2. Adana-Karataş Kış Kampı (20-22 Ocak 2017)
Reklamlar
-
Siyahi adlı üyeden alıntı
Bir önceki kış kampınız benim için efsaneydi. Bu kampınızda güzelolmuş. Arkadaşlık, dostluk şahane ama arada bir önceki kış kampınızın fotoğraflarına bakar "işte budur" derim.
Sanırım Aladağlar'dan bahsediyorsun Siyahi. Aladağlar Kış Kampı bizim için özel bir kamptır ve bu yıl 6. Aladağlar'ı yapacağız.
Mesaj için teşekkürler.
murat 60 adlı üyeden alıntı
Güven61 crf rally için kapora verdim demiştiniz vazmi geçtiniz yoksa ikinci motosiklet mi bu
Evet Murat, ikinci motosiklet. Uzun yol için kullandığım motosikletin yanında mutlaka bir hafif enduro olmuştur. Geçenlerde CRF 250 L'yi verince Rally için kapora vermiştim.
yunusus adlı üyeden alıntı
Tabiiisi çok eğlendik :D
Tekrardan eline sağlık başkanım
Teşekkürler Yunus'um. Güzel kampımıza yaptığın katkılardan dolayı senin de ellerine sağlık.
F54 adlı üyeden alıntı
Abi iyi guzel kamp olmuş ama kış ı göremedim
Akşam bi konu da ben patlatayim da kar kampi görsün arkadaşlar...
Güney'de kış böyle işte F54 Esas kış kampımız Kayseri Aladağlarda olandır. Bu rapora ''kış'' ibaresini eklememdeki amaç, kış mevsiminde yapmış olmamız.
nzm75 adlı üyeden alıntı
Hocam çok uzun ancak uzun olduğu kadar keyifli bir paylaşım.
insanı imrendiriyor.Neşeniz eksilmesin.
Teşekkürler Nzm.
balamir01 adlı üyeden alıntı
Eğlenceli bir cem olmuş yalnız merak ettiğim bir şey var bunca insanı nasıl topluyorsun hayretle okuyor ve takip ediyorum abi. Maaşallah diyim de devamı gelsin. Aladağ kampınıza Kozandan katılmak istiyorum VanVanımla(küçük ayak uyduramazsın demezseniz), aranıza almak isterseniz ve derslerimi ayarlayabilirsem.
Evet, güzel oldu Balamir.
Biraraya toplanmak, karşılıksız, çıkarsız arkadaşlıklara biraz da fedakarlık eklenince kendiliğinden oluyor zaten.
Aladağlar için, gerekli teknik ekipman, yeterli kar sürüş tecrübesi ve zorlu koşullara dayanacak bir bünye ve maceracı bir ruh varsa bizler açısından bir sakınca yok.
potasyum adlı üyeden alıntı
Yine süper bir kamp iyi eğlenceler
Teşekkürler Potasyum.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Reklamlar
-
Yine keyifli bir kamp, Valla okurken fotolara bakarken "içim ısındı".
-
Sıtkı Abi slm,
Yine döktürmüşsün,teşekkürler
-
Adana İl Temsilcisi
Yine bir hamok klasiği,harika dostluklar,neşe,muhabbet.burada olmama rağmen bu defada ev taşıma tarihine denk geldi ve ben ziyarete gelemedim. sağlık olsun,bir dahakine inşallah.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Pulsar41 adlı üyeden alıntı
Yine keyifli bir kamp, Valla okurken fotolara bakarken "içim ısındı".
Çok teşekkürler Pulsar.
TAYFUNBORA adlı üyeden alıntı
Sıtkı Abi slm,
Yine döktürmüşsün,teşekkürler
Selam Tayfun'cum.
Ben teşekkür ederim.
adanalı adlı üyeden alıntı
Yine bir hamok klasiği,harika dostluklar,neşe,muhabbet.burada olmama rağmen bu defada ev taşıma tarihine denk geldi ve ben ziyarete gelemedim.
sağlık olsun,bir dahakine inşallah.
Sağlık olsun Bora'cım. Bizde kamp bitmez. Nasılsa birinde biraraya geliriz.
Güzel mesaj için teşekkürler.
-
Çok güzel bir sunum. Teşekkürler. Tıpkı önceki sunumlarda olduğu gibi kompozisyon çok iyi işlenmiş.
-
likya1 adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir sunum. Teşekkürler. Tıpkı önceki sunumlarda olduğu gibi kompozisyon çok iyi işlenmiş.
Motive edici güzel mesaj için teşekkürler Likya.
-
selam SITKI ABİ eskişehirden selamlar,gezin bakalım gezin ,anlaşılan oralar da havalar iyi, gel birde eskişehiri gör, sıfırın altında günlerimiz geçiyor,ah bir yaz gelse diye iple çekiyoruz,emeği geçen tüm arkadaşlara selamlar...
-
Yine harika görüntüler var emeği gecenlere sonsuz tesekkürler.
-
mesut hoca adlı üyeden alıntı
selam SITKI ABİ eskişehirden selamlar,gezin bakalım gezin ,anlaşılan oralar da havalar iyi, gel birde eskişehiri gör, sıfırın altında günlerimiz geçiyor,ah bir yaz gelse diye iple çekiyoruz,emeği geçen tüm arkadaşlara selamlar...
Selamlar Mesut Hocam.
vet, buralarda nisbeten size göre hava daha yumuşak. Bu yüzden buralarda sezon kavramı yok.
Az kaldı, havalar gitgide düzelmekte. Umarım hepimiz güzel güzel gezeriz.
Teşekkürler.
cevran07 adlı üyeden alıntı
Yine harika görüntüler var emeği gecenlere sonsuz tesekkürler.
Mesaj için teşekkürler Cevran.
-
İnsanların yüzlerindeki tebessümü gördünüz mü? İşte olayın özeti bu.
Paylaşım için çok sağolun.
-
Metehan07-70 adlı üyeden alıntı
İnsanların yüzlerindeki tebessümü gördünüz mü? İşte olayın özeti bu.
Paylaşım için çok sağolun.
Güzel mesaj için çok teşekkürler Metehan.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)