Siz niyet edersiniz Ama nasipten başkası olmaz
Aslında bu yolculuğu yapabileceğimden emin değildim.Çünkü 3. kemoterapimi yeni aldım ve biraz kendimi toparlamıştım.Hedef sivasa gidip 1-2 gün orda kalıp oradan karadeniz üzerinden geri dönmek.Yola çıkalım gidemez isek döneriz diye yola koyulduk.Önceki gün hazır olan çantaları yükledik motorlara ve erkenden yola çıktık.Tabii önce atlara yiyecek aldık(nc 750 dct ve 2008 dl 650)
Hastayım yola gidemem derken kendi rekorumu kırdım.Çamlıca gişelerden hiç durmadan bolu tünel çıkışı opete kadar gittik.Kahvaltı için mecburen durduk dahada giderim vardı.(Severek yaptığın iş insanı yormuyor)kahvaltı zamanı
İyi kahvaltıdan sonra hareket ettik ve tekrar rekorumu tazeledim Ankara-elmadağ da ikinci molamızı verdik.Ama bu seferki biraz yorgunluktan oldu
Arada benzin aldıktan sonra ki molamız Yozgat Sorgun oldu.Burada yol üstündeki kahvede çay içerken Sorgun MK başkanı NİHAT ALAN abimiz yanımıza geldi tanıştık epey sohbet ettik çok cana yakın dı sağolsun çaylarımızı ısmarladı jawa ya hayranlıkla baktık tabiiki
Biraz yorgun şekilde bir benzin molası daha vererek sivasa Abimlere ulaştık ve cok uzun sürmedi hemen uyuduk.860 km yolu 12 saatte bitirmiştik.
Ertesi gün bıldırcın zamanı
Pazar günü divriği ulu camiye gitmeye karar verdik. ben daha önce gördüm ama uğur da görsün istedim yeğenimde bizimle beraber oldu.
Selçukludan kalma bir eser gözle görmek gerekir
Bu görsel ziyaretin bizi hedefimizden uzaklaştırdığını bilmeden marketten sucuk alıp yola çıktık.Irmak kenarına inip karnımızı doyurduk ve yola düştük.İlerde gördüğüm siyah bulutlar hiçte iç açıcı değildi ve öyle olmadığınıda gördük.Benim yağmurluk vardı ama oğlum ve yeğenim hazırlıksız yakalandık ve donlarına kadar ıslandılar(abartı değil)Meşhur balıklı kaplıcaya zor attık kendimizi ve direk sıcak banyoda kendilerine geldiler.Ve tabii ben üzerimden biraz elbise takviyesi yaptım ve galiba üşüttüm ve hasta oldum yani karadeniz işi yattı....
Sonraki iki gün yattım.Birkaç ziyaretten sonra dönmek zorunda kaldık.Biraz daha foto var onlarıda sonra yüklerim
Neye niyet neye kısmet.Hayırlısı böyleymiş demekki