni anlamışsındır.. sayğılar.

Tornedo babana şikayet etcem olm yandın sen, oda olmadı 5 kardeşi yicen benden tükürüyormuş, gerçi tükürürken hiç görmedim ama

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    :(:(:(:(:(
    keşke gelebilseydim :(
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    sevgili burak cım yalın dan keşke şarkısını sana armağan ediyorum bir dahakine gelirsin üzülme
    ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Fotolar çok güzel,teşekkürler.Güzel eğlenmişsiniz fotoğraflardan belli,zaten o grupla eğlenemeyen bir adamın eğlence damarı kopmuşturBende çeşitli sebeplerden dolayı gelemedim,bi dahaki sefere inşallah
    Bu arada Burak üzülme 1 bilemedin en fazla 5-10 sene sonra sende katılırsın şunun şurasında ne var

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    adamım dalga geçmeyin bakh

seneye görüşcezzzz cbf 250 ile gelirim artık
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Forumdan Uzaklaştırıldı
    ya yine 3-5 resimle bizi kandırmışsınız.hahi motların resmi,hani yol resimleri.birde izmirde foçadan başka yer yokmu bizde gelelim açılın biraz yaaaa

VENTUREROYAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VENTUREROYAL 1990 1300cc 98 hp 2004 kawasaki 636<
    gerçekten bu gezi banada çok keyif verdi.eşim ve kızımda gezinin keyfini çıkaranlardan.gelemiyen arkadaşlar üzülmesinler bir sonrakine katılırlar.gurup gezilerinde seyahat kurallarına uyulduğu taktirde herkezin son derece zevk aldığı ve sağlıklı seyahat ettiği düşüncesindeyim.fotolar çok hoş sanırım daha çok var ama sabır yakında hepsini görebilirz.geziye katılan ve arkadaşlara teşekkürler.herşey gönlünüzce olsun.sağlıkla kalın.

Motosikleti
    yok ööle bişi :)
    Alıntı Tornedo adlı üyeden alıntı
    bende yanımda sevgilim varken yere tüküremiyorum ama yokken çat çut zevkli oluo

[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::

parvez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tiger 250
    Selam MT İZMİR;Ne war ne yok

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    parvez abi biz iyiyiz de şu resimleri atarsan daha iyi olucaz birde bana bişey söylemiştin toplantıya gelirsen unutma
    ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    çok keyifli bir geziydi katılan tüm arkadaşlara teşekkürler bir başka cennet köşesinde görüşmek üzere

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler